dereque Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bence polat rüya görüodu en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bence orda polatı alacaklar sorguya bi yere götürecekler orda da abdülhey gelcek, hani polatla ikisi hastanede konuşuyolardı da kesmişti ya, kesin orda bunlar bişey planladılar. Yalnız nevzatın o çocuğa avrupayı sayması çok komikti: -Necheutel (sezon başında biri bu takımla hazırlık maçı yapmıştı da hatırlamıom şimdi), paris saint-germain, üstünde manchester united, juventus, inter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu hafta kesin bilgi alamadım. daha dorusu almak için kasmadım. kusura bakmayın =) kişisel fikrim ise, polat orda bi 5 dk muhabet yapıp çıkar, o bölümün sonuna doğru gelicek dehşet olaylar örgüsünde de en azından hüseyini indirirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Dragonmax said: hüseyini indirirler.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Harbi he hüseyin zaten gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu hafta yeni bölüm yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 evet yeni bölüm yok tekrar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ya bu topik arka sayfaya kayınca içimi bi hüzün kaplıyo. kusura bakmayın :( fragman çıkmadımı daha yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 zaplarken halo dayıyı gördüm, 20'lik hemşireyi aşık etmiş kendine ausaf helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Polat kaç canlı? Memati iyice develeşti.biraz absürd olmuş bu bölüm adamım bulut yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben de izlediğimde polat 99 canlı asdas dediydim =p mematinin hatuna davranışı aşırı ayıca geldi bana :S ayrıca hakanaın gelmişi ile geçmişini en ince ayrıntısına kadar incelicekler diğer bölüm artık çok şükür. yannız polatın o son aldığı darbe feciidi :( farkettiyseniz eli silahta kaldı, vurmaya gönlü el vermedi. çok bi şooldum ya :( neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 spoiler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 polatı hastaneye kaldırırlar.. kalır orada biraz. daha sonra çıkar. giyer takım elbiseyi. ofisten silahları alır. arkadan cendere girer. dındınıdnıdnı. daha sonra temizlik yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 cendere cendere cendere cendere cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Polat gg. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yok yok. şöeki o bıçakla polat ölmez. ayrıca sırttan bıçaklanarak ölen adam görmedim ben (en azından hemen ölen =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ham adem brütüs ve polat da sezar mı yoksa?! fsdfsd bu arada mematinin maçolukta sınır tanımaması: -peki..günün nası geçti? -seni hiç alakadar etmeez ve "al gülüm ver gülüm" sahnesi gerçekten efsaneviydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 noldu olum bizim diziye -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 1 ay ara verildi kurtlar konseyi tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 noldu şimdi kolaj molaj yazıo yayın akışında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 eski bölümlerden toplama yapıcaklardır heralde. hatta yapmışlardır. yayın akışını görüp açmadım tv yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ee ne etti 3. haftamı etti yoksa 2. haftamı oynamayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 holey o/ yarın vadi var (mış).. bekleye bekleye bihal olduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar