Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben izlerken gordum arkadan anlatan adam, simdi dikkatle izleyin vikingler ne yapiyor dedi ve vikingler altina odun dosuyerek gemiyi karadan yuruttuler! arka plandada vikingler yartici olduklarini bir kere daha kanitladilar dedi ben uff ddim icimden bi parca koptu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 benden baska izleyen var mi diyordum, ayni yerde benim de aklima gemileri karadan yuruten osmanli ordusu imgeleri geldi, ama cok yadirgamadim dogrusu.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ahahaha! Kasımpaşa'dan mı geçiodu yoksa vikingler :P normalde izliyorum da son üç bölümü izleyemedim doğrusu...[hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 rezalet?? niye patentli mi bu hareket? Fatih bunu ilk yapan değildir bu da gücenilecek bir şey değildir. ama onlar yürütüp ne yapmışlar ona bak Fatih yürütünce tutup fethedilemez kenti almış.[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 patentli tabi ki eğer vikingler zamanında öyle bişi bulunmuş olsaydı bizans bizim üstümüze gemileri salmıştı çoktan[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 abi lafa bak bi ülke bi taktik uygularsa ve işe yararsa başkası da yapar ne biliyim... bulan kullancak diye bişey yok bence...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 rezalet tabi bu kadar buyugunude gormemistim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 evet çok yaratıcılar.. herkesin aklına gelmez fatih'in yaptığını tekrar yapmayı düşünmek..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 tamam da benim anlamadığım nokta viking'lerin döneminin fatih'ten 600 yıl önceye tekabül etmesi, hadi tarihi gerçekliği olsa diyelim fatih'ten nasıl ilham alırlar ki? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ehehe sam olay vikinglerin ilham alması değil, vikinglerin çizerinin ilham alması sanırım. İşin doğrusu bu çizimleri yapan adamların da bunda yıllar önce "pis türkler istanbulu gemileri karadan yürütüp almışlardı, dur bizde bunu onlardan çalıp vikinglere mal edelim" dediklerini sanmıyorum. Tabi bir de hangimiz viking tarihi konusunda uzmanız yani adamlarda bu taktiği kullanmış olabilir. Yani gemileri karadan yürütme olayına "Fatih's Maneuver" falan denmiyo bildiğim kadarıyla.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 smok +1 dimi yani :) bundan 4.5k sene öncede mısırda heykel vs taşınırken altına kütük konurdu kolay gitsin diye, yani belki onlara patentli olay fatih araklamış kim kesin biliyor? hem gemi suya indirilirken falan hep kütük kullanılır altına destek vs için (eskiden tabi) vikingler gemiyle bizden daha çok alakalı olduğu için büyük ihtimalle onlarda yapmıştır fatihten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 vikingler londra'yı mı almışlar karadan gemi yürütüp? :) kabaca bilgim var vikingler hakkında ve hiç böyle birşey duymadım, çizgifilmden nerelere geldik o da ilginç.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Len yürütseler ne olcek allahın cüceleri Siz osanlıyıda bırakında Hunlara bakın Hunlardan daha da cok korkuluyordu adamlar dunyaya hukmetti daha dogrusu ettik[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 vikingler aslinda kizilderililer gibi turkmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 kardan ilk gemi yürüten arkadaşımız selçuklu döneminde yunanistanla mora yarımadası arasındaki dar yerden gemileri yürütmüş biridir yani tarih öle dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar