tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tombiklerin biraz kızarmış hali var ağlatır biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eskiden salatanin yaninda yarim kavanoz yerdim sonra tualet olayi her seferinde aya yolcukluk tadinda ates puskurme derecesine gelince biraktim tobeliyim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 basur olan şahıslara ekstra etki yapar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Bende hastasıyım ama tuvalette terlemek hoş olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: Giovanni 23 Eylül 2007, Pazar - 14:37 tarihinde demis ki: zep kız değil miydi ya yiğrenç aga naptin sen yaa ne kizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 olm poponuzdan fireball atmayı çok mu seviyorsunuz? işkence yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: eskiden salatanin yaninda yarim kavanoz yerdim yuh ulan orman muduru yarim kavanoz ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 en iyi tantuninin yanında gider. off olsa da yesem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Foto'yu açınca bir an dilim, damağım uyuştu. Yedikçe yemeniz gelir, duramazsınız. Çıkarken çığlıklarınızı kimse duymaz ama. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 feci bir şekilde ağzım sulanıyor bu topiği okurken, şartlı refleks gibin bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 O kadar anlattınız, evde yarılanmış bir kavanoz buldum, bir tane tadayım dedim. Ekmeklere nasıl saldırdım ben bilirim sdf Acaba burdaki kavanozu da bonepart mı yedi diye de düşünmüyor değilim, bir ısırık aldım ölüyordum, adam yarım kavanoz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar