Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 4chan yada nodame için olan irc kanallarına bakarsa büyük ihtimalle bulursun. Fan grup sitelerinede bak orada da yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ahah, cok komedi, bayildim seriye. Sagol sam, tavsiye icin :D daha cok var, 3. bolumdeyim, bitmesin, bitmesin ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kaede said: Bu sırada 720p arşivleyen varsa anime-keep hala çıkartıyor. En son 18 çıktı. http://a.scarywater.net/akeep/ animekeep in torrent leri buldum da cilgin yavas dl ediyor, yok mu bunlarin direct download i :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 paris chapterların çıkanlarının hepsini okudum manga ile ilgili spoiler manga Nodame pis intikam aldı. Faust olayıda iyiydi. Çok pis bir yerde bıraktılar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 4. bölümde güzeldi parisin. Chiyaki cuu lavu lavu, nodame level up. Güzeldi eğlendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yazmayı unuttum konser sırasında orkestra ve chiyakinin hareketlerinin bilgisayarlı animasyona geçmiş olmasını yadırgadım. Belki kolaylıktır ama beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hep öyleydi, ilk sezon dahil. piyano çalan parmaklar vs hep cgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 nodame karakterinin cok iyi yansitildigi bir live-action dramasi var diorlar.varmi bilen izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 İzledim ben bir iki liveaction ama aktörler genel olarak çok kötü. Yani milletin sevmesinin sebebi kötünün içindeki iyi olması. Sen bilirsin gerçi alışması biraz zor oluyor. Herkes siyah saçlı falan :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Live Action kötü bence. Episode 5 Ya ne bu animasyonlar! Piyanolarda parmaklar bile doğru, zamanlamalar, herşey doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ah nodame yardı yine hastasıyım. Eşek kıyafeti ile ejder dansı yapan ilk kişi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Off o Yoda espirisi nedir öyle yarıldım o noktada ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bu başlık ölmüş bi canlandırayım dedim... :) 9. bölümü çevirmediler daha ya bekliyoruz... Bu arada eğlenceli gidiyor bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 mehteran rakunu süperdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 12inci bölümdeyim şuan merak ettiğim birşey var nodame fanlarına danışayım dedim :) animede çalınan müziklerin listesini görebileceğim bir yer var mı başka zamanlarda da dinlemek isterim kendilerini ps : buarada ben bu siteden takip ediyorum torrent falan uğraşmayıp http://www.animea.net/download/854-20582/nodame-cantabile-episode-15.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 maalesef ben de bulamadım öyle bir liste ya da soundtrack, kendi soundtrack'i anime için kendilerinin yaptığı tema parçalarından ibaretti. klasik müzik yoktu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ya 2. sezonda çok göstermiyolar ama ilk sezonda bir sürü parça çalarken yanlarında bestecileri ve şarkı isimleri yazıyor. Bir kısmını da söylüyorlar... Ben valla bayağı bir klasik müzik indirdim yavaş yavaş öğreniyorum hangi parça nedir kimindir diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 valla ben de ilk izledikten sonra hoşuma giden bir yorumu bulana kadar aradıktan sonra chopin'in etude op 10-4'ü cep zili yapmıştım, hala da o. :) ikinci sezonda maalesef kenara yazmıyorlar öyle, neden yapmıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sonunda o ortaçağ kıyafetleri giydikleri resimler belli oldu. Pek bişey olmuyor ama güzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Bu gün bitti. Sub bekliyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 BSS çıkardı. Bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 oha bitti mi şimdi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 nası ya???11 bölüm mu 2.sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 nasıl bitti ya anlamadım anime falan bitmedi di mi? panikletmeyin beni ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bitti ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar