Alis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Eklenti var mi update yani :) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 6. sayfaya bak :) Ortada bir mesajım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: 6. sayfaya bak :) Ortada bir mesajım var. :) onu birinci mesega bence editle... insanlar oradakini yuklemsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bide su reklami kaldir sdfjg ps:reklam deil o haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bence reklam degil cunku adam bunu yapmis ve kendi sitesinin uzerinden bu yazilimi paylasiyor buda ona bir saygidir + bu bir haber sinyalidir. Bu yazilimi kullanmak isteyen onu'da kabul edebilir bir sakincasi yok acikcssi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 İsteyenler kendileri kaldırsın arkadaşlar. Opensource sonuçta. Bir tek satır silmeniz yeter. Bulun silin. Onu da benden istemeyin, reklam değil haber hizmetidir çünkü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 deneme bir ki üç... bu denemeyi briganddan önce atılan maillerdeki 403 Not available DupeEliminator for iTunes Easily find and remove dupe songs, tv, movies, podcasts and dead links Your Ad Here Copyright © 2007 «SoftArchive» [email protected] hatası üstüne atıyorum.öle bişi oldumu acaba? bide bu hızlı msj kısmına tab özellii eklense.klavyedeki tab tuşuna basınca tabın gerektirdii ölçüde boşluk kalsa.hatta oda ayarlanabilir olsa.js de yapılabilir galiba böyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pati siliyor o boşlukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 deneme not: güzel olmuş eline sağlık [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 02:39 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: pulkas 16 Eylül 2007, Pazar - 02:23 tarihinde demis ki: bide bu hızlı msj kısmına tab özellii eklense.klavyedeki tab tuşuna basınca tabın gerektirdii ölçüde boşluk kalsa.hatta oda ayarlanabilir olsa.js de yapılabilir galiba böyle bişi? Bakayım yapılabilir mi? xx Görüldüğü gibi malesef yapılamıyor. tagı kullanıma eklenirse patide [pre] şeklinde yapılabilir. Başka türlü zaten html kendisi birden fazla boşlukları otomtik bir boşluk olarak görür. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 03:54 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hani noldu bizim js??oo ii ki bişi istedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Beyler sürprizlerle geliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Brigand, valla helal olsun harika bir işe imza attın, kutluyorum, çok rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bu mesajı ie7'deki hızlı mesaj ile atıyorum. Hadi bakalım gelcek mi :) Aha geldi çatır çatır :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:19 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 at bana da jsyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Atmam IE'de bir tek alındı yapma kaldı. Herşeyi IE'ye göre yaptım. Ama alıntı yapmıyor. Aptal IE'nin DOM Tree'deki nodeları Firefoxtan farklı. Microsofta kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 alıntıyı ekleyince update yaparsın be gülüm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: CthuLhu 7 Eylül 2007, Pazartesi - 00:23 tarihinde demis ki: at bana da jsyi. Kaçmaz ama yaparım :) Aha mis gibi oldu. Bakalım başka bi bugı varmıymış. IE'de daha güzel oldu FF'ten. Bir de IE6'da test edeyim bunu IE7Pro DLL'si kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kutulu al bakam şunu test et biraz :) çok istiyodun http://www.indirmelik.com/pati/PatiBriV2.ieuser.js http yerine ie7pro:// koy [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:37 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 eyvallah sağolasın edik:alıntıyı 2 kere yapmışsın=) bi de menüden ana sayfaya gitsek mi?=) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:41 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Dene bakayım bi nası olmuş söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 a yok alıntıyı ben şaapmışım..# linkine tıklayınca artıyor tamam sorunsuz..sağol eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 o_O yıldız linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 şöle diyim..misal soldaki menülerden ana başlıklara tıklarsan anlıycaksın..pati tech e bi kere tıkla misal edit:yıldız diil kare=) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:44 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ee ne olmuş :) o linkleri tıklayınca hiçbi yere yönlenmeyesiniz diye yaptım. Pati Tech diye forum mu var :) kategori o :) Bu arada kutulu günelle istersen dosyanı, senden sonra birkaç güncelleme daha yaptım şu anda sorunsuz [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:48 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar