Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Horoz Lojistik Türkiye'nin düzenlediği en iyi kamyon arkası yazıları yarışmasında "Kamyon Çeker 10-20 ton, Gönlüm Çeker Paris Hilton" yazısı ile Serkan Demirel birinci seçildi. Türkiye'nin her yanından, 5 bin 750 başvuru arasından, jürinin finalistleri belirlemede oldukça zorlandığı Kamyon Arkası Yazıları Yarışması sonuçlandı. 2000'li yılların yeni kamyon arkası yazılarında toplumun gündemindeki değişimlerin yazılara yansıdığı gözlendi. İşte en yeni sıfır kilometre Kamyon Arkası Yazıları; Birinci : "Kamyon Çeker 10-20 ton, Gönlüm Çeker Paris Hilton" Serkan Demirel, İstanbul İkinci : "Hayatımı Yazsam, Duble Yol Olur... " Ersan Deveci, İstanbul Üçüncü : "Araman İçin İlla Hata Mı Yapmam Gerekir?" Tuna Karslı, İstanbul Mansiyon 1 : "Küresel Isınmaya Karşı Su Tankerlerine Geçiş Üstünlüğü Verilsin" Güney Öncü, Fethiye Mansiyon 2 : "İyi Mazot Selülit Yapmaz" Naci Bektaş, Düzce Mansiyon 3 : "Gazla Uçabilirsin,Ama Frenle Konamazsın...!" Ömer Avni Bilgin, Kuşadası Mansiyon 4 : "Bas Gaza, Frene, Debriyaja… Götür Ver Parayı Vergiye, Stopaja" Kayhan Özarslan, Tekirdağ Mansiyon 5 : "Ne Müslüm'den Ne De Orhan'dan, Sevdiğim Tek Parça "Yedek Parça"" Uygar Haçbozan, Bandırma Jüri özel ödülü: "Arabada Yalnız Var!" İ.Kerem Can Çalışkan, Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 "hatalıysam sıkıyosa ara" -someone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ahaha bence bunun yarışmasının yapılması çok daha komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hatalıysam yüzyüze görüşelim -anonim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gelmiş geçmiş en iyi kamyon yazısı "sev dedi gönlüm"dür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 şöyle bir bakınca görüyoruz ki toplumun en romantik insanları kamyoncular aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: İyi Mazot Selülit Yapmazlol süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Üçüncü : "Araman İçin İlla Hata Mı Yapmam Gerekir? güzelmiş buu ya =) dikkat arabada yalnız warda guzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ahahaha itü sözlükte yazıyordu bu: en yaratıcı olanı şöyledir ki... Gece yolda kamyon arkasında 30la giderken aslında hiçbir yazı görünmemektedir. bi süre sonra daralan şöför "şu uzunları bi çakıyım da çekilsin tosbaa" diye düşünürken uzunları çakar ve fosforlu yazıyla karşı karşıya kalır: anan da uzun severdi... [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 02:00 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: "Araman İçin İlla Hata Mı Yapmam Gerekir?" sevdim hehe yolda araba kullanırken görsem gülmekten muhtemelen bir yere girerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 çok iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben bunu galiba, itiraf.com da okumustum yahu : ) ya da alakali bişiyi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 benim bizzat gördüğüm en iyiler listem: 1- "MK3 Ultimate'deki adamım Smoke , ona göre" 2- "Kazaların %10u benim gibi hızlı ve ne yaptığını bilenler yüzünden , %90ı da senin gibi yavaş ve şuursuz sürücüler yüzünden oluyor" 3- "Beyler Renault almayın tavsiye etmiyorum" (bunun cepten fotoğrafını çekmiştim koyarım belki) 4- "Yanlızca Tanrı beni yargılayabilir" 5- "Memleket : Jurassic Park" (bir okul servisinde görmüştüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @masticore yerlerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 beni yillar degil mevzular yordu, yillardir favorim hatta mottom. [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 06:49 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @aquila la ben çekmiştim o fotoyu hhe ünlü olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eline saglik o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben olsam 3. olan sözü 1. seçerdim. süper bişe ya :89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bir tanesinde bizzat ''Need For Speed - Hot Pursuit'' gördüm. O günden sonra hiçbirşey aynı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 küçük bi kamyonetin arkasında da "büyüyünce tır olucam" yazıyodu bu hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 babam söyleyip duruyodu 1 haftadır aradıydım bulamadıydım sagol =) rüzgarımla bile muhattap olamazsın varmış bide.sonra,rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım.rampada geçme beni düz yolda geçerim seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ben antalya ya giderken görmüştüm kamyonun sürücünün olduğu yerdeki kapı yarı açık gidiodu arkasında yazan da "allaha emanet" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Niye unuttum bilmiyorum ama en babası bizim işyerinin yanındaki dönercinin arabasından geliyor : "Nefretime bile layık değilsin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar