Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence orda polatı alacaklar sorguya bi yere götürecekler orda da abdülhey gelcek, hani polatla ikisi hastanede konuşuyolardı da kesmişti ya, kesin orda bunlar bişey planladılar.

Yalnız nevzatın o çocuğa avrupayı sayması çok komikti:

-Necheutel (sezon başında biri bu takımla hazırlık maçı yapmıştı da hatırlamıom şimdi), paris saint-germain, üstünde manchester united, juventus, inter :D
Mesaj tarihi:
bu hafta kesin bilgi alamadım. daha dorusu almak için kasmadım. kusura bakmayın =)

kişisel fikrim ise, polat orda bi 5 dk muhabet yapıp çıkar, o bölümün sonuna doğru gelicek dehşet olaylar örgüsünde de en azından hüseyini indirirler..
Mesaj tarihi:
ben de izlediğimde polat 99 canlı asdas dediydim =p mematinin hatuna davranışı aşırı ayıca geldi bana :S ayrıca hakanaın gelmişi ile geçmişini en ince ayrıntısına kadar incelicekler diğer bölüm artık çok şükür. yannız polatın o son aldığı darbe feciidi :( farkettiyseniz eli silahta kaldı, vurmaya gönlü el vermedi. çok bi şooldum ya :( neyse..
Mesaj tarihi:
polatı hastaneye kaldırırlar.. kalır orada biraz. daha sonra çıkar. giyer takım elbiseyi. ofisten silahları alır. arkadan cendere girer. dındınıdnıdnı. daha sonra temizlik yapar :D
Mesaj tarihi:

ham

adem brütüs ve polat da sezar mı yoksa?! fsdfsd

bu arada mematinin maçolukta sınır tanımaması:
-peki..günün nası geçti?
-seni hiç alakadar etmeez

ve "al gülüm ver gülüm" sahnesi gerçekten efsaneviydi.

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...