Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 rtw için europa barbarorum'dan iyi mod yok, gelecek önerilerin hepsi ondan zayıf olacaktır. test edip onayladım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 barbarorum neden iyi hiç oynamadım ama yeterince beğenirsem oynayabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 valla özelliklerini tek tek yazmam mümkün değil ama özetleyeyim şu şekilde: rome total war'ı düşünün ama tümüyle gerçekçi hale getirilmiş ve stratejik seviyede ulaşılan detay çoğu yerde europa universalis: rome kadar ve yer yer ondan daha iyi. hele huge unit setting yapabilecek kadar iyiyse makineniz 15000 kişilik epik savaşlar > *. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 peki karşı ordunun AIsi ve şehir yönetimi hakkındaki değişiklikler? rtwde beni en çok rahatsız eden onlardı (özellikle ilki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 alexander exe'si ile oynarsan (nasıl yapılacağı forumlarında anlatılıyor) hissedilir bir gelişme oluyor. pause yaparak emir vermezsen hatta ai kesin döver diyebilirim çünkü flanking olayına yönelik yapıyor hamlelerini ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ai da gelişme var ama asıl gelişme şehir yonetiminde. en basiti, bi bolgeyi ele gecirdiğinde senın ırkına yonelik özellikler o yerleşimde bulunmuyorsa sen gidipte oraya barracks dikip spartan hoplite cıkartamıyorsun. Oraya ceşitli yonetim binalarından birini dikiyorsun, yerel halktan asker alıyorsun orduna. Mesela Archi selekuia (dorumu yazdım?) işte daha doğuna persik tipli adamlar recuit ederken anadoluda daha anadolu tipler, daha doğuya gittiğinde iyice yunan tipler recuit ediyor. roma için lejonlar sadece italyada recuit ediliyor, diğer bölgelerde bölgeye göre değişen auixlaryler recuit ediyorsun. Bu arada yerleşime kurduğun yonetim şeklininde kurduğun bınalara etkisi var. Guzel mod o anlamda tavsiye ederim. bu arada tabı, cok daha accurate tarihsel olarak, ve unite ceşitliği modellemeler falan cok guzel. kalkanlarla cok uğraşmışlar özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 En basit şekilde sorayım; Europa Barbarorum, Total Realism'i döver mi? Total Realism konusunda oynuyorum şuan memnunum, keza ünitelere alışamasam ve senato-3 aile meselelerini kaldırması ilginç olmuşsada tarihsel kesinliğin yanı sıra ai dede baya iyileştirmesi var. Tavsiye ederim denenmesini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yahu ben geçen fark ettim de medievalda birlikler birbirine rome total war daki gibi girmiyorlar birbirlerine. medieval da mesala 5-6 asker önde duruyo diğerleri çok arkada fln kaliyor nedir abi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu başlığı iyi ki açmışım lan bakınca kendimle gurur duyuyorum :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 dover europa barbararum, hemde acık ara dover. evet medieval 2 de birlikler birine dalınca cok karman corman oluyolar, flank mlank kayboluyo toptan. rome o acıdan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ki ortaçağ ile antikçağı karşılaştırırsan tutarsızlık yok, antikçağ formasyon dönemi, ortaçağ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 iyi de antik çağıda mausla yönetiyorum orta çağıda. oyunun hatasi o. kontrollünde sorun var. ayrıca formasyon her dönem önemli abi mahale kavgasi etmiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Apis said: En basit şekilde sorayım; Europa Barbarorum, Total Realism'i döver mi? Total Realism konusunda oynuyorum şuan memnunum, keza ünitelere alışamasam ve senato-3 aile meselelerini kaldırması ilginç olmuşsada tarihsel kesinliğin yanı sıra ai dede baya iyileştirmesi var. Tavsiye ederim denenmesini... çok feci döver, realism'i uzunca bir süre oynadım ama eb'yi denedikten sonra kıyaslanamayacak kadar üstün olduğunu farkettim. eb adeta yeni bir oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ardeth said: ki ortaçağ ile antikçağı karşılaştırırsan tutarsızlık yok, antikçağ formasyon dönemi, ortaçağ değil. e tabiki öle, ama oyunun zevkinden sıkıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yanlız şu vidyoya göre çok dehşet ötesi şeyler geliyor :D totalwar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yatagan? Chapter 2 de son 20 sn de iki adam kilicla dovusuyor...dikkatli baktim sanirim yatagan koymuslar..yanlismisyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ayaklanma olaylarını da düzeltseler bari ayaklanma imkanı %0 olduğunda bile ayaklanma çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gelsinde oynayalım gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Ottoman Empire spotlight şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Konu bayağı gerilere düşmüş.Artık bugünden itibaren hareketleneceğini tahmin ediyorum çünkü bugün oyunun demosu çıkacak.Steam üzerinden çıkacak önce galiba.Saat 16:00 gibi İngiltere'de,ülkemizde 18:00 gibi olur.İlgilenenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 off gel artık diyorum şu oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 pcyi yükseltmeye tek değecek oyun hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 20 gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 demosu çıkmış steam da 2 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 evet an itibariyle downlod'a bıraktım,bakalım sistem adam akıllı kaldırabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar