Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Geç Rahmaninoff'u; Nodame, Liszt'in transcendental etüdlerini çalıyor. Manga'yı okurken ara verip çaldıkları şarkıları bir dinliyor, sonra devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şarkı için demedim, o sahnenin müzik eşliğinde yansıtılışı çok güzel. o eleştirmen böyle huysuz huysuz dururken önce apışıyor, sonra mest oluyor böyle, o şarkıyı anlatışı tüylerimi diken eder. "OOOKESTRA NO TSUNAMİ..." B)- yani büyük istisnalar hariç (blues brothers gibi) müzikallerden zerre kadar hazzetmeyen bir insan olarak müziği görsellikle harmanlamalarını çok başarılı buluyorum. favorim de nodame'nin şopen etude 10-4 torrent yorumu, gittim 5-6 değişik piyanistten performanslar aradım. hatta cep telefonu zili yaptım yani, öyle başarılı bir anime heh ya nodame'nin bilinçsizce dudak bükmesi filan, anlatılmaz yaşanır sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Çok güzel gidiyor. bayıldıldım ben bu animeye. Aralıksız 15 bölüm izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Öyleyse buradan sana Ewa Poblocka ve Ashkenazy'nin chopen etüdlerine bakmanı da tavsiye edeyim. Özellikle Poblocka. Hayranım kendisine. Müzikal olarak bence de çok başarılı, ben müzikal izlemeyi çok severim, bu en iyilerinden izlediklerimin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Kawasumi dışında başkası seslendirse imkanı yok izlenmez Kawasumi > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hakkaten kawasumi abla'nın emeğe saygı, kendisini genshiken ohno, fate'den saber olarak sevmiştik zaten ziyadesiyle. bu kadar mı güzel uyar bir karaktere ses, üstüne bir de piyanistmiş. milyarda bir lafı da yetmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok güzelmiş bitti 23bölüm. Birazcık honey clover i anımsattı bana gerçi. 2. sezonu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben de şimdi bitirdim son bölümü gerçektek çok güzeldi tavsiye için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet bu sezon devamı geliyor serinin... http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5941 güzel olacak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Baharda geliyor devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ya bu demonoid düzgün çalışmıyormu. Download ettiğimi göstermiyorda upload ettiğimi gösteriyor. Ratio: 692,436,992.00 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 logoff, cooki temizle, login, düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bakalım ben de biraz önce bitirdim ilk bölümü. Güzele benziyor bu hafta sonu bitiririm sanırsam 23 bölümü. Azıcık ara vere vere izleyeyim daha dün darker than BLACK bitti. Aralıksız izledim onu herşeyi japonca görüyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bu sırada 720p arşivleyen varsa anime-keep hala çıkartıyor. En son 18 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 paris chapter başladı! MUKYAAA!!! bss subs hd sürümü (348mb mkv) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 downloading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 paris 1 purigorota ile fransızca (tu) yalnız hakikaten müzik ile anime başka oluyor, mangasında verilemeyecek hisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 biriksin öyle izliyecem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 @Sam, Evet ya hele nodame gibi bir gibi bir anime müziksiz olmaz,japonlar mangasına nasıl dayanıyorlar acaba animesini izledikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 müziksiz harbi tat vermez bu. she's talking to the tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yay 2. bölüm. Ama sub grubu biraz şüpheli. commentlere bakınız HG-F = Hard Gay - Fansubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 HGF hala eskisi gibi açılışa resim koymuyorsa sakıncası yok :> A-Keep sezon 1 de özellikle ikinci yarısında çok yavaşlamıştı. HGFde ikinci yarısını sırtlamıştı. Rahatlıkla indirebilirsiniz yani :> Ayrıca mangasını takip etmiyen biri olarak ikinci sezonu vasat buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Manga daha iyiydi bence. Müzikler olmasa hiç çekilmez. Gerçi daha tam karar için çok erken. Zaten beni de anime noobu diye ciddiye almazsınız :) Not: Hiç çekilmez demeyelim de, yeni karakterlerin portresi sağlam değildi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Güzeldi 2. bölüm. D O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 İnanılmaz hızlı geçiyorlar. Ben müzik arşivim yardımıyla manga'yı okumayı yeğlerim. Orkestra epey iyi ama. Hangi orkestra ve şef biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar