Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aynı konservatuarın piyano bölümünde okuyan titiz, çalışkan, yetenekli ve kibirli chiaku ile pasaklı, dikkatsiz, çocuksu ve canayakın nodame aslında kapı komuşusu olduklarını farkederler. başarıya uzanan serüvenlerinde birbirlerini tamamlayacakları, zayıf noktalarını farkedecekleri ve kendilerini geliştirecekleri bir ilişkinin de başlangıcı olur bu. izlerken çok keyif aldığım, uzun zamandır aradığım tarzda bir anime. mizah ve romantizmin yanısıra insanın öğrenme ve kendini geliştirme süreci üzerine de çok güzel tespitler var. karakterler ve gelişimleri detaylı bir şekilde işlenmiş. özellikle başarılı bulduğum bir nokta ise batı tarzı klasik müzikle fazla ilgim olmadığı halde hemen her bölümdeki performansların çok hikayeye hoş bir şekilde entegre edilerek keyif vermesiydi. hiç beklemediğim halde bayıldığım, çok başarılı bir anime. herkese gönül rahatlığıyla ve şiddetle tavsiye ediyorum. MUGYO! [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 00:34 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 indiriyom ilk bölümü bakalım, ilgileniverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 şöyle de incelemem mevcut daha detaylı fikir sahibi olmak isteyen için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 dayanamadım mangasını okumaya başladım anime'in kaldığı yerden ki hiç huyum değildir. acayip sardı. şöyle de bir kapağa rastladım ehu: [spo][/spo] şimdi okudum da nodame mozart'ın türk marşı'nı çalıyor o chapter'da, herhalde ona gönderme. :) [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 12:07 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahaha kapak supermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Sam shoujo lara fena sardin sen :P gerci diyene bak hala card captor sakura izliyorum arada ehahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 shoujo ile uzaktan yakından alakası yok birincisi; ikincisi izlemediğinize yanarsınız, kaçırmayın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 güzel animeydi bende bi gecede bitirdim (anime run rulazzz) mangası devam ediyor ha onada bakmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Vee bitirdim bende. Çok güzel izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 manga süper devam ediyor, ikinci bir sezon çıkaracak kadar da hikaye birikti aslında. en yakın zamanda yapacaklarını umuyorum çünkü müzik eşliğinde başka keyfi oluyor. izlediğim muhtemelen en iyi romantik komediydi doğrusu, gerçek filmler filan dahil ki normalde romantizm kısmı bayar. (:P) son bölümde.. chiaki'nin arkasından yaklaşıp sarıldığı sahne kadar güzel bir romantik sahne görmedim doğrusu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Animeyi nereden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bencede gayet hoş bir anime,izleyin derim harcadığınız zamana deyiyior, hele bazı bölümlerinde gülmekten yere düşecek kadar eğlendiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 paris'te geçecek ikinci sezon ekim'de başlayacakmış! MUKYAAA!!! (:D bu vesileyle hala ilk sezonu izlemeyen varsa izlemelerini bir kere daha tavsiye ederim, aria birinciliğe çıkana kadar kimseye kaptırmamıştı rating'lerde yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bak buna sevindim işte. Tam da mangadan devamını okumaya başlamıştım. 2. Sezonu bekliyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ya... Niye şimdi söyledin? Şöyle Eylül'de falan söyleseydin ya... Kim bekleyebilir şimdi üç ay. Az buz değil, bir mevsim, çeyrek yıl, %0.3 ortalama yaşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Boşverin 2. sezonunu, mangasını okuyun. Mangasında vuruş var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kaede, nereden başlayayim manga'ya? İzlediğim yerleri bir de okumayayim. Bir de dl edecek bir yer söyleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 45-50. bölüm civarıydı tam hatırlayamıyorum yalan olmasın. 9. cilti bir indir bak en fazla bir iki bölüm geriye dönmen gerekir. Yanlız okumaya başlayalı çok oldu mangasında animesine konmayan arclar olabilir. Vaktin varsa baştan oku derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 53'den başlıyormuş. Baştan başlayacağım ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Demonoid'e upload ettim tüm mangayı. Seedliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ahanda çekem du... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Boxtorrent kullanın ya demonoide üye olmayı başaramadım ben. Animeside güzelmiş gerçi daha çok izleyemedim 3-4 bölüm sadece. Bugün kalan bölümleri bitirim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 umarım 2. sezonda da gani gani müzik abanırlar. Bunu izledikten sonra 1 ay nonstop klasik müzik dinlemiştim bıkmadan fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Manga'dan gördüğüm kadarıyla ikinci sezonda çok iyi parçalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bana klasik müzik sevdiren bir bu, bir de paradox oyunları. "AHHHHHH, NANTE UTSUKUŞİİİİ RAHMANİNOFFFFF!!!" sahnesini çevire çevire 10 kere izledim herhalde. öyle bir mest oluş yok. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar