sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oy oy oy yine muhteşem bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Evet ya üst üste bombalar patladı. Alan'ın sürahiyle muhabbeti de süperdi heh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Little car accident lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bu aralar çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rB689okLV5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 7x06 (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sabonis said: john cryer emmy alamıyo ya ben ona yanıyorum. muhteşem oynuyor bence sen istedin aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 inanılmaz iyi bölümdü ya:D baya güldüm:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Valla 7 sezondur kalitesi düşmedi dizinin bence. Her bölümünü zevkle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lucky lucky lucky Bu son bölümün (s7e9) sonu nedir öyle ya hahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sumuklerim cikti ya gulerken hahahah bu nasil bir bolumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Süperdi ahahah Alan'ın düğünü falan rofl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 alan super gene son bolumde ahuahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Son bölüm gülmekten göz yaşartacak kadar harika :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bu bolum de guzeldi ingilizce altyazi ile izliyim dedim adamlar arada cıkan Mennnnn ile bile ceviriye yazmislar turkce altyazida rastlamadim hic Adamlarrr diye 7sezon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Chelsea GG OOOHHH KURTULDUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ahahaha yalniz simdi nasil bir hatun kisisi gelecek merak ediyorum en az bi C olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Kesin bitti mi diyosunuz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ya sadece bi bölümünün bi kısmını izledim bu dizin geçen gün.kukla falan vardı.çok iyiydi komikti.başlıcam izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dugunu ertelemis abi hatun daha da gelmez heralde ama alan hazir beles dugun var diye birini bulup evlenirse hic sasirmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya ben bu chelsea'yi hiç beğenmiyorum diğer 512949 tane kızın hepsi de ondan daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 güzel döndü dizi chelsea de gitmiştir artık temelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 son bolumdeki kiz benguye acayip benziyor. Daha onceki bir bolumde alan ve charlie nin bu kizla barda tanisip daha sonra da onun evindeki yatakta beraber uyumuslardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 chelsea gitmicek gibi yau kac bolum icin anlastilar onu da bilemiyoruz ama jack daha cok olsun buyudu de artik kerata super babadaki alim gibi diziyle beraber buyudugunu de gorduk yalniz diger karakterler nedense hic yaslanmamis gibi geliyor bana ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 chelsea'nin gitmemesi gayet iyi oldu :D var mıdır daha arkadaşı acaba? :)-D alan'ın en bomba bölümlerinden biriydi bu arada , böle devam ederse ev bile alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar