Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Okullarda Okuyan Kızların Daha Güzel Olduğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özel okullarda kızlar daha zengin bu açıdan daha bakımlı olabiliyorlar bu açıdan daha tikkyde olabiliyorlar. bu açıdan da özel okul sux. gidin devlet üniversitesinden bulun bi tane anadolu kızı haha.
Mesaj tarihi:
said:
tikkycemal 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:43 tarihinde demis ki:

gençler arasında tartışılan bi konu

konu hakkında tartışırsak sevinirim.

Zenginler, fakirlerden daha güzeldir. Demografik gerçek. O yüzden evet, özel okullardaki kızlar devlet okullarındaki kızlardan güzel.
Mesaj tarihi:
abi heralde öle güzel olcaklar sen güzelliği markayla ölçiyorsan :) bazı erkeklerde öle hastalık olabiliyor mesela off şanel kolyesi tomi g-strini armani parfümü bi kız obez olmadı sürece suratındada birazcık tebessüm olsn her erkeğe güzel gelir niye gelmesinki
Mesaj tarihi:
iki sürümlük fondöten, 5 kat nemlendirici, 1 adet wonderbra ve 3 tel röfleye tav olanlar oldukça özel okullardaki kızlar ile sair kızları karşılaştırmaya çalışanlar olacaktır.

kız dediğiniz şeyin güzeli her yerden çıkabilir, hiç mi türkan şoray filmi seyretmediniz? köylü kızı, kendisini kandırıp istanbul'a kaçan zengin çocuğundan süfer bi hanfendü olarak intikam alır, bu senaryo gerçeklere dayanmaktadır.

öneli olan sizin "güzel"den neyi kastettiğiniz diil mi cicilerim?
Mesaj tarihi:

iste zengin kolejli kizlar!

google keyword: college hottie

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 10:44 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
bizim burda kızlar tecavüz ediyor

ohaha

neyse, evet. kayıt esnasında tipten kaybeden loser hatunları devlet okulu denen deliklere atıyolar. yüzünden nur akan hatunları ise özel okullara yolluyolar. var böyle bi fabrikasyon olayı. adı üstünde, özel kızlar. choosen ones muhabbeti.
Mesaj tarihi:
Lise mi özel okulda okudum.
Allah için sınıfımda güzel bir kız bulamadım.
Yoktan 2 tane vardı o da eh diyelim.
Düz liselerde ben daha iyi kızlar gördüm çoğu zaman.
Ya da şanssızlık.
Mesaj tarihi:
çok komiksiniz hepiniz çığrınıyosunuz bu adam banlansın diye adamın her topiği rekor kırıyo haha süper bence dokunulmazlık bile verilmeli bu adama ben çok seviyorum.
  • Yeni Oluştur...