Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Nodame Cantabile

Sam

Öne çıkan mesajlar

şarkı için demedim, o sahnenin müzik eşliğinde yansıtılışı çok güzel. o eleştirmen böyle huysuz huysuz dururken önce apışıyor, sonra mest oluyor böyle, o şarkıyı anlatışı tüylerimi diken eder.

"OOOKESTRA NO TSUNAMİ..."

B)-

yani büyük istisnalar hariç (blues brothers gibi) müzikallerden zerre kadar hazzetmeyen bir insan olarak müziği görsellikle harmanlamalarını çok başarılı buluyorum.

favorim de nodame'nin şopen etude 10-4 torrent yorumu, gittim 5-6 değişik piyanistten performanslar aradım. hatta cep telefonu zili yaptım yani, öyle başarılı bir anime heh

ya nodame'nin bilinçsizce dudak bükmesi filan, anlatılmaz yaşanır sahneler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Öyleyse buradan sana Ewa Poblocka ve Ashkenazy'nin chopen etüdlerine bakmanı da tavsiye edeyim. Özellikle Poblocka. Hayranım kendisine.

Müzikal olarak bence de çok başarılı, ben müzikal izlemeyi çok severim, bu en iyilerinden izlediklerimin kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
HGF hala eskisi gibi açılışa resim koymuyorsa sakıncası yok :>
A-Keep sezon 1 de özellikle ikinci yarısında çok yavaşlamıştı. HGFde ikinci yarısını sırtlamıştı. Rahatlıkla indirebilirsiniz yani :>

Ayrıca mangasını takip etmiyen biri olarak ikinci sezonu vasat buldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Manga daha iyiydi bence. Müzikler olmasa hiç çekilmez. Gerçi daha tam karar için çok erken. Zaten beni de anime noobu diye ciddiye almazsınız :)

Not: Hiç çekilmez demeyelim de, yeni karakterlerin portresi sağlam değildi diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...