irin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 @isabella ankara acmadı galiba ha? tum ankara gencliğii istanbula gelio bu haftasonu bakıorm da...(anladın sen onu jnmss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 üstüme gelme inanamam.. deniz istiyorum vapurla gezdirin beni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bı dakka istanbulun sevmeye calışan hangınızdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ne zaman bu bulusma denilen melet ==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 var mı bi buluşma xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bulusmamı nezmn kim demis ? Hiç gelmedim bi gelsekmi napsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Asteroth 19 Eylül 2007, Çarşamba - 18:27 tarihinde demis ki: Yarın yola çıkıyorum, 21'inin sabahı (Cuma) ordayım. Artık LAN Party mi ayarlarsınız, gidip içelim mi dersiniz bilmiyorum, bi buluşma ayarlayalım. Hadi bakiim fikirler. Geçti yani ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 olsun istanbulda yenisi gelir :D artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 seni çağırmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kıskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Milletin okulu başladı, gerçi benimki de başladı ya neyse, o yüzden kolayca tekrar bir buluşma olacağını sanmıyorum. Ha deneyin şansınızı, olursa gelirim ben tekrardan, gitmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar