ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: CİNAYETİ İŞLEDİĞİ SIRADA ORUÇLUYDU Olay sırasında oruçlu olduğunu ifade eden Ü.Ş.'nin cinayetten sonra bir sigara yakarak orucunu bozduğunu söylediği öğrenildi. Geniş güvenlik önlemleri alınan tatbikat esnasında zanlıya tepki gösteren komşuları, "Asın bu caniyi" diye bağırdı http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS1/GP_073446 [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:36 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hadi cinayeti işledin bişi demem ORUCUNU NİYE BOZUYORSUN BE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bi de dayanamadım sigara yaktım demilş ahauahuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 oral seks oruç bozmuyorsa, cinayet de bozmaz. inanmayan hocamıza sorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sahurada oral seksle girer inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 vay pisikopat vay tam gaffur style bi habermis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Fotoğrafta da pis pis gülüyo şerefsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 fistan lol be. aaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Apache 7 Eylül 2007, Pazartesi - 22:47 tarihinde demis ki: allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: huun oral seks oruç bozmuyorsa, cinayet de bozmaz. inanmayan hocamıza sorsun. dogru diyosun evladim...bak adam okumus biliyor..helal sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 niyet ettim allah rızası ile cinayet işlemeye... alla allah insanlar iyice manyak oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 oha adam orucunu da bozmuş. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: DAİRE KAPISINDAKİ KAN Olayın ardından geniş çaplı titiz bir araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Kriminal Şubesi ekipleri, zanlının kimliğini kısa sürede belirlediler. Aynı apartmanın üst katındaki daire kapısında olan bir damla kan izi ve bu evdeki kişilerin esrarengiz şekilde ortadan kaybolması üzerine savcılıktan alınan izinle arama yapıldı. Burada kanlı gömlek ve pantalon ele geçirildi. Ahah hay allahım daha suratları görülen hırsızları bulamazlar aferin en azından kan damlalarını takip etmeyi biliyorlarmış. Bir de filmlik hikayeymiş gibi anlatmamışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 orucunu bozmuş ya. böylelerini asacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 apache +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 orçunu cinayetle falan diye okudum korktum bi an, iyisin di mi orçuncum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 iyiim aga ölmem ben. detpuruf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ulan iyiler diil miydi ölenler. ORÇUNA KOMPLO BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yazık lan adama 60gün oruç tutacak şimdi. günah olur yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar