wEll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yav bi arkadasta görüyorum diesel saat.soruyorum ne kadara aldın.diyo 30 milyon. başka bi arkadaş 20 milyon diyo. ve gerçeklerinden asla ayıramıyosun.böyle sahte yapım ama gerçeğiyle nerdeyse ayırt edilemeyecek saatleri nerden buluyolar.siz biliyo musunuz.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sahte değil çalıntı onlar genelde. izmirde çankayada genelde taze taze satıyorlar etrafta yeni gelmişlerini. 2 saat içinde satamazlarsa saatçilere satıyorlar.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 eheh yok abi sevmem ben diesel saat. geçen bi rolex..
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 calinti mal almayin, aldirmayin.. diesel saatler cok da pahali degiller.. dogubank in paralelinde saatciler war, liste fiyatinin yarisina alabiliyorsun iyi bir pazarlikla..
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 çalıntı falan deil ya çakma bildiin. kalitesiz saatler. dış görünüş 1 e 1 ama.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 replica fln oluyo onlar çalıntı olmaktan ziyade
Syn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tren istasyonlarının orda nijeryalılar birebir kolpa saat satıyolardı.Bi de nişantaşında arka sokaklardan birinde sahte rolex vardı 30 milyon rolexi olan adam haric kimse sahte olduunu anlayamazmış yani[rolexlerde değişik bi tik-tak sesi çıkıomuş ordan]
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: diyo 30 milyon. başka bi arkadaş 20 milyon diyo. çakmalar bile kalite kalite :p
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sesle alakası yok saatin zaten veya dış görünüşle içindeki mekanizmayı saat markalarının çoğu özel yaptırıyor ve para eden yanı da içerisindeki mekanizma...
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet ya bunların yerlerini bilen varsa söylesin bende böyle bi yer arıyorum.. çalıntı değil bunlar ama sahtesini öyle güzel yapıyolarki anlaşılmıyo..
JsH Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eğer aradığın çakma saat ise git ortaköy e, biraz yürü sağ taraftaki kuyumcuların hemen hemen hepsinde var çakmalar, yanlız onları 100ytl den aşşa alamazsın. Eğer orjinal alacağım diyorsan benim arklarım eminönüne gidiyorlar, saat oradan alınır diyorlar. Ben ihtiyacım olursa özgür saate gidiyorum, bir problem olursa da yakalarına yapışırım valla.
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 alrısın saati görünüs sade aynı su gecirir darbede dagıolır vs gerek yok böle marka merakına bos iler bütcene uygun bı saat bulabılrısın guzel vergisinide ödeyebilecegin devleti dolandırmayn
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 eminönünde orjinal saati de uyguna alırsın .
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Evet eminönünde alırsın nakit ödedigin zaman gözlük ve saatte çok iyi indirimler yapabiliyorlar orjinallerde....
raider Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eminönü derken hani orada ünlü bir pasaj vardı orasımı?
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o unlu pasajdan kastini anlamadim ama soyle soyleyeyim ben .dogubank cevresindeki saatciler pesin alimlarda guzel indirimler yaparlar . misir carsisinda yok saatci ,kapali carsiya kadar cikmana da gerek yok,dogubank cevresindekiler iyidir . birinin araciligiyla tanidin varsa gitsen iyi olur . bir diger alternatif icin de tahtakaleye bakabilirsin . misir carsinin yukarisi .
sheref Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sahte bir rolexin minimum fiyatı 300 ytl falandır (: tabi 5k$ verim gerçeğini almak varken neden böyle fake işlere başvuruyorsunuzz kii =))
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Eminönü - Kapalıçarşı ya gidiyosun, Beyazıt çıkışını soruyosun, etrafında gördüğün saat çanta gözlük vs gibi ürünlerden beyazıt çıkışına yaklaştığını anlıyabilirsin. Bu arada, birçok dükkanda 2 tip çakma ürün bulunmakta, en iyisini istiyorsan, dükkan sahibine "tıpatıp" istiyorum de, fiyatlarda ona göre artıcaktır.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ya siz çakma olduğunu bildiğiniz bir şeyi nasıl üstünüzde taşıyabiliyorsunuz? Ben eğer birşeyin orjinaline param yetmiyorsa çakmasını almam açıkçası. Sonuçta birebir bile olsa ben biliyorum sahte olduğunu. Sirkeci de doğubank'ın yanında Şah-As Han vardır, orada garantili saatleri peşin alımlarda çok uygun fiyata bulabilirsin, ayrıca kapısından girdiğinde tam karşında bir saatçi olacak, millete sor Zekai Bey kim diye gösterirler, ikinci el/antika saat vs. satıyor ilgini çekebilir. Ayrıca hemen girişteki "Saatçi Mustafa" da orada eski esnaftır spor birşeyler arıyorsan oraya bakmanı tavsiye ederim, aradığını bulamazsan da yönlendirirler. Zaten oradaki bütün esnaflar birbirini tanır ve müşteri yollar birbirine o yüzden ne aradığını biliyorsan uygun fiyata orjinal çok güzel şeyler bulabilirsin. Ha bir de Diesel saatlarin en pahalıları 300 400 Ytl, çakmasını almak saçmalık bence, ki herkesin kolunda var onlardan Ray Ban gözlük gibi oldular, kolunda gören orjinal de olsa çakma bu kesin diye düşünecektir xD
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 malik said: o unlu pasajdan kastini anlamadim ama soyle soyleyeyim ben .dogubank cevresindeki saatciler pesin alimlarda guzel indirimler yaparlar . evet 180 milyonluk saati 80e almıştım. garanti gg gerçi
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 eminönü doğubank cevresini öneririm bende. esnaf ruhlu adamlar,indirimde yaparlar,olduda sonradan fikir değiştirdin memnun kalmadın değiştirirler.
yakup Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 eminönü yeni camisinin yanında akşama doğru zabıtalar gittikten sonra orda pazar kuruluyor orda hertürlü çakmasaat bulabilirsin fiyatlar kalitesine göre değişiyor 10 tl den 60 75 kadar değişiyor içindeki mekanzmaları çalışanlarda vap pilsiz çalışanlarda var
Öne çıkan mesajlar