Angel_85 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: devlet okulundaki kız sabah uyandığında günlük pastörize süt icerken,özel okula giden önceden kendisine hazırlanmış nesquikli uzun ömürlü süt içebiliyor. :o
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 nesquick kilo yapar çikolatalı falan pastorize içsin hepsi
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben her turlusunde okudum, cok guzelim, demek ki farketmiyo.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 belkide çok bakımlısın aqila bakılmısın gibi bir typo olmuş [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:10 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yok ben gordum guzel direk, sabah kalktığında ile güzel böle, hoşs abah laktığında güzel gelir ınsanlar bana ama işte bakımsızken demek istiyorum
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 herseye ragmen cemali sevioruz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Farinal 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:13 tarihinde demis ki: en güzel kızlar açık öğretimde ne kadınlar sevdim zaten yoktular diyosun yani
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 özel okula gidiyorsa zengindir zenginse iç güvey olabilrim o zaman güzeldir,gönlümde.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ee özel okullardaki kızların ekonomik durumu iyi olduğu için bakımları ve giyimleri de ona göre güzel oluyor...Hem çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi kanimca senin icin zaten farketmiyo.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çirkin kadın yoktur, az vodka vardır
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 @athlet.dogrudur cunku cogu eski sporcu bi kere ona gore vucut oluo onlarda
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 babalarının paraları olduğu için güzel hatun bulup evleniyor, evlendikleri kişi genelde genç oluyor böyleyece gen aktarımı açısından güzel bişey ortaya çıkması sağlanıyor baba yakışıklı olmasa bile düzgün beslenme uygulanmasıyla taş gibi bir hatun ortaya çıkıyor benim teorim bu.
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 forgiver dıyorsun ki"guzel hatun zengın koca buluyor sonra cocuk doguruyor koca tıpsız olsa bıle anne das gıbın oldugu ıcın dogan cocuk(kız) guzel oluyor kızın babası paralı halıyle ozelle yolluyor " hmm teorıde mantıklı hmm zaten para var cırkın olsa bıle estetıkle fılan kapatır hmm ama yas kucuk yoksa degıl mı hmm... edt:imla [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 00:29 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ]
can-i Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır. Kolejde okuyan kızlarda zengin oldukları için her türlü bakım var onlarda. Rutin kontroldür carttır curttur hepsini yaptırıolar. O yüzden dier kızlardan biraz daha güzeller diyebilirim.
daverc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çirkin kız vardır , ozel okulda da vardır, devlet okulunda da vardir, memleketim diye demiyorum, izmirde göreceli olarak daha az vardir.
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: ya özel okulda okuyan herkese şımarık diyemez kise. çocuğun ailesiin ekonomik durumu iyise neden daha iyi bir eğitim almasın? kız meselesine gelince güzel denilemez ama daha bakımlı olabilir... belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla tabiki bunlar fark yaratıyo...insanın okulu dış görünüşünü biryere kadar belirler doğarken verilen şeyleri geri alamaz yada olmayan birşeyi varedemez... :D ayrıca hayatım boyunca hep özel okula gittim rezalet çirkin kızlarda vardı çok güzel kızlarda vardı normal bildiğin gibi kızlarda vardı. liseye geçince devlet okulundan gelen arkadaslarım oldu taş gibi kızlar onlar ilkokulda güzel değillerdide özel liseye gelincemi güzelleştiler töbeeee Screen aldım.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hep evrim teorisi yuzunden bole oluyor iste
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 özel okullarda güzel kızlar olur olayı tamamen yalan ortaokulda 6 tane özel okul degiştirmiş bi insan olarak,özel okullardaki kızlar daha gösteriş meraklısı oldukları için göze güzel geliyolar genelleme yapıcak olursam her dönemde 2 tane3 tane efsane denilcek kız olur.gerisi normal olur devlet okulundada 4 sene lise okudum.daha katı kurallar oldugundan kızlar sade gözüküo.tanıyınca dışarı cıkınca güzellikleri anlasılıo.o siyah beyaz uniforma kimi olsa çirkinleştirir [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 04:25 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: rayka üye [şikayet et] § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 22:07 [ özel msj ] kız meselesine gelince güzel denilemez ama daha bakımlı olabilir... belki biri sabunla yıkıyodur saçını diğeri kremli şampuanla tabiki bunlar fark yaratıyo.. rayka haklısın bakım önemlidir. misal ben bilgi'de okuyorum. saçımı arap sabunuyla yıkıyorum. şaşmayacaksın bu arap sabunundan. sabun evet. sabun. fark yaratır.
Öne çıkan mesajlar