Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donkey serverler mahkeme kararı ile kapatıldı

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Başka konu açmıyayım dedim. Acaba torrentler de mi engellendi?

Azerustan indirmeye çalışıyorum ama ne upload var nede download. 2 gün önce indiriyordum bi sorun yoktu.

Birde bugün üniversitenin internetiyle bağlıyım ondan olabilir :s

Öyleyse bunu atlatmanın bir yöntemi var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Emule' ye hiç bir şey olmadı olmazda. Bir server kapanır kullanıcılar başka bir servere kayar o popüler olur. Şu an için UseNext serveri çok iyi gidiyor. Hadi tüm serverler bitse emulenin içinde kocaman KAD ağı var. O bile herkeze yeter. Paylaşımı engelleyemezler emule ile devam...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayrica search seven arkadaslar
dc++ diyoruz
cimri olmayip duzgun share verir
duzgun hublara girerseniz en iyi share sistemi acik ara

onda da download etmeme problemi var.

tamam ne torrentte ne emule'de bulamıyacağın dosyalara rastlaman mümkün,
ancak yok o kullanıcı online değil, yok o kullanıcının slotu dolu, bir sürü vıdı vıdı ediyor, 0 download.
Sosyal ağlarda paylaş

torrentlerde upload limitleri var ya
illa bu kadar uplıad edecen download için diyor
ki torrnetlerde biraz eski dosyanın seedini bulmak imkansız gibi bişi
illa çok güncel dosyaları çekicen

o yüzden emule her şekilde avantajlı torrentlerden. 300tane torrnet sitesine üye olup arayacağına emule de search'a gelip hallediyorsun işini.
bu arada emule de e2kd sitelerini kullanırsan feyk yüzü görmezsin. ben tblerce şey indirdim fake sayısı hiç yok gibi bişiydi.

bi kere bi pron film indirdiydim devasa makinalar hakkında belgesel çıkmıştı. fake bi bile böyle kaliteli işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

donkeyserver'lar zaten zırt pırt kopuyordu, neyse başkalarına bağlanırız artık.

torrent yerini tutmuyor kesinlikle, bütün bağlantıyı sömürmesi yetmezmiş gibi eski dosya bulunmuyor, upload sınırı var çoğu zaman, yok tracker bilmemne olur %95'te kalır, aynı anda çok dosya indirmeye de uygun değil. ancak işte yepyeni oyun çıkar ya da haftalık anime bölümü, o halde bile e-mule'dan birkaç saat ya da 1-2 gün daha hızlı en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle düşün,sen o dosyaya sahip olan başka kişilerden indiriyosun dosyayı.Doğal olarak server'a bağlı olman lazım ki,server'a bağlı olan ve dosyaya sahip olan diğer kişilerden dosyayı çekebilesin.Dosyayı senden başka indirmeye çalışan varsa,server seni kredine göre sıraya sokuyo,sıran gelincede indirmeye başlıyosun.Olayın mantığı tamamen bu.Örneğin türkçe bi mp3 indiriyosun,eğer o serverda türk daha çok varsa yada bağlı olan kullanıcı sayısı nekadar çoksa doğal olarak kaynak daha çok olurki rahat indirebilesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...