demise666 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Anca sinirlerimi toparlayabildim. Ogleye dogru dershane sinavindan ciktiktan sonra iki arkadasimla birlikte eski okuluma dogru yola koyuldum.Amacim, okula yeni gelen ogrenciler icin hazirlanan partide grubumla birlikte verecegimiz konseri konusmakti. Tam okulun yakinina geldigimizde dort senedir aliskin oldugum, lacivert sahin ve devamli arabanin icinden etrafi kesen iki ''kabadayi polis amca'' onumuzu kesti.Ogrencilerin guvenliginden sorumlu polis amca arabadan inip o muthis ''sey biyigi''nin altindan konusmaya basladi: -Nereye gidiyosunuz lan? (1) +Eski okuluma gidiyorum, filanca hocayla hede konseri icin konusacaktik. -Mesai saatleri icinde gormucem sizi buralarda! (2) -Okul kiyafetini giyip oyle geleceksin! (3) +Abi, 2 sene once mezun oldum, acil olarak da konusmam gerek filanca hocayla. -Kirarim bacaklarinizi,bas git uzaklas burdan ilerden donup gelcem burada olmayacaksiniz! (4) Ne bi kimlik gostermeye firsatim oldu ne de daha fazla konusmaya. Ulan o okulda okudugum dort yil boyunca otunu bokunu ceken bi ton serseri fink atti okulun cevresinde, ac ayilar gibi geldiler okulun onune kizlari izlemeye, her gun birini dovmeye serseriler geldi, 100 kisi birbirine girdi okulun onunde, hic birinde arabanizdan inip de mudahale etmediniz.Goreviniz degil mi o ogrencileri korumak?Her turlu pislik dondu okulun onunde, gozunuzun onunde, kilinizi kipirdatmadiniz, benim okulumun ogrencilerini simdi benden mi koruyorsunuz? Bu mu sizin gorev anlayisiniz? Benim bu gun okulda askerlikle ilgili isim de olabilirdi, diplomayla ilgili isim de olabilir, bu gun bitmesi gereken isim de olabilirdi. Yukselme imkani olmayan, basit bi memursun lan!Egonu benimle mi tatmin edeceksin??Gorev bolgeni suclulardan degil de sucsuzlardan mi koruyorsun?Ben simdi kendimi nasil guvende hissedecegim yolda yururken? Sucsuz adamla ugrasirken, serserinin teki bi ogrenciye zarar verse?Hesabini kim verecek? Hay ben senin gibi adamlari polis yapani... Ozur dilerim hepinizden ama sinirim cok bozuldu ve bi sekilde icimi bosaltmam lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 [^^]evde eşiyle kavga etmiştir, kredi kartı borcu vardır, çocuğundan ayrıdır, onu özlemiştir, sakin plx, olur böle vakalar, türk polisi yakalar. empati yapalım, birbirimizi sevelim, anlık mevzular yerine long-run gözlemlere dayalı çıkarımlar yapalım, çimlere basmayalım, lüzumsuz ise söndürelim. hadi bakim.[/^^] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Adam belki galatasaraylıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bu tarz şeyler kural olmuş malesef. Taksiciler, polisler, bakkallar, minibüsçüler hep isyan modunda. Mutlaka çözemediği bi sorunu vardır (ya da katlanmak zorunda olduğu), çevresinden çıkarır. Kesinlikle böyle bi hakları yok tabi, ama biraz da insanlık hali. "He" deyip geçmek lazım biraz. Kafana takmamaya çalışırsan rahatlarsın anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yani polisi kendine zarar aslında bi gün sağlam bi kayaya çarpar.kendini muş ta bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hayir hayatimda bi vukuata karismadim, arkadaslarimin ve cevredeki insanlarin onunde suclu muamelesi gormek resmen cildirtti beni.Bu kadar asagilanmamistim ben hayatimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bravo faendroeeade çok güzel yorumlamıssın konuyu sondaki noktada cümlenin gücünü arttırıyor herhalde polise gelince yapıyorlar he diyip geçmek lazım edit:kojirohun dediği gibi [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 17:14 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sivil polis olduğuna emin misin? orda takılan şakacı bir adamdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Eminim tabii, adamlar ben okula basladigimdan beri ayni araba, ayni plakayla.Arada tipler degisiyor sadece. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 19:39 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 demise ot içenlere serseri demişsin ayıp etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Yazmisimdir o anki sinirle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 heaue yok yani her icen serseri mi =P adam gibi adamlar da iciyor otu boku ehe. ben icmem orasi ayri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Faşist faşist . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ot bok icen fasist hipneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Türkiye burası. İsteyen istediği haltı yer. Polisi de bir acayip zaten, herşeyi bir acayip olduğu gibi. Alışacaksın... Kuzu kuzu... Derinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sen yanlıs yapmıssın direk cumleye "sen benım kım oldugumu bılıyor musun LAN!!!" diye baslayıp akabinde "senı buradan falanca yere 'burası hayal gucune baglı bıraz' surdururum" dıyecektın olacaktı he he tabı tabı deyıp gecıp gıdecektın sallamayacaktın adamı havlayan ıt mısalı anca urur o lafta kalır kafaya taktıgına deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: demise ot içenlere serseri demişsin ayıp etmişsin bu ne ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ot içen serseri değildir..içmesini bilmeyen serseridir hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 damn tree hugging hippies!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 isteyen istedigini icsinde boyle kendimi desifre ediyorum,kullanıyorum tribi cok yanlıs. forumda yası kucuk kullanıcılarda var ve bu olay yasalarca yasak bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: Apache 21 Eylül 2007, Cuma - 23:15 tarihinde demis ki: isteyen istedigini icsinde boyle kendimi desifre ediyorum,kullanıyorum tribi cok yanlıs. Hak veriyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 video ya acayip güldüm ayrıca ' müslümanın belinden silahını altından atını elinden cigarasını alamazsın' ahuah ne bu süpermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 adam aşmış ot çekmekten kafa mafa kalmamış ama herif inanılmaz komik yanlız videonun sonu kan donduran türden -Otçu Baba tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya polislerin hepsinden nefret ediyorum.ben de benzer şeyleri yaşadım.suçlulara götleri yemiyo zaten..pislik herifler ya bırak yine sinirleniyorum düşündükçe.... mevkilerini senin benim gibi adamlara kullanıyolar bunlar işte.. --evet genelleme yaparım çünkü hayatımda bi tane adam gibi polis görmedim-- [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 12:12 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar