_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 harbi ya, bitti derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 10.10.2008 till 19.12.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 11 bölüm çok az oldu ya. :( güzel bitti gerçi (ilk sezon kadar olmasa da, muhteşemdi o) ama daha materyal vardı yayınlanmış, neyse artık 1-2 yıl sonra yeniden çekerler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya baktığım kadarı ile mangası devam ediyo bunun. 3. bir sezona başlama ihtimalleri falan yok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Nodame Cantabile: Finale ocak'ta geliyor, manganın da tek çeptırı kaldı. muhteşem tamamlanacak ama yine de üzülüyorum bitmesine. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ha bu arada yazmayı unutmuşum, geçen ay ova çıktı bir ilave bölüm olarak paris hikayesine. mangada verilmeyen bir kısmı işliyor, eğlenceli. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ve manga bitti. :( güzel tamamlandı hikaye, en azından nodame ile ilgili kısımları bağladılar. en son sayfa çok güzeldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nodame cantabile finale 1 - frostii ve nihayet! umarım ilk sezon kadar iyi kotarabilirler. ama sadece 12 bölüm olacakmış sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ya oha ya daha uzun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Gercekten cok basarili bir animeydi ben de sizinle beraber uzuldum simdi her nekadar vakit ve site bulup paristen sonrasini izleyememis olsam da.Cok hos muzikler dinleyerek tadinda komedisiyle falan gonlumde taht kurmustu zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 parist'ten sonrası yeni başladı işte, daha 11 bölüm olacak yukarıda verdiğim hariç. anime karakterlerinin tabiriyle "SAVAŞIMIZ DAHA YENİ BAŞLIYOOOOOOORRRR" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 1. bölümü şimdi izledim, güzel başladı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nodame cantabile encore: opera-hen bir ciltlik bir manga olacakmış ana hikayenin bitişinin ertesinde geçen. mangayı bitirmeyene spoiler olur tabii, bilginize. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 cok güzelmis bu, sardi valla baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sardım bende, çok güldüm ilk 6 bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 başladım bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bitirdim bende, güzeldi, eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 finale sezonu da 11'inci ve son bölümle bitti, sanırım bir ova daha yayınlanacak önümüzdeki aylarda. encore mangasını mı işleyecek emin değilim gerçi. MUKİİİİ!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 üç sezonunu izledim. benim için çok anlamlı bir anime oldu. muhteşemdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Nodame Cantabile - Opera Hen diye manga varmış. japonyaya dönüşü konu alıyormuş. yılına 2011 diyo. animesini çekerler mi acaba bunun? 2011den günümüze kadar başka yapılmamış mı :( yanlış bilgi vermeyeyim editi, said: A two-volume sequel, called Nodame Cantabile: Opera Chapter, which began serialization in the 10 December 2009 issue of Kiss, was released in 2010. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar