Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 link [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 14:21 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 türk gruplardan daha çok konser veriyor adamlar türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 anathema ardından da antimatter iyi olucak=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 anathemanın sitesine baktım, 27'si istanbul diye koymuşlar 26'sında izmir görünüyo biletix hatalı mı koydu acaba 23-10-07 Eskisehir - Hayal Kahvesi - TURKEY 24-10-07 Antalya - Joly Joker XL - TURKEY 26-10-07 Izmir - Altlas Pavyon - TURKEY 27-10-07 Istanbul - Yeni Melek - TURKEY 28-10-07 Ankara - Anatolya Showland - TURKEY şöyle yapıştırayım hatta siteden diğer tarihleri de [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:45 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: türk gruplardan daha çok konser veriyor adamlar türkiyede burdaki coşku başka hiçbiyerde olmuyo çünkü çok konser videosu gördüm öle millet oturup izliyo konseri sinema izler gibi.başka biyerde "cavanagh bokunu yiyim bi a dying wish plss" diye bağıran olmadığı içindir o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 hehe aynen öyle adamların fikri rockistanbul 20004'te değişti resmen seyirciyi çok sevdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Gidebilirim ben, Antimatter mi gelio bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=187110 dory yazmıştı buraya,ikisine de gidicem ben büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 holeeeeeeey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 konser günleri buluşma fln yapalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 mumkunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kusra bakmayın biraz kaba olacak ama, ben yazmadım alıntıdır, bir arkadaş e-mail ile yollayıverdi, Anathema'ya karşı bir garezim falan da yoktur, GeYiQ olmuş biraz postlayıvereyim dedim. [spo]Soru: Anathema, parası bittikçe Türkiye'ye mi geliyor ? Cevap: Evet. Grup konser verdikten sonra Danny, pazarda limon satıyor. Vinny'nin çift vatandaşlığı oldugu için part time pazarlama görevlisi olarak çalışıyor. Hatta bizim eve de geldi, "Restless Oblivion Tencereleri''ni satmaya çalıştı ama yemedik. Soru: Anathema sadece üçüncü dünya ülkelerindeki insanlar tarafından mı dinleniyor ? Cevap: Evet. Anathema'nın müziği günümüz metal veya rock trendleriyle örtüşmediği için sadece geri kalmış veya Avrupa Birliği müzakerelerini 50 yıldır uygulayan ülkelerdeki geri kalmış insanlar tarafından beğeniliyor. Örneğin 2004 yılında Bulgaristan'da Anathema dinlenmesi yasaklandığı gibi, şu anda grup Kuzey Afrika ülkelerine ulaşmayı ve oradaki geri kalmış,medeniyet yoksunu, donla gezmeyi bile beceremeyen kabile üyelerine müziğini sevdirmeye çalışıyor. Soru: Anathema arabesk midir ? Cevap: Evet. Vincent'ın sürekli yaninda taşıdığı walkman'indeki kasedin A yüzünde Orhan Gencebay, B yüzünde de Müslüm Gürses olduğu zaten bilinen bir gerçek. ayrica Danny, Mikael Akerfeldt ile tezgahtan karışık İbo mp3 alırken yakalanmış, Mikael durumu ''Ne sandın y.rraam?'' diye açıklarken, Danny t-shirt'ü ile yüzünü saklamaya çalışmıştır. Soru: Grubun doom metal ile alakasi nedir ? Cevap: 1999 yılında kurulmuş bir grubun doom metal ile alakası neyse, odur. Aslında grup sadece, ''brutal vokal dinliyorum ben hayvan gibi metalciyim'' ve ''black'in pagan öğelerine hastayım, zaten abant ormanlarında yaşıyorum'' metalhead'leri tarafından bir şekilde tanımlanmak istendiği için, ''Progressive or Power Melodic Depressive Y..rak Heavy Atmospheric Rock Alternative and Progressive also Power'' olarak tag'lenmiş, daha sonra id3v2'ya sığmadığı için kısaca doom metal denmiştir. Soru: Anathema neden duygularımızı sömürmekte, bundan para kazanmaktadır ? Cevap: Anathema, aslında uzaylıların, milattan önce 1291 yılında bestelerini yapıp, Fed/Ex'ten gecikmeli olarak Vinny'nin evine yollamaları ile kurulmuş bir gruptur. Amaç insanoğlunu kendine güvensiz yavşaklara çevirmek, böylece çiftleşip çoğalmalarını engellemektir. Anathema dinleyen her bünye karşı cinsten, hatta kendinden tiksinir, gider en yakın yerden atlar kurtulur. Bu nedenle X-Files'ın 13. sezon 98. bölümünde konu işlenmiş, ancak Fox'taki yayın yönetmeni bölüm yayınlanmadan bir hafta önce esrarengiz bir şekilde odasında amuda kalkıp bileklerini kesmiş olarak bulunmuştur. Soru: Grubu ''Angelica'' şarkısıyla özetlemek mümkün müdür ? Cevap: Kesinlikle. Tabi buna ''Deep'', ''Are You There'', ''One Last Goodbye'', ''Forgotten Hopes'' ya da ''Lost Control'' da eklenip harmanlanabilir. Zaten grup, mp3'ü desteklediğini bildirmiş, bizzat Danny'nin rip'lediği ve tag'lerini yazdığı ''Anathema_Best_Of_Karisik.rar'' adlı dosya, sitelerinden hala indirilebilir haldedir. İndirmeyeni döveceklerini de ayrıca belirtmişlerdir.[/spo] [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 21:11 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahaha tam dicektim bu sene anathema niye gelmedi diye sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 1 sene gecikmeli geldiler cidden, geçen sene olsa giderdim de bu sene nedense herbler, orelar, binbir renkli enchantlar modunda geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kusucam artık gelmesinler bunlar yahu... VAN HALEN gelsin lan!! DEF LEPPARD gelsin lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ben her sene favori gruplarımdan biri gelse şahsen bayarım, 2 kere gitsem 3. kere gitmem. HER seferinde konserine giden Anathema fanları varsa saygı duyuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 herseferi değil valla gris gidersem ilk olucak anathemaya hevesli değilim cok ancak antimatter kacmaz vanhalen ohş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 anathema beni feci bayıyo diye konuya limon sıkmak istedim :p tabi zorla mı getiriyorlar len derseniz haklısınız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Obsessions lament to freedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yeni albüm yapıp ole gelseler bari be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 3 veya 4 kere izledim , Her şarkısını ezbere bildiğim, bir sürü coverını yaptığım bir gruptur Anathema, böle lise yıllarımın tacıdır =) Ama artık anathema gelio lafını görünce, ilgimi çekmiyor. Gitmicem =) ha belki konser günü "acaba" derim ama o da geçer =) yani özelliği cidden kalmadı benim için adamların =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Dark Tranquillity gelsin xD , Anathemayla aralarında ne kadar fiyat farkı varsa biz fanları toplaşır veririz, uçak biletlerini de alırız. Gitarlarını davullarını bagetlerini, klavyelerini de ben taşırım olmadı. Hatta havalimanından konser mekanına taksi bile tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar