tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ohşş,napmış gs yav fazla pastırma yemiş cocuklar eheh:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 öle kart olmaz said: Kırmızı kart gayet doğru. Sarı kart gören oyuncu hakemi alkışlarsa protesto ederse doğrudan atar hakem 2. sarıyı gösterip sarı kart yanlış bi kere baştan zaten. öle kolay kırmızı kart olmaz. harbiden haketseymiş gs ki o kırmızı olmasada yenerdi herhalde 6 atamasada, o zaman tebrik ederdim ama tebrik falan etmiyorum, haksız galibiyet. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:30 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yahu dakika 5'teki penaltıda kırmızı verecekti o zaman aynı mantıkla. 20 dakka fazladan oyunda 11 kişi kaldı konya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 haksız galibiyet :) o diilde golleri tekrar izlicem bu ligtv adamı deli edio.acmıo golleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ben 5.dk falan anlamam. verseydi vermemiş o ayrı tartışılır.ama o verdiği ilk sarı yanlış, dolayısıyla kırmızıya sebep olan sarıda o olduğu için kırmızı kartta yanlış orda.ilkini verseydi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bu maçın özeti verildi mi trtden stadyumda ? ben sonrasına geldim 12 gibi verirlerdi vermediler sanırım ? lig tvden bakıcaz heralde gollere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: EagleEye üye § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:45 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ben 5.dk falan anlamam. verseydi vermemiş o ayrı tartışılır.ama o verdiği ilk sarı yanlış, dolayısıyla kırmızıya sebep olan sarıda o olduğu için kırmızı kartta yanlış orda.ilkini verseydi eyvallah. Eğer tek bir pozisyonla maçı değerlendiriyorsan tamam bundan sonra biz de öyle yapalım. Senin takımın alehine verilmiş 100 tane kararı görmezden gelir sonra ufacık bişi görünce "ohooo haksızlık şike, haksız galibiyet ya da galibiyet değilse de haksızlık" diye ortalığı kızıştırırız sen peki diğerleri ne diye sorunca da onlara bakmam ben onları verseydi deriz. Bazen kurabildiğiniz mantıklar hayret verici oluyor, bir insan bu kadar düz mantıkla hareket edebilir mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ligtv nin sitesinden golleri izleyen yada izliyebilen varmı suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: ki o kırmızı olmasada yenerdi herhalde 6 atamasada, o zaman tebrik ederdim demişim gördüğün gibi. ben sadece o pozisyonu değerlendiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 lig tv bende de pert . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 valla bi gsli olarak konyanın kırmızı kartında çok kolay harcadı futbolcuyu.. ama şuda bi gerçek kırmızı kart olmasada rahat kazanırdık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi maçı izlemeden yorum yapmamak lazımda 6 ya 6 olmuş yani kart görmüş görmemiş önemi yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: EagleEye üye § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:06 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- demişim gördüğün gibi. ben sadece o pozisyonu değerlendiriyorum... Tamam o dediğine bir şey demiyorum ama yaptığın pozisyon değerlendirmek değil. Bir pozisyon için maçı haksız kazanıldıya getirmek. Ha, yaptığın orada canla başla mücadele edip aldığı paranın hakkını vermeye çalışan emeğine saygısızlık değil sadece, aynı zamanda da bir bahaneyi kalkan olarak kullanıp taş atayım izi kalsıncılık. Eğer GS zar zor kazansaydı ya da kötü futbol oynayıp kazansaydı, kısaca o desteğe ihtiyacı olsaydı ancak dediğin gibi "haksız kazanılmış" olurdu o maç. Ama en fazla bir hata şu anda. Pozisyon eleştirmek "haksız bir karardı" yla olur, "hakem kötü karar verdi"yle olur en fazla "maç o noktada değişti"yle olur ama tutup da o pozisyon için geri kalan 90dk daki müthiş mücadeleyi gz ard edersen, tüm maçı haksız kazanıldı diye eleştirirsen bu pozisyonu eleştirmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hakemi alkışlarsan gayet sarı kart görürsün, hakemin kararı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Evet bir de o var. "İlk sarı kart hatalı" deniyor. Bu bir mazeret değil. Hakemi alkışlamak sarı kart gerektirir. 2. sarıdır bu, yerinde kararla kırmızı kart olmuş. Karar doğru. Haklı ya da haksız, sarı kart gören oyuncu tutup 2. sarıyı kesinlikle göreceği bir hareket yapıyorsa aptaldır. Onun kendi hatasıdır hakemde suç bulmak isteyene de ben art niyetli derim başka bir şey demem. Ki sarı kartı kaç oyuncu hakedip alıyo kaç oyuncu haketmeden alıyo bi baksanız zaten çok abes kartlar da görürsünüz normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 karar doğru bariz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Emdirmisiz gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ekşisözlükten bir entry: said: konyaspor kalecisi ozden'in 6-0lik skorun hemen ardindan hasan sas'in golluk sutunu kurtardiktan sonra defansa: "olm utanmiyonuz mu lan!" diye firca cektigi mac. (ahahhaha her mac seyircisiz oynansin!) Ahah doğruysa yazık adamcağıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 6-0 bitmiş bi maçta hakeme laf edilmez yahu ayıptır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Galatasaray eğer o kırmızı kart olmasa maçı kazanacakmıydı ? %90 evet.. Fakat bazı maçların kilit noktaları vardır .. Türkiye Macaristan'dan örnekleyelim.. Eğer Hakem macaristanın penaltısını yemeyip o penaltıyı verip ve forvet oyuncusuna kırmızı kart göstermeseydi biz macaristanı yenecekmiydik .. Açıkçası çok zor (maçın skoru 3-0) Burda o kararı sawunan arkadaşlar muhtemelen bana göre %10 da olsa konyanın puan çıkarabileceği olasılığına dayanarak yapmışlar yorumlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Trasty, günümüzde sarı kartı haksız gören oyuncu sayısı neredeyse haklı görene eşit. Ama tutup da sarı kart gördün diye hakemi alkışlayıp protesto edersen atılırsın. Bu da son derece yerinde bir kırmızı kart olur. Bunu yapmak sadece aptallıktır. Sarı kartın varsa dikkatli oynayacaksın, hakeme gel beni at dercesine el çırparsan o da atar seni. Sonra haksızdı diye de ağlayamazsın ki ağlamadılar da zaten. KonyaSpor teknik direktörü Nurullah Sağlam bile söyledi "kendi bireysel saçmalıklarımız yüzünden maçı teslim ettik" diye kart ve penaltı için daha siz niye şeytanın avukatı oluyosunuz anlamıyorum. Bir de o kart haksız olsaydı bile (ki değil, ilk sarıyı dersen o herkesin başına gelen şey) dediğin gibi Konya %10 %5 ya da %0.00001 bile ihtimalle puan alabilecek olsaydı bile tutup da "Maçı haksızlıkla kazandı GS" diyemezsin. GS maçı "haketmek" adına herşeyi yaptı. Hakem hatası da işini kolaylaştırmış olurdu haksız bir kart olsaydı bile en fazla. Burada haketmedi dersen dur bi noluyosun diye sorarlar haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ben haksızmı dedim ? dikkat edersen Galatasarayı savundum mesajımda.. Diğer arkadaşlar muhtemelen bu yuzden sawunuyodur o konuyu dedim.. dikkatli oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hayır "haksız" diyenler var o yüzden dedim yoksa sana değil sözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Dayanamadım hepsini okumadan mesaj atacam. Kezban - Nonda tartışmasında; 2si de gençliklerinde parlamış, sonra sönmüş, 2. sınıf forvetler. Neden saçma sapan tezlerle, birinin diğerinden iyi olduğunu, hangi takımı tuttuğunuzu açık bir şekilde ortaya koyarak, savunuyorsunuz ki? Kezman, cidden PSV döneminde çok çok iyi oynamıştır, ama o PSV döneminde, yanında Venegoor of Hesselink tarzı kafa toplarını adamın önüne indiren, solda zaman zaman wilfred bouma zaman zaman arjen robben, sağ kanatta ise efsane Dennis Rommedahl, orta sahada Van Bommel, Vogel, yedeklere gelince de John de John, Adil Ramzi gibi, Kezman'ı hep besleyecek futbolcular vardı, adam da leblebi gibi atıyordu. Gençti, yırtıcıydı vesaire. Sonra chelsea'ye gitti ne oldu? Fıs diye söndü. Nonda desen de aşağı yukarı aynı geçmişe sahip, gençliğinde parlamış, şu anda da iş yapacak kalitede, ama kesinlikle avrupanın en iyi forvetleri arasında sayılmayacak bir futbolcu. 2si de bence takımlarına yararı dokunacak kalitede, ama dünya klası futbolcu değiller. Benim anlamadığım, bu 2 birbirine yakın kalitede futbolcuyu kıyaslarken "ŞABAN YAA ŞABAN EHAUAHEA" gibi veyahut "Sizin kezban ne yaptı?" gibi isime yönelik 3. sınıf çocukların yapacağı tarzda kelime oyunlarıyla, veyahut "Şimdi kezman bu sene 4 maçta 1 gol attı, Nonda ise yarım saatte 2 gol attı, demek ki 2 * 4 * 90/30 = Nonda kezbanın 24 katı kalitede bir futbolcudur gibi bir mantık güderek, 2sini karşılaştırmak ziyadesiyle saçma. Gerek yok. Anlamı yok çünkü. Ha deyin, "Nonda hava toplarında daha iyi" veyahut "kezman daha teknik bir futbolcu" vesaire, canımı yeyin. Ama yok şaban, yok kezban, yok nonda kezmanı döver, yok kezman bi sürü gol atmış kapak olmuş, ne ki bunlar ya? Hiç yakışıyo mu size? çk çk çk.. PS: galatasarayı tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kezman daha iyi.kim ne derse desin.konu kapanmıştır.rewendor -rep [spo] =P[/spo] [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:28 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar