Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Merhaba arkadaşlar. Bu haberi sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Buyrunuz efenim afiyet olsun. ---------------------------------------------------------------------- *Ve iTunes Wi-Fi store tanıtılıyor... *Cihaz bu ayın içersinde 299 ve 399 dolar olarak Amerikada piyasaya sürülecek...Yani 8 gb türkiyede 750,16 gb 900 gibi bir fiyata sahip olacak... *iPod Touch 8 ve 16 gb olarak geliyor...22 saat müzik ve 5 saat vidz oynatma...Cihazın dünya ürünü olduğunu belirtelim.. *Ve evet Safari iPod Touch'ta... *iPod Touch için iPhone'un telefon özelliği çıkarılmış hali denilebilir... *iPod Touch'ta Wi-Fi ikonu var...Evet iPod Touch 802.11b/g destekliyor... *Steve "iPhone'un en iyi iPod olduğunu söylemiştik ancak bitmediğide söylemiştik" dedi...*iPhone'dan daha ince (8MM) ve aynı teknoloji Multitouch'a sahip...iPhone'la aynı boyutta..*Ve efsane gerçek oluyor...Apple iPhone gibi iPod Touch'ı tanıtıyor...Herkes ayakta...*160 gb'lık 40 saat müzik oynatımı ve 7 saat vidz oynatmına sahip...Herkes şaşkın durumda... *80 GB 249 dolar,160 gb 349 dolar...Apple yeni bir tarih yazıyor...Yeni arayüz bunda da mevcut.. *Ve Apple iPod'un ismini iPod Classic olarak değiştirdi...Galiba iPod PMP gelecek... *Ve klasik iPod tanıtlıyor...80 Gb'tan başlıyor...Daha ince ve metal kasa...30 GB boyutuna 80 gb...iPod çağ açıyor... *Herkes merakla iPod 6g'i bekliyor... *Şu anda Nano'nun yeni reklamları tanıtılıyor...Yeni Nano bu hafta sonu Amerikadaki bütün Apple Storelarda yerini alcak...*Fiyatlar ucuzladı...4 gb 149 dolar,8 gb 199 dolar...24 saat müzik oynatma ve 5 saat video oynatma...Yeni Nanolardan bir tane almak farz oldu. *Steve şu anda yeni arayüzü tanıtıyor...Thinksecret 2 doğru ile sınavı başarı ile devam ettiriyor..Bakalım efsanevi Touchscreen iPod'u bilebilecekmi ??? *Yeni iPod Nano Sudoku ve Vortex oyunları ile geliyor...*Ve şişman nano doğrulandı...Özellikleri; -screen 320x240 240ppi -2" screen on the nano -New colors, including (PRODUCT) RED nano like in the past -Fat nano is real! -New nano here today -more storage, full metal design, get rid of plastic caps on top and bottom -Games on nano -Want to watch on even larger, brighter display with Cover Flow -Wanna watch video on iPod nano -iPod nano most popular iPod in history *Steve iPod Nano'ya geçti.. "Dünyanın en popüler mp3 çaları...İnsanlar video istiyor,kaliteli ekran istiyor,cover flow istiyo.. " *iPod Shuffle'ın yeni renkleri tanıtılıyor...Bono'nun kırmızısıda shuffle'la buluştu...Shuffle'ın 1gb'ı 79 DOLAR... *Ve iPod'a geçildi...2001 yılından bu yana 110 Milyon iPod satıldı.. *iTunes'a eklenen Rİngtone özelliği sayesinde kullanıcılar kendi melodilerini yapabilir yada iTunes'dan şarkıları iPhone melodi olarak artık atabilir...Bi melodi 99 cent... *Evet Steve beklenildiği gibi iTunes'dan melodi satışına başlanılacağını duyurdu...Thinksecret bunu önceden duyurmuştu...iPhone'un bir eksiği daha kapatıldı... *95 Milyon Tv Bölümü,125,000 Podcast iTunes üzerinden yüklenmiş.. *"iTunes 22 ülkede satış sıralamasında 1.durumda" *Steve sahneye çıktı...Bugün müzik hakkında konuşacağız dedi...Ve iTunes'dan meseleye girdi... *Elektronik cihazlar kapattırldı....Tanıtımın birazdan başlaması bekleniyor.. *Apple Store Amerikada Şu anda kapatıldı...Steve Jobs sunum için son hazırlıklarını yapıyor... *Davetliler yavaş yavaş Mascone West'e giriş yapmaya başladılar... ---------------------------------------------------------------------- Kaynak manyaklarına kaynak. Alıntıdır. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 05:56 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tartisilmisi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Nerede ya göremedim ? [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 06:03 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=188245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Donanım/Yazılım iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 allah cezanı versin aquila o kadar uğraşmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 steve jobs +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 22 saat az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yok burdan devam edelim, ben ne alaka donanim yazilima açmışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 steve jobs başarılı pazarlama taktiğini sürdürüyor. ipod touch fena değil iphone'un telefon özelliği olmayanı olmuş resmen. iphone'a hasta olanlar için iyi olmuş. ipod nano ise idare eder, biraz şişmanlamış görünüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Amigo musun, kebapçı mısın, yoksa reklam yıldızı mısın? Anlayamadık sen ne ayaksın! Steve abi sen manyak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 iPhone'un tasarımına hastayım, elimde olsa alıcamda çok pahalı. Fakat ipod touch'ı 16 GB'lık sınırlı kapasitesinden dolayı beğenmedim. Muhtemelen 32'lik falanda yaparlar seneye, onu bekleyeceğim. Apple'da iPhone için ingiltere'de O2 ile anlaştı, bir şekilde ebay mebay falan ucuza kapatabilirsem iPhone'u, simlock'u kırıp kullanmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 burda cikti (us) ama ben begenmedim yeni versionlari, nano dedigin sisko olmamali bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 editleyecektim ama 1 saat gecmis neyse su linke bir goz atin http://tech.yahoo.com/blogs/patterson/6389 "Apple has admitted that a "small number" of the screens on its new iPod Touch have trouble displaying dark images." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 nano biraz daha erkek işi olmuş, geçen sefer tamamiyle toto işiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 begendim ben nanoyu, ismarlicam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 o değil de neden gurur duyuyorsun, tasarımında üretiminde falan mı bulundun bunların [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 23:46 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Evet Ears tasarımını ben yaptım, bu sebepten dolayı ise sırf sen mutlu ol diye gurur duydum. Şimdi mutlusundur umarım bilgisayar başında bu yazımı okurken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bu 3. nesil oluyor sanırım. nano'nun 2. nesilleri ne kadara düşmüştür acaba, 2gb alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bunlar 6. nesil dediklerin 5. nesil olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bu adam neden urun tanitirken hep kollarini acikta birakiyor ve 50 yasinda entel bakkal sahibi imaji veriyor anlayabilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Apple zaten bakkal oldu. İpod du İphone du Apple TV'ydi derken bilgisayarları ve işletim sistemini unuttu Steve Jobs. Leopard nerde Steve???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Steve Jobs'a bakkal diyen ne iş yapmakta merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 çakkal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 iyi de steve oturup masanin basinda kendi yapmiyo bunlari. aa bugun ipod yapicam, yarina iphonea bakarim, lan yazilimi bosladik bu ara iyice, gibi bi olay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar