kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 merak edip son sürümünü yükledim de bir şekilde torrent dosyalarını da download ediyor hemde şukela hızda o haldeyse bütün torrent programları tarihe karışmış oluyor bir nevi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 demek ki son sürümde torrent desteği de koymuşlar :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yaşasın flashget :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Pek kullanışlı değil yalnız.Ben yine utorrent tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 son sürümlen gelen bir özellik değil ben nerdeyse 6-7aya yakındır kullanıyorum ve diğer torent clientler yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bu son sürüm dediğin ne zaman çıktı? baya önceden indirdiğim flashget aynı dediğin gibi. sen geç kalmışsın bence(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 olabilir zaten ben bayadır yeni sürüm çekmiyorum :) sürüm: 1.9.4.1063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 1.8.6.1008 varmış bende torrent var içinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 utorrent tavsiye ediyorum bende, denedim cok sevmedim flashget inkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Tam anlamıyla bi torrent yazılımı gibi durmuyor flashget'in desteği.Açıkcası download hızlarında da rezalet sonuçlar aldım.Şuan utorrent'le 100-180kb/sn ile indiriyorum.Flashget 20-30kb/sn ancak gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 valla uzun zamandır kullanıyorum baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben de Korax'ınki gibi sonuçlar alınca direk sildim. uTorrent'le mutluydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 begenmeyenlere katiliyorum, bende bi süre kullandim flashgeti torrentler icin ama pek iyi degildi, utorrentle devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya ben bu utorrenti yükledim 25 den yukarı çıkmıyo download. bi ayarı falan mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet,port açman lazım öncelikle.sonra utorrent tavsiye ederim.google'a utorrent kurulum yazıp aratırsan baya bi sonuç elde edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 peki sağol, şimdi ben önceden flashget le çekiyodum.1 gb indi ama baktım güzel indirmiyo bende utorrent i yükledim şimdi u torrent le o kaldığım 1 gb dan devam edebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bende flashget kullanıyorum. Ayrıca üni firewallını da dinlemiyor deliyor :) 1.811.1002 bendeki sürüm de. Yeni sürümler firewall a takılıyo diğer torrent programları gibi. Hız da gayet güzel ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o zaman flashla devam ediyim ben artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatihalp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bittorent ve uTorrent güçlerini birleştirdi. Dünya'nın en iyi Torrent yazılımını geliştircez diyolar. Bu arada da Flashget'in sitesi açılmıyor. Kim galip gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bittorrent utorrenti aldı ama alı ralmaz trackler banladı utorrenti.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar