Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/5056511.asp?m=1&gid=69&srid=3044&oid=2 lütfetmişler beyefendiler,küfretmek isterdim ama yeri değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 iyi bi uygulama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 neyine kızdın anlayamadım. istanbulda öğrencilerin ulaşımı cok ucuz. bide boyle beleş falan da yapıyorlar arada. sen hala laf ediyosun.. heralde seni devamlı beleş goturcek diil dimi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: istanbulda öğrencilerin ulaşımı cok ucuz bizim burda 50 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 3 günde otobüslerin harcadığı para senin cebinden çıkmıyorki anlayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 adamlar toplu taşımayı destekliyor işte naapsınlar. trafiği önlemede önemli bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 taksiler de öğrenxilere %50 indirimli olacak diye bişey okumuştum, rekabet fln mı oluyo noluyo istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bence de oldukça iyi. nesine kızdın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hiç yapmayadabilirlerdi... böyle bir hizmet vermek zorunda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o 3 gün boyunca otobüste yer bulamama korkusundan dolayı sinirli galiba hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hizmet degil ki, parasi bizden cikiyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi ben okul okumadığım halde yararlandım bugun mesela işe giderken 1 kurus harcamadım neden böle gereksiz bi tepki vermiş topic sahibi anlayamadım acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bedava olmasa da vergisini veriyorsun değişen bisey yok ki, böle daha karlı inan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 veriyoruz vermiyoruz ne farkedicekki? güzel bi uygulama olmuş muhtemelen toplu taşımaya özendirmeye amaçladılar. desenki bugün e5 te metrobüs hattındaki metrobüsler sabah 8 :30da 3er 5er yolcuykla basıp giderken duraklamdan biz arabada adım adım ilerliyoduk. hay ben böyle şerefsizlerin desen oke. sen demiyosan bunu ben diyorum e5 in içine ettiniz ulan! 111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 of agas haberin biirnde taksiciye soruo nasıl bi uygulama yüzde elli indirim diye adam diyo valla ben almam oğrenciyi direk giderim, oraya gidene kadar anam ağllıyo falan sacmaladı adam DMSABFDSASFAsaFASFsdrfdsafaFDSFSDFdsdfsdDASFDSGADSsdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 SA DAS DAS DAS DAS ASD ASD ASD ASD ADASDAS COK KOMIK [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Biz bugün bindik taksiye çatır çatır tam aldı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 taksiciler odasına şikayet, küt ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bn topici açtım ama yorumlara bakamadım,şmdi baknca nerde yaşıyorm bn , burası istanbul değil mi acaba ddm ::S istanbulda öğrencilere çok ucuz dmk vay canına,dolmuşlar genelde 1.300 otobüs ve vapurlarda öyle uzun mesafe gitmek istersen bu 2 katına katlanıyor,geçen maltepe kadıköy 1.750 verdm en basitinden maltepede oturan sevgilimi gidicem kırk yılın başında,şişlideyim burdan dolmuşla beşiktaş ordan vapurla kadıköy kadıköyden dolmuş etti sana 5-6 milyon yada metroyla mecidiyeköy ordan çift katlı etti sana 4-5 gidiş geliş 10 milyon bu 1 öğrenci için az ise tmm eyvallah sustum..ama geliş gidiş en basit yere 3 milyon vermek bana koyuyor açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 şişliden 251 ya da 252 ye bineceksin maltepede ineceksin 2.5 YTL dönüşte aynı 5 ytl. ama şişlinin neresi o da var yani :D hatta akbil-i muhteşeem ile metro da varmış madem aynı fiyata gelir aktarma sağolsun. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 19:11 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 şerefsiz ekspresler gene para alıyor. hem bindiğim takside bana indirim yapmadı. sonra bugün 4 kere minibüse bindim onlarda pek sallamadılar indirim falan. yalan bunlar haaa ama metronun hakkını yememeliyim ordan beleş geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 seperate akbil ve iett&ido kullanmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Seperate birde bursada okumayı dene Direk 2 ytl otobüsler Bi kart var ondan cikartirsin 1 ytl mi oluo 1 bucuk mu oluo tam emin deilim ama emin ol istanbuldan pahalı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 taksiler belli saat aralıklarında ogrencilere ve yanında ogrenci olan velilere diyolar kısacası unişşye gidiyosan babayı alıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar