Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: Maç öncesi soyunma odasına inen Nouma, eski takım arkadaşlarına başarılar diledi, sonra da tribüne çıkıp Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla amigoluk yaptı. Koridorları inletti Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma, Veledrome Stadı’nda gecenin kahramanıydı!.. Maç öncesinde temsilcimizin soyunma odasına inen Fransız oyuncu, eski takım arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundu. Nouma, “Haydi çocuklar gol gol. En büyük Beşiktaş, Kara Kartal'' diye bağırarak koridorları inletti. Daha sonra tribüne çıkan Pascal, elinde Beşiktaş ve Türk bayraklarıyla amigoluk yaptı; Başkan Demirören’in elini öpüp, eşi Revna Hanım’a selam verdi. Tigana kin kustu!.. Tribünde Beşiktaşlılar’ın hiç de yabancı olmadığı bir sima daha vardı ki; yaptığı açıklamalarla adeta kin kustu: Jean Tigana. Maçın yayıncısı Star TV’de Marsilya-Beşiktaş mücadelesini yorumlaması için teklif götürülen Fransız hocanın, “Ben ağzımı açarsam o televizyonu kapatmak zorunda kalırlar. İstediğiniz şey benim için söz konusu bile olamaz'' yanıtını verdiği belirtildi. Tigana’nın ayrıca Marsilya teknik heyetine Beşiktaş ve Türk futbolu hakkında detaylı bilgi verdiği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 demirörenin yumruğu varsa bizimde tekmemiz var. Nedir o artistlikler abi. kimsin sen yani koskoca başkan. Maç oluyo biri sert i müdahele yedi hop sinan engin denen kişiliksiz insan saha kenarına gleiyor. ne işin var senin orda. böyle insanlarla beşiktaşdan hiç birşey olmaz kardeşim. revizyon lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 serdar oruç tutmuş kan şekerinin düşmesinde etkiliymiş ben anlamıyorum. ya ben gerizekalıyım ya bukadar önemli bi maç varken oruç tutan futbolcular gerizekalı. bir ortası yok bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hoca nası izin veriyo dicem de, hoca da ertuğrul sağlam sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Oyunun 43 . dakikasinda takim su sekildeydi. Hakan Dİatta , İ kas , Toraman , Uzulmez Serdar Kurtulus ; S Özkan , Koray , Cisse , Tello Bobo Space 'ye fazla basmadim , aynen böleydi Besiktas. Nasi korkak futbol oynamadi denebilir ya hala anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 abi korkak futbol oynamadık çünkü bi futbol oynamadık :P maçın ortasında yazdığım gibi herkes başı kesilmiş tavuk gibi ordan oraya kosuodu sanki lucescunun oyununa da korkak denirdi ama o en azından defansın hakkını verirdi. geriye yaslanırdı ama topu kaptığında da tehlike yaratırdı biz dün futbol namına pek birşey yapamadık malesef. hani kötü oynasak bişiler yapmaya çalışsak korkak oynadık diye kızıcam ertuğrula ama onu da yapmadık ki. hiç birşey yapmadık resmen. futbolcular sertlikten mi sindi bilmiyorum bu kadar sinilmez yani. hiçbirini tanıyamadım maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yazık oldu Kartalıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bırakın korkak oynamayı, oynamadılar. yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Rico sakatlamdıktan sonra 0-0a yattı Beşiktaş, bi forvet alıp, Delgado fln orta sahaya çekilebilrdi. Ama ilk yarıda korkak denebilicek bi oyun planı yoktu. Oynayamadılar, topunkotrolünü ele geçiremediler o ayrı, başka bişey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bjk bu futbolla en az çeyrek final görür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 En iyi savunma saldırıdır diye bi laf.İnsan yani ya,yenileceksen en azından şerefinle yenil.3 gol ye ama 2 golde sen at! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 3 gol yedikten sonra 2 gol atmanin mantigi yok, dramatik mac izlemek isteyen tsubasa izlesin. onemli olan hic yemeden 2yi atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: dramatik mac izlemek isteyen tsubasa izlesin. lol defansif oynarsında atakta yaparsın be arkadaş.bi tane adam gibi organizasyonumuz yok.hadi top şişir bari kontralarla vurmaya çalış higueni sokup, o da yok.pas yaparken topu kaptırıyoruz sonra kalede tehlike üstüne tehlike.ama defans bence gayet başarılıydı bizim.gol atmayada çalışsak olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: dramatik mac izlemek isteyen tsubasa izlesin ahahaha bizim marsilya maçındaki oyunumuzun taktikle filan alakası yok ama kimi görsem taktik yanlıştı türü şeyler diyor anlamıyorum. biz bu maçta hakkaten oynamadık birşey. delgado tello türü adamlar tamamen oyundan koptu. onlar kopunca ileri çıkamadık defanstan çıkan her top 10 saniye sonra geri gelince, özellikle rico çıktıktan sonra doğal olarak adamlar sürekli üstümüze üstümüze geldiler. adamların kanatlar da süpermiş gibi gözüktü ama onları böyle gösteren tamamen bizim oyunumuz. istediğimizi yapamadık. bunun sebebini de biz değil ertuğrul çözsün bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar