Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuldan Atılma Denemeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet olaylar sınıfımızın engelliler dalında 1. olan cerenin penceredeki sinekleri toplayarak eğitmeye çalışmasıyla başladı.Rıfkı ve Mubayettin'di adları.Sonra Joseph Mengele edasıyla birinin kanatlarını söktü (RIFKI).Diğerininde bacaklarını söktü kanatlarını bıraktı.Neyse birisi Milli Güvenlik hpcası tarafından yeter be edasıyla 10 parçaya ayrılıp FLAT yapıldı.
RIFKI kayboldu neyse salı günü okula geldik.Öğle tenefüsünde yerde rıfkıyı gören arkadaşımız Can sineği görünce sandalye ile saldırdı ve masanın üstündeki sineği öldürdü.Sandelye parçalandı.Sınıfa giren arkadaşlar "Ooo sezon açıldı demek?" diyerek bir kaç sıra parçaladılar.Neyse bunun üzerine gaza gelerek beraberce sandalye parçalamaya başladık.Bir süre sonra yeter ama dedik.O sırada kablo cover'ini cikaran arkadas (2.5 metrelik plastik birşey) sınıfta onla millete saldırıyor.Tutup camdan aşağı attım.Herkez kopuyor vs.O sırada panodakı parmak kadar yırtığı büyüten arkadaşımızın yanlışını düzeltmek amacıyla panonun kumaşını parçalamaya başladık.Ama biraz sert çekmiş olacam ki pano kırıldı ve yere indi.O sırada can panoyu söktü arka sıralara sakladı.Geometri hocamız geldi noluyor burda dedi hiiç vs derken.Otistiklerden biri "PANO KOPMUŞ HAHAH" dedi panoyu gösterdik.Imaj yaptık hocam dedik düzeltiriz merak etmeyin dedik hoca gitti.Bu sırada çaat diye bir ses geldi diğer panoda kırılmış.

Hepsini yerine oturttuk ama 2 sandelye 1 sıra kullanılmaz hale geldi.Acaba atılacak mıyız?Ehahha vandalism budur arkadaşlar.

Minigun hastası olan arkadaşımız kalabalık toplanınca "Ulan şimdi minigun'ım olacaktı ahh ahh." diye iç geçirdi.

Böyle bir sınıftayım işte haha.10 TS geleceği olmayan insanların sınıfı lol.

Ps : A minigun is nothing without crowded places.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Mesaj tarihi:
lise 2 deydim.. kamu malına zarar verme suçunu da barındıran bir sürü suçtan 5 gün uzaklaştırılmıştım.. evet ilginç günlerdi...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
Mesaj tarihi:
Alexi gerçekse bu anlattıkların hakkaten bilmiom yani neyse:)
sıra parçalamak falan. adamı varya biperlerdi bizim zamanınımzda. bi keresinde sıraya kalemle bişiler kazıyım demiştim gerisini pek hatırlamıyorum sert gelmiş tokat beyinciğime demek :)[hline]
Faster than light.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.

[Bu mesaj Numb tarafından 22 October 2003 03:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lise 1 deydim
okuldan atilma nedeim :

- siniftaki tahtayi hoca yazi yazarken 1 arkadasla yerinden cikartip sinifta gezdirirken mudur yardimcisinin basmasi
- hergun okuldan kacmak
- sigara icmek
- sinifta sigara icmek
- sinifta yemek yemek, icicek icmek, perdeleri kesmek
- masayi yakmak
- hergun sinif camini indirmek
- koridorda hergun 100lerce kavga etmek
- kucuklerime sevgi duymak yerine harac kesmek okul diisina ciartip sigara aldirmak
- her oglen tenefusunde okuldan kacipb kaveye gidip basilmak
- hocama bi kere bana verir misin demistim
- sinifta muzik dinlemek el radyosu ile
- kamu malina zarar vermek
- siyasi hareketlerde bulunmak
- tarikat uyesi olmak halbuki degilim
- okula icip gitmek
- okulda icki icmek
- konferans salonunu amacininin disinda kullanmak
- 8. katta fuhus ayarlamak
blbablablalba 2 sene oncesinden hatirladiklarim bu kadar
bizim sinif 9 kisiydi 9umuz birden disiplin kuruluna ciktik ve 3 sayfalik sebeb okudular ve en sonunda attilar[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
kinama denen bisey vardi, ondan verirlerdi bana, olay soole gelisirdi genelde

tenefus sonunda tuvaletten cikarken...
- hoh de bakiim
- hocam sigara ictim de sunu yapmasak
- ver o paketi bana
- neden? tasimak deil icmek yasak
- o zaman bi yukari geliyosun

ya da

- dun oglen seni istiklal caddesinde gordum, ama sabah vapurdaydin
- evet, gelmedim okula
- kirdin yani
- ama sabah vapura binmis olmam okula geliyo olmami gerektirmez
- hem zaten forma da yoktu uzerinde... sen bi yukari gel yine

gibi seyler, ama sizinkilerin yaninda ufak seyler sanirim
Mesaj tarihi:
İki gün içinde 3 cam kırıp 1 kapı kırılmasına ortak olduktan ve sınıfta bir kişiyi dövdükten sonra bunun arpası fazla gelmiş diye bana da uyarı vermişlerdi ama sizinkilerin yanında bu da çıtır çerez galiba :-) Ama en zevklisi okula girerken yakalanmamdı. Herkez okuldan kaçarken yakalanır, biz girerken yakalandık :-D O gün okula kesin girmem gerekiyordu sebep neydi hatırlamıyorum ama girmeliydim onu hatırlıyorum. Girişte yine saç sakal normlarına takılmış ve berbere yollanmıştım, bende kaçak olarak duvardan atlayıp girmeye çalışırken yakalanmıştım :-) Muavin ilk kez birisini girmeye çalışırken yakalıyorum demişti :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 22 October 2003 08:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sigara içmek, Kız yada erkek arkadaşınla uygunsuz bir pozisyonda yakalanmak vede öğretmen falan dövmek...
Yada spor ayyakkabı giymek(bizim okulda bööle lütfen oha demiyelim, ben yeteri kadar diyorum zaten)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık...
Mesaj tarihi:
Bugun okulun basket maci wardi macin sonlarina dogru onde ziplarkene bi anda sahaya uctum mac esnasinda sorasini hatirlamiom kim war kim yok gorevliler hocalar vb üstüme atladi polislerde wardi gerci bizim okulda herzaman polis war bi an kendimi terörist gibi hissettim wallaha deneyin güzel oluyo :-p[hline]Barracuda - Armsman - LvL45 (Deleted)(RIP)
Woodoo - Wizard - LvL50 (banned)(RIP)
Delvac - Minstrel - LvL50 in life
Mesaj tarihi:
Ben Süt Dökmüş kediymişim be.

Ben en son Ankarada lisedeyken 11 derse en az 1 defa hepsinden atılmışımdır ama sizinkilerle karşılaştırılınca sudan sebeblermiş allah için.

İstanbula geldiğimde uslanmıştım. Herhalde eski arkadaş gurubum kalmadığndandır.
Mesaj tarihi:
ohaaaaa diyorum yukardaki yazıları okuduktan sonra paticik gangaster yuvası olmuş:)[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
Her hakkı saklıdır bulanın olsun...
[b]

Mesaj tarihi:
lise 1 deyken sigara icmekten ve okulun asansorune 8 kisi binerek bozmaktan uzaklastirma almistik.

lise 2 deyken okulda harac kesmekten ve kiz arkadasimla tuvalette yakalandigimdan uzaklastirma almistik.(oda aldi:))

lise 3 deyken derste her turlu patlayici maddeyi(torpil,kiz kaciran,fuze) yakip okula ve hocaya zarar vermekten ve ders sirasinda hocanin onlugunu yakmaktan uzaklastirma almistim.

bunlar sadece uzaklastirma aldiklarim,almayip yirttigim daha cok anim vardir,lise gunleri tekrar gelmez.

ha bu arada sene sonunda beni cok seven mudur muavini o disiplin suclarinin hepsini sildi :)
Mesaj tarihi:
şimdi abi okuyamaıdm tüm theadi ama olayın özü bellidir:
devlet okulunda isen kırdıgın sıra sandalye vs devletin malı oldugu için ( kal gibi) büyük bi ceza alırsın.büyük ihtimal bi kerede werilen en büyük cezalardan olan 5 gün uzaklaştırma olur bu.
eğer özel okulda isen verdiğin zarara bakar
mesela biz cam sıra pano sandalye kırarız parasını 24 e böler alırlar. ama işin içine kawga başka bir sınıfa zarar werme ve ya büyük zararlar gelirse (arkadaşın abisnin sınıfı bütün sıraları ve sandlayeleri kırıp kendilerinden bi alt sınıflara dalmıştı) bir ceza werip werilmeyeceği düşünülür.yane özel okulda isen bişi olmaz develtte isen tuttun
Mesaj tarihi:
Perdeleri okulun 2. günü indirip masa örtüsü haline getirdik daha hoş oluyor.
Biz kaç senedir mimlenmiş adamlarıyız okulun zaten.Infaz Team gibi geziyorduk 5 6 kişi birini bulup karambole alıp tokatlıyorduk hehe.Tuvalete sokup tokatlama vs.

Bir çocuğu tokatladık sınıfta bir gün.Can yatıyordu.Çocuk dudağını tuttu durun kanıyor vs diye.Can geldi çocuğa bir patlattı gözlük bir tarafta kendisi bir tarafta tuvalete gitti vs.Bizde arkasından.Can "Niye dudağın kanıyor lan!" diye tokatlamaya başladı yavaşça olaya karışmamızla çocuk kendini lavaboların ordan klozetlerin üstünde buldu.

Sabıka çok =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

Mesaj tarihi:
Kabadayi degildir zaten Alexi.
Zaten olamazda.Bakmayin siz "bidi bidi" ettigine :)

[$aka diye not du$elim de gerginlik olmasin.)[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Mesaj tarihi:
geçen hafta müdürün yaptığı bi olaya çok sinirlenmiştim yerden bi buçuk metreden fazla yüksek olan dolabın kapağını tek tekmeyle yere indirdim daa sora eşyalardan sorumlu faln müdür yardımcısı gibi bi tip geldi menteşeyi kırmışınız yişrmi kaıt çıkın iş bitsin de di adamların dini imanı para be
Mesaj tarihi:
lise 3 ilk günü
Yangın tüpleriyle 2-3 sınıfa daldık. 3 gün uzaklaştık. SOn günüde yumurta savaşı ve kola savaşı yaptık kantin mahvoldu bize bişey olmadı :)
Tiyatro salonuna giden koridorun küçük bi kısmına "EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ -ÇARŞI-" yazdım sprey boyayla
Lise 2 de
Sınıfta birçok kişinin sırasına tükürdük balgamlı bir şekilde herkez oturdu pantalon ve eteklerde tükürük çıktı sakızlarda vardı 1 gün uzaklaştırma aldım
Sabahçıydık çıkarken iki üç sıraya işeyip kağıtlarla hafifçe yaydık :) ama bir şikayet gelmedi. Sadece sırarları yapış yapış kim yaptı dediler :)
Bolbol kavga ettik.
Öğretmenler odası ve Müdür yardımcısı odası dahil 6-7 sınıfa osuruk bombası attık okulda 1 ders saati bahçede geçti kimin yaptığını bualmadılar :)
Kamu malına ve kişilerin mallarına verdiğimiz zararların haddi hesabı yok.
BİZ okulun en gereksizleri ve en zararlıları olarak okulda öğrenim gördük :/[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 22 October 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
Alexi okul hayatımda en nefret ettiğim tiplerdenmişsin demek ki.
Komik olan okul sonrası hayatta bu tip kabadayı olanların %90ı silik, başarısız veya ezik tipler oluyor dikkat et öyle olma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Kabadayılıkla alakası yok abi öyle dövmek değil bahsettiğim olay.

Aramızda konuşuyoruz şuna dalalım diyoruz 10 saniye bam küt pat diye giriyoruz herkez gülüyor yani.

Şaka anlamlı bir olay.Saldırdığımız kişi arkadaşımız oluyor zaten =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."

• Yeni Oluştur...