Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Abicim uyardik da yani. Sempatik de cocuklarsiniz. Illa mi ban hammer lazim?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 nie bütün eski topiclerleri upladınız lan
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 oha yanniz o zamandan bu zamana 6 senede dunya ile ilgili planlarim degismemis buda bir gelismedir bide eskidende bole bir ara thread necrolamak moda olmustu onun icin 1 senelik threadleri upliyamama hedesi gelmisti millet alismsiti ne guzel, yeni sistemle kayboldu bu olay millet cozuttu gene geri gelsin plox
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o zaman yavru viktor DKlardan habersiz mutlu mesut bi hayat yaşiodu tabi.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o zaman tamerlara saydirmakla mesgulduk valla adsfdsf
huun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Sam said: blizzard oyunlarını yalayıp yutmuş arkadaşlar muhtemelen "la basıyorum basıyorum asker çıkmıyor napacaz lala" derdi, myth ve total war ustaları dağıtırdı ama.. 8-) yalmmnız hahahaha adam bu konuda bile giyrdirmiş sc'ye hahahah
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 samin de üslub hiç değişmemiş haha
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Strateji Anlayisim Mammuth http://img198.imageshack.us/img198/2420/sshot0001.jpg BEST STRATEGY EVAAAAH
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 doğru bildiğimden caymamışım işte, ne mutlu bana!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 huun said: Sam said: blizzard oyunlarını yalayıp yutmuş arkadaşlar muhtemelen "la basıyorum basıyorum asker çıkmıyor napacaz lala" derdi, myth ve total war ustaları dağıtırdı ama.. 8-) yalmmnız hahahaha adam bu konuda bile giyrdirmiş sc'ye hahahah hehehe
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kara murat basip viyanaya surmek en kral strateji olurdu sanirim strateji anlayisim murattir
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi kara murat basamassinki kara murat hero unit, sadece bir tane olabilir haritada tufek upgradeli janissary basacaksin bak o zaman papua yeni gineye kadar her yeri alirdik
Öne çıkan mesajlar