ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Her kim bu mesajI 25 kisiye dagitacak olursa, 3 gun icerisinde mukafatlandirilacaktir. Biri bunu yapmis ve calistigi firmadan zam almis. Biri inanmamis, sevdigi zarar gormus, bir baskasi yarin yaparim demis, fakat yapamayacak duruma dusmus. Lutfen bunun yalan oldugunu sanmayin! Bu mesaji silip gecmeyin ve 25 kiiye yollayyn!!! cok zor deyil kopyala ve yapıştır gelen mailin son kısmı bir baskasi yarin yaparim demis, fakat yapamayacak duruma dusmus özellikle burası beni benden aldı paylasiyim dedim .bye repler icin simdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 mail'i outlook'ta kaybolan adamın servis sağlayıcısı çökmüş yaa yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 emeğe saygı aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 değil yerine deyil yazmış. off with his head! -kalpler kraliçesi repliği- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 rep geyigi baslar gider gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sonunda "ben de inanmıyorum ama lütfen yolla" kısmı eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 SORUN DEYİL BEN YOLLARIM KORKTUM :)))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi hayatımda 1 kere gelmedi sallama forwardmaillardan amma lüzumsuz mail geliyor size =D [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 15:26 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ovchinnikov senin asıl amacın dalga geçiyorum hesabı lan acaba olurmu diye düşünüp burda bu konuyu nice 25 kişilere okutcan hem dalganı geçcen hemde amacına ulaşcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aga altına ben yollamadım aha bu durumlara düştüm yazması gerekiyodu.ha bide deyil kısmı ayrı bi olay bahsetmiyorm bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 işin yoksa 25 kişi bul şimdi : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 lan ben 25 kişi tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 arkadaşlar en azından ö.m. olarak birbirimize yollamalıyız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar