progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Şu anda Cnbc-e de canlı olarak gösteriliyor. Hatta ben bunu yazarken en iyi yardımcı erkek Drama oyuncusu olarak Lost tan John Locke oynayan Terry O'Quinn ödül aldı. My name is Earl den Jamie Presley'de Komedi dalında en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almış bulunmakta. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 03:25 tarihinde, progamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 alacah tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 orayı burayı patlat sonra git emmy al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Laorx 7 Eylül 2007, Pazartesi - 03:20 tarihinde demis ki: orayı burayı patlat sonra git emmy al. yok öyle olmaz o. sen git elalemin denizaltısını patlat, sonra git emmy al. bu daha doğru. savaş nedeni lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ari (entourageda ki, gercek adini hatirlamadim) de aldi bisey ne aldi goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 the sopranos bilmem kaç dalda aday diye gördüm, o baya yardıracak dediler unuttk izlemeyi bakalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ari en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı galiba tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yok, supporting komedi almis olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 katherinejnms da aldı ajkm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 gonullerin sampiyonu katherine zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aquila evt öyle birşeydi galiba, dedim tam hatırlamıyorum:), ama johnny drama'nın almasını istemiştim o ödülü komediyle bi alakası vardı evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 heycan verici dakiklar valla :) bir yandan yaziyorum bi yandan izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 En iyi progrma ödülünü Conan O'brian aldı. Ayrıca en iyi Mini dizi yada Film de yardımcı oyuncu ödülünüde Thomas Hayden Church aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Uzun uzun birşeyler yazasım geliyor ama yazmayacağım çünkü HIMYM'ın aday bile olmadığı en iyi komedi dalında The Office'in üzerinden 30 Rock'ın kazanması herşeyi açıklıyor, uğraştığıma demez. Bence en çekişmeli iki kategori vardı: komedi ve dram dallarında yardımcı erkek oyuncu. En azından onların yerlerini bulmaları teselli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Laorax!!!! Locke nereyi patlatıyor? S2 B 8 deyim. Aha heyacanı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Spo içerebilir Belliydi be, Terry O'Quinn :thumbsup: Hazır yeri gelmişken bi de Locke'a "en iyi patlatma" ödülü verile afsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 [spo]bitti dizi ya kesin buldukları sıgnagı patlatıyor.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=PTb4FIjs6RQ barney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar