Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Nodame Cantabile

Sam

Öne çıkan mesajlar

aynı konservatuarın piyano bölümünde okuyan titiz, çalışkan, yetenekli ve kibirli chiaku ile pasaklı, dikkatsiz, çocuksu ve canayakın nodame aslında kapı komuşusu olduklarını farkederler. başarıya uzanan serüvenlerinde birbirlerini tamamlayacakları, zayıf noktalarını farkedecekleri ve kendilerini geliştirecekleri bir ilişkinin de başlangıcı olur bu.

izlerken çok keyif aldığım, uzun zamandır aradığım tarzda bir anime. mizah ve romantizmin yanısıra insanın öğrenme ve kendini geliştirme süreci üzerine de çok güzel tespitler var. karakterler ve gelişimleri detaylı bir şekilde işlenmiş. özellikle başarılı bulduğum bir nokta ise batı tarzı klasik müzikle fazla ilgim olmadığı halde hemen her bölümdeki performansların çok hikayeye hoş bir şekilde entegre edilerek keyif vermesiydi.

hiç beklemediğim halde bayıldığım, çok başarılı bir anime. herkese gönül rahatlığıyla ve şiddetle tavsiye ediyorum.

MUGYO!

[ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 00:34 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dayanamadım mangasını okumaya başladım anime'in kaldığı yerden ki hiç huyum değildir. acayip sardı. şöyle de bir kapağa rastladım ehu:
[spo][/spo]
şimdi okudum da nodame mozart'ın türk marşı'nı çalıyor o chapter'da, herhalde ona gönderme. :)

[ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 12:07 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
manga süper devam ediyor, ikinci bir sezon çıkaracak kadar da hikaye birikti aslında. en yakın zamanda yapacaklarını umuyorum çünkü müzik eşliğinde başka keyfi oluyor.

izlediğim muhtemelen en iyi romantik komediydi doğrusu, gerçek filmler filan dahil ki normalde romantizm kısmı bayar. (:P)

son bölümde..

chiaki'nin arkasından yaklaşıp sarıldığı sahne kadar güzel bir romantik sahne görmedim doğrusu. (tu)

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...