Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICON 2007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Basın bülteni yazmışlar, buraya da ben atayım

[spo] [/spo]

İstanbul Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantezi Kulübü tarafından her yıl gerçekleştirilen ve üçüncü yaşını kutlayacak olan İCON, bu sene Ekim ayının sonunda düzenleniyor.

İCON 2007'de, bilim kurgu ve fantezi severlerin birbirlerini tanımaları ve hem fikir paylaşımı yaparak hem de bilim kurgusal ve fantastik dünyalarda maceralara atılarak hoşça vakit geçirirken aynı zamanda kendilerini geliştirmeleri amaçlanmıştır.

Convention çerçevesinde bu yıl daha fazla etkinlik ve sürprizler sizleri bekliyor. Masaüstü Rol Yapma Oyunları'nda karakterinizin kaderiyle yüzleşebilir, LARP'larda karakterin tam anlamıyla kendisine bürünebilir, Magic: The Gathering Turnuvası'nda destelerinizi konuşturabilir, bunun dışında sürpriz konukların, söyleşilerin, atölyelerin ve bir de kostümlü partinin tadını çıkartabilirsiniz.

Bütün rol yapma oyunları severleri 27-28 Ekim 2007 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi'ne, bilim kurgunun ve fantezinin kalbinin atacağı yere bekliyoruz.

Masaüstü Rol Yapma Oyunları ve LARPlar için GM başvuru maillerinizi aşağıdaki bilgilerle birlikte [email protected] adresine bekliyoruz. Kayıt yaptıracakların aşağıdaki listeyi uygun bir biçimde ve eksiksiz doldurmaları önemle rica olunur.

1. Ad
2. Soyad
3. Oyun ismi
4. Oyun türü
5. Oyun sistemi
6. Oyuncu sayısı
7. İstenilen oyuncu seviyesi
8. Oyun tanıtım metni
9. Gm iletişim numarası ve e-maili

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 17:52 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Bir de bu tip "Con"lar güzel de, Ankara'da yapılanlara bile gidemem, tam okul açılcağı veya finalların başladığı zamana denk geliyor, kaçırıyorum.

Hayır madem con yapacak ve con'lara gidecek kadar hevesli oyuncular var, peki neden şehrimde rpg oynamak istediğimde tek bir oyuncu bulamam?

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 01:49 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Oyun açasım var aslında da paslandık.

@Bone; oyun oynayacak adam çok da ayıptır söylemesi götümüzü kaldırıp bir şeyler yapmaya üşenir olduk çoğumuz. Anca böyle CON'larda arkadaş zoruyla toplanıyoruz artık.
Mesela geçen bahar gaza geldim, Marmara Üniversite'sinde FK klübü açayım dedim, malum bir tek biz varız kulüpsüz. 2 haftada tüm şevkimi kırdılar, verem ettiler (Arkadaş öğrenci konseyinde diyorum şu işleri yapalım, "yaparız abi imza atıcak adamlar hazır abi haftaya gideriz Göztepeye abi!" - 4 ay geçer hala tık yok)(kulüp kuracaksın danışman olacak adam bulamıyorsun, anca proflar, doçlar danışman olabiliyor onlar da okula gelmiyor gelse de pek göremiyorsun). Ben de bu sene dağcılığa girip kendimi dağa bayıra vurucam. Yani yaşlandıkça insan hırsını hevesini kaybediyor bir şeyler yapma arzusu soluyor falan falan.
Mesaj tarihi:
geçen sene oynatmak istediğim günümüzde geçen splintercell- mission impossible tarzı bir oyun vardı. Kimse ilgilenmedi. 4-5 tane ilgilinen adam çıksa oynatacam...

ayrıcana conventinolardaki dnd sevdasını anlamış değilim. geçen sene bir tane fr vardı millet saldırmıştı o oyuna. Yok kardeşim klüpcene dnd sevmiyoz :P

ayrıcana gelin arkadaşlarınız getirin. kalbalık olun çok eğlenceli oluyor iconlar...

2 seferdir altından kalkıyoz 3. yü de hallederiz. her sene tecrübemiz artıyor :D
Mesaj tarihi:
said:
ah ah bi planescape oyunu açmak vardı şimdi

Sen şimdi böyle birşey diyorsun, 30 kişi, içlerinde ben de olmak üzere, atlayıp ''Hadi Sina. Yürü be sina. Bastır sina.'' şeklinde gaza gelicez. Sonra sen ''Benim işim var. Dersim var. vizem var. otum var. bokum var.'' diyeceksin. Biz fitil olacaz. O yüzden hiiiiiç girme. Rune'da extra pataklayacam seni. Kızdım. Planescape açın olm!
Mesaj tarihi:
Ben geliyorum. Candaş söyle VIP slot ayırsınlar bana senin oyunda. Ne açtın sen? Gidip top gibi deus ex falan açmadın değil mi?

Gelen gelsin, event gibin olur. hem candaş son derece kucaklanabiletesi olan bir insan.
Mesaj tarihi:
Ortalama bir buçuk asır sene önce keşfedilen büyükçe bir adada geçen bir hikaye. Adaya yerleşen insanlar ve orklar hakimiyet savaşı veriyolar. Trollerin ve yardakçıları yarı devlerin topraklara yayılmaması için İnsanlar tarafından kurulan güçlü bir şehir ve sur sistemi bulunmakta. adanın %15 ine yakınında savaş hakim. Gerisi ise bilinmezliğe ve orta büyüklükteki kasaba ve barbar kabilelere ait. Adanın yerel barbarları, goblin clanları ve elfleri mevcut. Hikayemiz adada kurulmuş en büyük ikinci şehirinde başlıyor. Son derece zorlu ve tehlikeli görevlerin onları beklediği sürükleyici ve bir o kadar da rp gerektiren bir campingdir. Oynayacak arkadaşların deneyimli olması tercih edilir. Eğer istenirse icon sonrasında devam edilebilir. Tabi hayatta kalabilirlerse. Exp. sistemi yapılan her harekete göre verilir. Asla yaratık öldürmek ya da yürümek görev tamamlamak ile sınırlı değildir. Tüm skill denemeleri, başarılı koşular ya da bir arkadaşınızın hayatını kurtarmak size deneyim kazandıracaktır. Rp ile gelicek exp. tamamen benim tercihimdir.

Live action. Haritalar. güzel olucak
Mesaj tarihi:
bahçeşehir olduğu gibi beşiktaşa taşındı, zerg gibi yayılmaktalar. işime gelir.

iCon bu sene de diğer senelerde olduğu gibi beyazıtta olacak, ama diğer senelerdeki binada olmayacak, zira neredeyse herkesin sınav haftasına denk gelmesine rağmen binadaki var olan bütün masalar kullanıldı. ayakta oynamanın hoş bir tecrübe olmayacağını düşündüğümüzden daha büyük bir yerde ama gene de beyazıtta olacak. google earth destekli haritayı bir ara koyarım artık.
beyazıt dediğiniz memleket taksime taş çatlasa yarım saatlik eminönünden 20 dakikalık, mercan yokuşunu bilenler için yürüme eminönünden 10 dakikalık bir mesafede olup şehrin göbek deliğinin yakınındadır. zaten 12-1e kadar beyazıt meydanında klüpten insanlar patrol gezileri yapıp saf saf etrafa bakanları topluyor :)

dm kayıtları başladı gelin kayıt olun, gelen dmlere kitap, film, mp3, uzakdoğulu bir masöz, tercihine göre kız/erkek ayarlayacaz. ayrıca dmlere dmken giriş beleş

zat-ı şahanem iki adet oyun açacak, biri shadowrun (cyberpunk + büyü) diğeri de fallout olacak SPECIAL sisteminde. en azından birini açacam orası kesin. bilgi aldıkça koyarım buraya.
  • Yeni Oluştur...