Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 gittim aşağıdaki markete domatik sordum yok demeleri yetmezmiş gibi deliymişim gibi baktılar bana d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o deil ema ya bu superfresh soganı tavsie ediormusun nasıl lezzetli mi.ne bilim donmus o az saglıksız buluorm ben almıorm ondan,ama obur turlude ağlıorm zırıl zırıl(fistanın ögreti bi boka yaramadı)siz ne dusunuorzsunuz bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 çağımızın en büyük icadı olduğunu düşünüyorum superfresh soğanın! diğer yandan, oraya da yazdım, buraya da yazayım, soğan doğrarken ağzınızı kocaman açar ve oradan nefes alırsanız ağlamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bende yapıyorum bundan ama bu kadar güzel görünmüyo. estetik özürlüyüm zaten, kızlar nası beceriyo şu olayı anlamam. bazen arkadaşa kahvaltıya gidiyorum, böle domates peynir zeytin bildiin kahvaltı ama acayip kuruyo sofrayı böle zevkle yiyorum resmen. ben onun tutorialını istiyorum hatta evet evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 @ema .. denedim .nasıl oluor bilmiorm ama genede aglıorm..heralde burnuma bi sekilde kacıor o hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o zaman sen superfresh kullan, iyidir o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ema abla ağlattın bizi ya yemiş kadar olduk ellerine sağlık.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 o deilde peçeteleri nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tutorial dediin böle olur işte ya. Bunun daha deişik içeriklisi olanlarından yaparsan süper rep felan alırsın yane :) eski tutoriallerini resimlendirsende olabilir tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Aykan yurtdışından demiş. Bende beğendimde buralarda öyle ekzantirik şeyler olmuyor ya. Ayrıca ellerinize sağlık. Acıktım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sogan superfresh domates sosu hazir eve kardes geliyo kiymali makarna sukredeli sarmisaklari kendi doramis bide ev kizi olcak hih insan bi manti yapar borek acar sarmsa sarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ema yurt yemeği istiyorum pratik kolay lezzetli şimdiden sipeşıl tenks=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bundan kolayı ekmek arası peynir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu çok kolay zaten isabellacım yahu, bak bone nası yüzsüzce saldırıyo hatta bu yüzden. hem size ev kızı olduğumu kim söyledi, ben anlı şanlı fel kadınıyım be, peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 superfresh soğan yerine [spo] [/spo] bunu kullanın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Biraz çakma mantı olmuş ama süper gözüküyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 düz kıymayla yiyince enfes oluyor ama yoğurt katınca mantı x 0,6 kuvvetinde oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar