toggie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 alla allah cok fazla fps oynamadım ama soldier of fortune oynamıstım. cok eski gerçi hatırlayamamam normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bu kadar abartı değil tabii de, yana eğilmek var birçok fps'de swat'ta, rainbow six'te hep vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 farcry da da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yeni yılda sistem toplayınca oynayacam hepsini insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 peki 500 mb client var dio ben de half life 2 yüklü değil çalışıaz di mi half life 2 nin üzerine kuruluo bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 o konuda aydinlatsin biri iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ya tf zaten yana yatayım bakayım demeyecek kadar hızlı bi oyun. en azından tfcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tf de olsun demedi zaten kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ff'ın rapid linki olan var mı elinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: DoruK 24 Eylül 2007, Pazartesi - 14:13 tarihinde demis ki: non steam için ben bir rehber hazırlayayım bari fortress forever için öğrenmek isteyenler olabilir. oyunu yüklemek için steam ve sdk gerekli. steam için pac stean yüklüyoruz: buradan source sdk da buradan source sdk yı exract etmek isterseniz winrar saçmalayabiliyor onun için buradan 7 zip i indirin 1- Pacsteam'ı kurun 2- source sdk yı extract edip c:pacsteamsteamapps klasörüne atın 3- Pacsteam'ı çalıştırın üye olun 4- fortressforever setup ı çalıştırın ve yükleyin 5- pacsteam'ı kapatıp açın my gamesten ff ı bulun ve bir non steam servera bağlanıp oynayın [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 15:11 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] verdiğin linkteki dosyalarda arıza var belli bi yerden sonra kalıyo başka indirebileceğimiz bi site falan yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 şifre soruyor ayrıca sdk. yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 oyunu çektim bende ama Pacsteam ile souce sdk yok ( ayrıca bende HL2 de yok ) nasıl olcak hiç bişey anlamadım nuubum galiba , o dosyaları verilen linkte 2 kere çekmeye çalıştım biri %90 da biri %60 ta takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Fortress Forever'ın 2.0'ı çıkmış. Neden 1.2 veya 1.5 değil de direk 2.0 onu anlamadım. Ama yine de oturup oynuycaz tabii ki :D http://www.fortress-forever.com/ Şeyi anlamadım, TFC'deki istatistiklerden çok daha farklı birşey mi sunucaklar, yoksa TFC'nin istatistiklerine daha çok uysun diye mi böyle değiştirmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 oynamak için orjinal hl2 mi lazım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caPtaiNn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 moriQ said: oynamak için orjinal hl2 mi lazım hala. non-steam serverları için orjinal hl2 gerekmiyor. hatta hl2 yi bile kurmuyorsun. patchler ile halloluyor. steam açtığında hl2 varmış gibi görünüyor bu sayede ff i de açabiliyorsun. ancak non-steam server bulmak zor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 2.0 ilgi çekme amaçlı olabilir. changelog'da direkt player models'a baktım tweaked falan diyo. rewrite olsa belki denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ya ben yukledim oynuormda ama bi suru server gozukmesine ragmen hepsi boş hiç daha 5 kişilik oyun gormedim hepsi 3 4 kişi oynuo bende mi bi sorun war butun serwerları gostermio yoksa oyunu oynayan mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Böyle durum. TF2 karşısında fazla tutunamadı. Fortress Forever Current Players: 19 Current Servers: 81 Player Minutes / Month: 0.622 million Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bilmiyorum kimler yükleyip denedi. Ama ilk ciktiginda ben bir denemistim. 10 dakka sonrasinda dayanamayip ciktim. TFC daha zevkli bence buna göre. Belki 10 dakka sonra cikmayip günlerce oynasam isinirdim. Ama bu oyuna isinmak icin bir sebep göremiyorum. Kötü grafiklerle TFC'nin sevmedigim yönlerini birlestirmisler FF cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ff concçuların oyunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 o ne biçim laf ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 oynasaniza <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 eren sdfhdfh oynuyomusun sen bakim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar