Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Oceanic First Illidan Kill On 17th of September at approximately 10:30 Sydney time, guild 'Not Steamboat' achieved an Oceanic first of slaying the end boss of content as we know it, Illidan Stormrage. Kenco, the designer and creator of the most popular downloaded Mod, KLH Threat meter, is the Main Tank of this guild. Along with their progression pace, he has managed to update KTM along the way, helping not only his guild but for many guilds currently using his mod and killing bosses in end game instances. There are only eight oceanic servers in total and in all progression and new content release cases, oceanic servers is grouped with the US servers as a whole. Being in australia and other oceanic countries oceanic players constantly raid with 400ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Helal diyorum. Azmin zaferi mi diyim ne diyim. gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben de devamlı 400ms oynadım heh, yapılmayacak iş değil öyle pve için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 keşke 400 ms olsa dedigim zman oluo bnm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Valla WorldofRaids'den aldım direk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 400mse lafım yok disconnect ve spike olmadıgı sürece :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Aahah ilk okuduğumda çok güzeldim ya.Adamlar 400 ms de kill yaptılar diye artislik ediyorlar ben SSC Vashj hariç bütün bossları 700 ms de tanklamıştım.LOL yani.Hatta TBC önce AQ,BWL raidlerinde filan ne iğrenç bağlantılar ile Tanklık yaptığımı bir ben birde türk tank arkadaşlarım bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 400 ms harika lam. Birde lagspikelar yoksa oh süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nihilum beta da 300 400 ms var öküz gibi lag olduğu için pvp yapamıyoruz yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben 600Ms altinda raide gittigimde kendim şansli hissediyorum adamlarin dedigine bak. ağlanicak halimize gulmekten baska yapacak bişey kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bu işin tek çıkar yolu blizzard istanbulda ortadoğu ve balkan bölgesi için realmler açsın. Finlandiya da var server bizde niye yok? bilmemkaç bin türk varmış wow da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bi de Türk GM koysun? Sonra edikkkler karakterlerimizi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bu işin tek yolu telekomun balık ısırması gibi etkenlere immun bi alt yapıyı oluşturması ama imkansız duruyor.ben telekom zihniyetinde bir şirket olsam "yerim lan wowunuzu "der umursamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 "Afrika'da internet mi var kaaaaardeşiiiim?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çıkar yol bu dediysem o iş olur demedim olmaz o yazdığım bizim işte çözülmez. Nisan ayında gidiyorum almanya ya 6 ay oh kafam da rahat ping imde. Kalanlar düşünsün. Arada Rusça realmler açılıyor yakında sıra bize gelebilir gibi geldi yaw. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:35 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Haha öyle bir söylemişsin ki, sanki hayat memat davası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Gangren, Afrikada'n bir guildie var. Kendisi 50-60 ms ile oynuyor, bilgine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hangi guildmiş o afrikadan baglanan 50-60 ms alanlar everybody loves yamyams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bu adamlar türkleri bilmiypr sanırım 400 ms ile kestil aslanlarım kaplanlarım ağlamak istiyoruz ama ağlayamıyoruz ama dur ağlıyoruz çünkü 400 ms ile kestik diyorlar valla denicek bişe yok gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Guild değil, guildie ;p Guild'den bi eleman işte uzun uzun yazmıyım diye kısa yazdık olmadı ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar