Mike Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bulut memati eküri oldu daha zevklı olcak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Xo said: Dragonmax said: lan ! raide girmedim vadi izlicem die pfffffff edit: kanal 1 de dokunmayın şabanıma var haberiniz olsun busted oldun kapuska :D kapuska is back! amagawd.. bu arada kek gibi bekledim 2 saat pfff:O sen kimsın asdas meğer takib ediliomuşum haberim yok. ben de kendimi paranoyak sanıodum =p (paranoyak olmam takib edilmediim anlamına gelmez dimi ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Gazeteci, Uğur Mumcu (rahmetle anıyoruz) şeklinde havaya uçuruldu, yazık oldu. Muro zaten örgütten baya bir soğmuş durumda, ufak ufak saf değiştirmeye başladı sanki. Polatta Mematiyi tedavisinde bırakıp biraz neler oluyor baksa iyi olacak =) İskender at koşturuyor rahat rahat, Polat hala Memati ile koklaşıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Eroine şevkettiler beni ölürsem KV suçlu. Diye kapatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 uahzuahzu haydililirirlirilrirlr lililili yar ayyy haydiilililrilrilrilrilrilril yarr lilililililli UAHXIAUGSDASUIDGHASIODHSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 NİNJAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 güzel kesti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 lilili muronun başkandan ve çetodan intikamı acı olucak gibime geliyo gelecek bölümlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ninja Gaiden Ryu bilmemnutsa bile böylesine estetik kılıç hareketleri yapamazdı helal olsun abimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kim kimi kesti ya,iniyo bakalim yeni izlicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben artık bu bulutun mematiyle ayrılmaz kanka olmasını ıstıyorum, yanlarına bide muroyu koydukmu süper 3lü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Yalnız *operasyon* sahnelerinin çok baştan sağma yapıyorlar artık. Polatla abdülhey ellerinde birer tabanca gitsinler bütün korumaları vursunlar dalsınlar bu mudur? Muronun bile acil kaçış planı varken koskoca karacadağın 6 patlardan başka bi acil durum planı yok mu? Şu ana kadar en ağır ekipmanlı gittiklerinde bile zuladan birer uzi alıp gitmişlerdi, polat sen şaka mısın? Nasıl her seferinde adamları tam silahlarını çekmişken sanise farkıyla kalplerine nokta atışı yaparak yere seriyorsun? Sen vahşi batının en hızlı kovbuyu musun? :P Hayır alsın yanına 15-20 tane adam, versin heriflere pompalıları makinalıları, tarlada yürüyormuş gibi diğil de bi mekan basıyormuş hızlıca dalsınlar, canımı yesin. Stealth-action mı yapıyorsun, bari heriflerin bi arkasından dolan, bi adamların dikkatini başka yöne çekicek bişeyler kullan, bi susturucu falan tak o silahına. Sana kgtde böyle mi öğrettiler polat? Yok ciddi ciddi bu aksiyon sahnelerindeki baştan sağmalıktan dolayı diziden soğudum bea (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 kurşun yemiyor nasılsa ne gerek var silah götürmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Aksiyon sahneleri hakkaten çok baştan savma olmuş. (Muro'dan dolayı artık izliyorum KV'Yi :D ) Maliyet azaltma çabası galiba. Tamam Polat süpermen ölmüyor ama mesela Muro pusu kuruyor pusu dediği 50 metre ileride iki taş var. Arkasında ikişer adam. Memleketin en ağır iki mafyasından birini vuruyorlar, korumalarını öldürüyorlar. Ne plan var, ne pusu, ne adam gibi çatışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 polat durup durup abdülyehi bozuyo memati çkıyo hakan kaçıyomu napyo ne biçim hastene ? yani öle şeyler olmaki bu soruları sormamalıyız biz haha ninja hakkaten polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 dizinin bu bolumunde en begendigim kisim,"haydi lillililili dililililili" kismiydi.Onun disinda hakkaten cok siradan catisma sahneleri falan filan var,yukarda deginmis arkadaslar(uykum var cok fena). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 iyice dandik bir dizi olmaya başladı artık kv izledikce soğumaya başladım saçma sapan bir bölümdü son bölüm artık çeki düzen vermeleri lagzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yönetmen aksiyon sahnelerinde iyice saçmalamaya başladı. polat operasyonda resmen terminetör gibi ne bi eğilmek ne bi siper almak ne bi koşmak adam düz yürüyerek önüne geleni indiriyor. bu adam dizi başlangıcında operasyon yürüten bir adam. gerçi zaten artık polatın sahneleri dizinin en sıkıcı bölümleri oluyor. muro çeto bulut ve memati şu anda diziyi ayakta tutan karakterler. umarım yönetmen aklını başına alırda şu terminetör olayını düzeltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 evet,habire bi yanindan piuuuu diye sekme olayi var.Kör kursun bikeremi denk gelmez :) O degilde bu hakan ne haltlar karistiriyo yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 35. Bölüm Fragman; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tuncaya yazık oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 epic fail bölümü oldu bu resmen ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 dikkat ediyordumda k.v tekrar eski havasını yakalıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 korumalar 1 kurşunla ölüyor abi. daha sonra hakan önce tüfekle sonra o korumların 1 kurşunla öldüğü silahla hakanı 3-4 kere vuruyor hakan ölmüyor. kardeşim nasıl teşkilatlı bir silah lan bu , duruma göre calibre küçültüp hızımı yavaşlatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 muro ne adamdır ya, olmaz öyle güzel bi rol yeteneği :D haydili lillili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar