Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj attıktan sonra "buraya tıklayın" yazıyor ya eğer tıklamazsan 2 saniye filan bekliyor. İkinci eklentiyi yüklersen hiç beklemeden direk yönleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bu topicin sabitlenmesini istiyorum fsdfsfddsssadafgagsd Herkes faydalansın, halka hizmet, halk için, halktan geldik, halktan kopmadık dsgfdgsddsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yalniz bu ikisinidde ayni linlarin icine koyarsan daha hizli calisiyr soleyim ben ole yaptim.. simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 deneme 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 oha sevdim lan bunu, ama su butondaki bekle lan olmamiş. daha ii bişi bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Brigand başkan paticik şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ama ikisinin çalıştığı sayfalar farklı. Biri hızlı mesaj konu.php'de çalışıyor diğeri ise yeni.php'de çalışıyor. Ondan dolayı ikisinin ayrı olması çok daha iyi. Sende daha yavaş çalışıyo aslında, yönlendirme olmayan sayfada bile boşu boşuna bütün a elementleri kontrol ediliyor yönlendirme linki var mı diye :) Hatta öyle yaparsan bir de sorun olur. Normal paticikte konu linki verirse biri direk yönlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 farketim bu yuzden bir kac numara cekiyorum suanda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ekllenti olarak smiley eklenebilir zor degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 operaya yok mu ?! (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @Alis Olabilir aslında, bende bütün paticik eski smileyleri var :) Ama greasemonkey kullananlar az sonuçta, ondan diğerlerinde smileyler çıkmayacaktır. Biraz kendi kendimize eğlenmek gibi olur. @Cintonik http://www.getfirefox.com :) Tilkici ol sende, Firefoxtan vazgeçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Merak etme, yarin aksama dogru pati ahalisinin yarisi bu scripti cekmiş olur aga : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Smiley olarak resimler cikar zaten image olarak cikartilcak... gibi ... greasemonkey yuklesinler ... ben su guncel basliklar eklentisini yapaym bari :) yapabilcekmiyim gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Çekin helal olsun sevdiyseniz ne mutlu bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 verilmişti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 üyeliği açan script yazalım (gizliden gizliye yönetimi ele geçirme çalışmaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 vardı bu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 alla alla, eskiden firefox kullanmiodum ondan atladim demekki, eskisi nasil ? Link pls. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 vardı ya linkini bulamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Valla yeni sistem gelmezse biz getirirz hesabı hoş :D Devamını dileriz. Hatta bütün yaptıklarınızın bulunduğu bi pack koysanız da hepsini birden indirsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=182701 buldum ben yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ne diyim. Bekleme scriptini yükleyin ama çok rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kendin pişir kendin ye gibi bişi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Benim scriptim daha güzel. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar