Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marsilya - Beşiktaş

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

said:
Maç öncesi soyunma odasına inen Nouma, eski takım arkadaşlarına başarılar diledi, sonra da tribüne çıkıp Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla amigoluk yaptı.

Koridorları inletti

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma, Veledrome Stadı’nda gecenin kahramanıydı!.. Maç öncesinde temsilcimizin soyunma odasına inen Fransız oyuncu, eski takım arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundu. Nouma, “Haydi çocuklar gol gol. En büyük Beşiktaş, Kara Kartal'' diye bağırarak koridorları inletti. Daha sonra tribüne çıkan Pascal, elinde Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla amigoluk yaptı; Başkan Demirören’in elini öpüp, eşi Revna Hanım’a selam verdi.

Tigana kin kustu!..

Tribünde Beşiktaşlılar’ın hiç de yabancı olmadığı bir sima daha vardı ki; yaptığı açıklamalarla adeta kin kustu: Jean Tigana. Maçın yayıncısı Star TV’de Marsilya-Beşiktaş mücadelesini yorumlaması için teklif götürülen Fransız hocanın, “Ben ağzımı açarsam o televizyonu kapatmak zorunda kalırlar. İstediğiniz şey benim için söz konusu bile olamaz'' yanıtını verdiği belirtildi. Tigana’nın ayrıca Marsilya teknik heyetine Beşiktaş ve Türk futbolu hakkında detaylı bilgi verdiği öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

demirörenin yumruğu varsa bizimde tekmemiz var. Nedir o artistlikler abi. kimsin sen yani koskoca başkan. Maç oluyo biri sert i müdahele yedi hop sinan engin denen kişiliksiz insan saha kenarına gleiyor. ne işin var senin orda. böyle insanlarla beşiktaşdan hiç birşey olmaz kardeşim. revizyon lazım
Sosyal ağlarda paylaş

abi korkak futbol oynamadık çünkü bi futbol oynamadık :P

maçın ortasında yazdığım gibi herkes başı kesilmiş tavuk gibi ordan oraya kosuodu sanki

lucescunun oyununa da korkak denirdi ama o en azından defansın hakkını verirdi. geriye yaslanırdı ama topu kaptığında da tehlike yaratırdı

biz dün futbol namına pek birşey yapamadık malesef. hani kötü oynasak bişiler yapmaya çalışsak korkak oynadık diye kızıcam ertuğrula ama onu da yapmadık ki. hiç birşey yapmadık resmen.

futbolcular sertlikten mi sindi bilmiyorum bu kadar sinilmez yani. hiçbirini tanıyamadım maçta.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dramatik mac izlemek isteyen tsubasa izlesin.

lol

defansif oynarsında atakta yaparsın be arkadaş.bi tane adam gibi organizasyonumuz yok.hadi top şişir bari kontralarla vurmaya çalış higueni sokup, o da yok.pas yaparken topu kaptırıyoruz sonra kalede tehlike üstüne tehlike.ama defans bence gayet başarılıydı bizim.gol atmayada çalışsak olcaktı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dramatik mac izlemek isteyen tsubasa izlesin

ahahaha

bizim marsilya maçındaki oyunumuzun taktikle filan alakası yok ama kimi görsem taktik yanlıştı türü şeyler diyor anlamıyorum. biz bu maçta hakkaten oynamadık birşey. delgado tello türü adamlar tamamen oyundan koptu. onlar kopunca ileri çıkamadık defanstan çıkan her top 10 saniye sonra geri gelince, özellikle rico çıktıktan sonra doğal olarak adamlar sürekli üstümüze üstümüze geldiler.

adamların kanatlar da süpermiş gibi gözüktü ama onları böyle gösteren tamamen bizim oyunumuz. istediğimizi yapamadık. bunun sebebini de biz değil ertuğrul çözsün bir zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...