Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 20 Eylül Perşembe saat 20:00 show tv'de (yani bu akşam yarım saat sonra :>) sevenler merakla izleyenler ve bekleyenler, kaçırmayın :>.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dındır dındırı dındırı dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 biz daha çok dalga geçmeyi seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Buyur dalga geç. Nesiyle geçiceksin acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dalgayı bnde 2 sene önce geçiyodum ama geçen sezon izlemeye başladım ilgnç gelmişti,ve güzel buldm ,bu sezonda izleyebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 çok güzel bi dizi aga izleyip izleyip milletin kafasına sıkasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 millet kv yi beğenmio nedense sevmeyen izlemez olur biter ama bok atmayı sevio insanımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gayet guzel dizi. baslasinda izliyelim .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 alemdar sucukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 of çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yani çatışma cok iyi değildi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 çok güzel ben çok beğendim. beklediğimin de ötesinde güzel bir yapım olmuş. beğenmeyen varsa bunu acaba Türkiye'den başka dizi izliyolar mı? çünkü bunu beğenmeyen hiçbirini beğenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tr den herhangi bir dizi izlemiyorum. izlemelimiyim? aslında ben tv ye 32 sn den fazla bakmaya dayanamıyorum ölede bi sorunum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hmm bazuka sahnesi iiydi abdulhey go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abdulhey olmadi simdi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu işte bi hinlik vardır bu kadar sezon abi de sora topaçlık yap olmaz öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 böle az reklamlı verseler tadından yenmez dizi reklama girsin diye bekledim resmen temposu düşük bölümdü aslında, bundan sonraki bölümle kendine gelir heyecanı arttırı yavaş yavaş ama herşeyi bir bölümde verip, gereksiz uzatma oynatmaktansa böylesi daha iyi tanım da yapalım: çok güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 elimden birşey alan olursa eline verecek bişey bulurum. hsadua ahdul bab fena kıllık yaptı ya sezon hareketli başladı hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tırtlat vadisi yeni sezon dın dını dını dın dın -Aşağı inip yolu mu kessek abi? abinin daha güzel fikri var füze atacak abin. O değilde herif 2 m4a1 2 tabanca 10 şarjör 1 mp5 1 uzi 2 3 kalıp patlayıcı bir de LAW silahını bir çantaya koydu tek elle aldı götürdü. Halter yapsa ya Palemdar abimiz. ek:el bomblarını unutmuşum kusura bakmayın birde el bombaları koymuş. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 01:05 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 2 eliyle kaldirdi cantayi ondan sonra tek eline aldi agirligi verip, normal olanda o degilmi? lol abi su diziyle ugrasmaktan ne kadar cok haz aliyorsunuz cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya aynen yazmıyım diyorum bende dayanamıyorum, hayır izlemeyen saygıda göstermesin dalgasını geçsin kendi kendine burda yazmak zorunda deilki,dalga geçince ne oluyo yani,yada izliyenler daha mı basit, seviyesiz adamlar olarak görüyosunuz,orta okul mantıgı ile ''kv izleyen herkes özenti böle oluyo işte kavgaların sebebi bıdı bıdı'' bırakın bunları artık abi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 uğraşanlar 7 24 izliyor zaten hatta youtubeden hemen tekrarını ızleyen tipler dikkat edin. ben ızlemıyom dalga geçiom die övünen ufaklıkların egolarını tatmın etmesıne ızın verin. döksünler içlerini. gay'e içleri rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Diziyle değil diziyi gerçek sananlarla dalga geçmesini öğrenecek insanlar . Ben de izlemiyorum ama izleyene de saygı duyuyorum , yakalasam da izlerim . Dikkat çekicem diye her boka sataşır oldu millet . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 (bkz: bir popüler kültür öğesi olarak popüler kültür öğelerine bok atmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar