Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Nodame Cantabile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
11 bölüm çok az oldu ya. :(

güzel bitti gerçi (ilk sezon kadar olmasa da, muhteşemdi o) ama daha materyal vardı yayınlanmış, neyse artık 1-2 yıl sonra yeniden çekerler herhalde.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Nodame Cantabile: Finale

ocak'ta geliyor, manganın da tek çeptırı kaldı. muhteşem tamamlanacak ama yine de üzülüyorum bitmesine. :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ha bu arada yazmayı unutmuşum, geçen ay ova çıktı bir ilave bölüm olarak paris hikayesine. mangada verilmeyen bir kısmı işliyor, eğlenceli. :)
Mesaj tarihi:
ve manga bitti. :(

güzel tamamlandı hikaye, en azından nodame ile ilgili kısımları bağladılar. en son sayfa çok güzeldi. :)
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gercekten cok basarili bir animeydi ben de sizinle beraber uzuldum simdi her nekadar vakit ve site bulup paristen sonrasini izleyememis olsam da.Cok hos muzikler dinleyerek tadinda komedisiyle falan gonlumde taht kurmustu zamanla.
Mesaj tarihi:
parist'ten sonrası yeni başladı işte, daha 11 bölüm olacak yukarıda verdiğim hariç. anime karakterlerinin tabiriyle "SAVAŞIMIZ DAHA YENİ BAŞLIYOOOOOOORRRR" :P
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
finale sezonu da 11'inci ve son bölümle bitti, sanırım bir ova daha yayınlanacak önümüzdeki aylarda. encore mangasını mı işleyecek emin değilim gerçi.

MUKİİİİ!!! :(
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Nodame Cantabile - Opera Hen diye manga varmış. japonyaya dönüşü konu alıyormuş. yılına 2011 diyo. animesini çekerler mi acaba bunun? 2011den günümüze kadar başka yapılmamış mı :(

yanlış bilgi vermeyeyim editi,

said:
A two-volume sequel, called Nodame Cantabile: Opera Chapter, which began serialization in the 10 December 2009 issue of Kiss, was released in 2010.
  • Yeni Oluştur...