Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Arkansis üye § 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- vidyo topici açıldı diyenler 2 saniye linke tıklayıp bakın vidyonun sağında solunda spin yazıyormu birde düşünün ben olsam spin diye bunu aratırmıydım aratmazmıydım orada god is a dj yazıyor olmasına rağmen diye ... Bir şey demedik? Ha illa ki "Nerde Spin yazıyo?" dersen de, videonun 5. saniyesine bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Tags kısmındada yazıyor. Category People & Blogs Tags: sex god dj spin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Arkansis 9 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde demis ki: vidyo topici açıldı diyenler 2 saniye linke tıklayıp bakın vidyonun sağında solunda spin yazıyormubirde düşünün ben olsam spin diye bunu aratırmıydım aratmazmıydım orada god is a dj yazıyor olmasına rağmen diye ... [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ] videonun asıl adının spin olması ve videonun başında geçmesinden dolayıdır belki o linki verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: sonunda ediyo işte herkezi mutlu izlemedinmi hepsini :P sonunda tam herşeyi halletti, herkesi mutlu etti derken küçük kızın bebeği kırılıyor. ve o noktada eleman (aka tanrı) bile kaçıyor, başedemiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yalnız bebek düşünce son kez tekrar açıyor.Geri sarıyor ve kaçıyor.Herkez mutlu mutlu dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 peki neden kaçıyor? başka bir problem çıkma ihtimaline karşı çünkü bunun sonu gelmez mesajı sezdim ben, bizzat kendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya o değilde bu nası tanrı eleman yukardan kovuluyo galiba.kim kovuyo bunu yada insanların hayatına karışarak ortalığı karıştıran bi melek falan mı?ondan mı kovuluyo?ben daha çok buna takıldım.bu arada hakkaten güzel video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sorgulamayın izleyin :D süper sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ... [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 03:22 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ... [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 03:22 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 attığım 3 mesajıda editledim gereksiz başka bir tartışma çıkmasın diye iyi seyirler [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 03:23 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 güzelmiş ya :D haha ::lol:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar