Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God is a DJ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Arkansis
üye § 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

vidyo topici açıldı diyenler 2 saniye linke tıklayıp bakın vidyonun sağında solunda spin yazıyormu

birde düşünün ben olsam spin diye bunu aratırmıydım aratmazmıydım orada god is a dj yazıyor olmasına rağmen diye ...

Bir şey demedik?

Ha illa ki "Nerde Spin yazıyo?" dersen de, videonun 5. saniyesine bak derim.
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis 9 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde demis ki:
vidyo topici açıldı diyenler 2 saniye linke tıklayıp bakın vidyonun sağında solunda spin yazıyormubirde düşünün ben olsam spin diye bunu aratırmıydım aratmazmıydım orada god is a dj yazıyor olmasına rağmen diye ... [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 23:50 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]

videonun asıl adının spin olması ve videonun başında geçmesinden dolayıdır belki o linki verme
Mesaj tarihi:
said:
sonunda ediyo işte herkezi mutlu
izlemedinmi hepsini :P

sonunda tam herşeyi halletti, herkesi mutlu etti derken küçük kızın bebeği kırılıyor. ve o noktada eleman (aka tanrı) bile kaçıyor, başedemiyor ;)
Mesaj tarihi:
ya o değilde bu nası tanrı eleman yukardan kovuluyo galiba.kim kovuyo bunu yada insanların hayatına karışarak ortalığı karıştıran bi melek falan mı?ondan mı kovuluyo?ben daha çok buna takıldım.bu arada hakkaten güzel video
Mesaj tarihi:
attığım 3 mesajıda editledim
gereksiz başka bir tartışma çıkmasın diye

iyi seyirler

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 03:23 tarihinde, Arkansis tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...