Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yaslandik 2001 senesi bile neredeyse 7 sene onceydi okuln bitmesine 2 sene kaldi ve yeterince hakkini verip yasayamamaktan korkuyorum amerikada yasayan kiz arkadasimi terkettim cevra baskisindan ne guzel amerikan vatandasi olacaktim bu kaygilarla sosyal anlamda ipleri koparircasina cosmak istiyorum bu sene ama ders calismaya karar vermistim adam gibi .. hehe yalan mi olacak yine is guc sahibi insanlar da kafama giriyorlar olm bak bitiyor bak bkunu cikart sonra hayat the end fln gerci baya aksiyonlu gidiyor hayatim ama nedense yine de geri kaliyormus gibi hissediyorum kendimi oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 otur oturdugun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 lan aksine bende okul bitsinde çalışayım paramı kazanayım deliler gibi yiyeyim istiyorum. bende nie böyle lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bilekkaos ben de senin gibiyim agali. Millet uzaylıymışsın gibi bakıyo, bu yaşta çalışılır mı manyak mısın falan diyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu sene okulu bitiricem. Çalışmaya başlıcam. Para kazanacam. Bu kadar. Şimdilik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 calışmaya başladınızmı geri dönüşü yok ama :) 17 yaşımdan beri para almıyorum aileden erken başladım calışmaya,buda sürekli acalışmanıza motive ediyor sizi gayet güzel bişi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya ben o hayatı çok cezbedici buluyorum. Hele ayrı evin varsa.Sonuçta çalışıyorsun kimseye muhtaç değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 2 dersten okul yarım dönem uzadı sınavlara kadar hayvan gibi boş vaktim var ama okul bitince ne olacak, ne yapcak insan, daha önce çalışmamış biri olarak iş bulursam ne yaparım gibi kaygılar kafamda yer bulduğundan o kadar da güzel gelmiyor bu boş vakitler istediğin kadar az çabala o yılları doldurmak için, yine de güzel gelir geriye dönüp baktığında, bence bunun için kafanı yorma iş bulursam tatile gidemem deyip bütün yaz istanbul dışında geçirdim, bişey farketmedi yani o kadar insan hala daha fazlasını istiyor bişeyi sonusza kadar devam edemeyeceksen fazla çırpınmanın anlamı yok, yağda eriyen vitamin gibi bişey değil ki depolayabilesin fırsat buldukça değerlendireksin, ileriye yönelik bişey kazanmaya çalışcaksın şu anda aklıma indirdiğim dizileri izlemekten başka bişey yapmak gelmiyor, yapcak bişey bulamamk, hedef bulamamak çok kötü, boşa geçiyor değerlendiremiyosun zamanı hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 okul biter bitmez dünya turuna çıkıyorum üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben de geliyim mi senle lotorat :D yörünge dışında en çok bunu yapmayı özlemişim ehahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 =( üzüldüydüm ben senin yorunge dısı oldugunu görünce. gel sende valla bak muhabbet olur.batıdan doğuya gidicem ben toronto california mexico city san paolo... =P (san paolo calif in doğusundamı demeyin hiç amerikadan japonyaya demek ıstıyom işte =( ) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:52 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 gel black taşın yanıma yaşatıyım sana öle hayat. Kira elektrik parası su parası adsl faturası paso ödeme ödeme ödeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 genişletiriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: Xaero üye § 17 Eylül 2007, Pazartesi - 17:20 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gel black taşın yanıma yaşatıyım sana öle hayat. Kira elektrik parası su parası adsl faturası paso ödeme ödeme ödeme abi ben suan öleyim kendime değil yasadığım yerin ihtiyaclarını karsılıyorum işimide sevkle yapıyorum ustune birde okuyorum haytın en buyuk aksiyonları bu eğlence ise hayatın mükafatıdır bence calısırısın zamanı gelince zaten mükafatını alırsın bence okul calısmak eğlence böle sıralamalı hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar