Masteis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 şu son zamanlarda çok canım sıkkın, bi boğulma hissediyorum, korkuyorum, huzursuzluk çöktü üzerime. of çok üzüyor bu beni ya mutsuzum :( hani nedenini bilsem çaresine bakcam ama yok, en sinir oldugum ruh durumu ühü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 yok abi, daha sonra da onlarsız mutlu, rahat olamıyorsun. o ilaçlarda çözüm değil. uğraş bul kendine. bir kaç gündür bende benzeri şeyler yaşıyorum da. downloada verdim kendimi. sürekli birşeyler indiriyorum filan. eğlenceli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 sana imzamı hediye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende huzursuzum ya..intihat etsekmi toplucak action olur?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 su için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 aynı şey bendede var.. iş uğraş yok. okullar açılmadı daha.. açılsında gidelim bi amaç olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: şu son zamanlarda çok canım sıkkın, bi boğulma hissediyorum, korkuyorum, huzursuzluk çöktü üzerime. of çok üzüyor bu beni ya mutsuzum :( hani nedenini bilsem çaresine bakcam ama yok, en sinir oldugum ruh durumu epeydir kendini mutlu edicek birşey yapmıyorsun anladığım kadarıyla =) güzel bi duş alıp balkonda gokyuzunu izle şöyle akşamüstü gibi havanın sıcağı azcık geçince.çok rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bende mutsuzum yurda yerleştim bu bölümde kalan yok oda arkadaşım daha gelmedi. Ortam yok. Tanıdık mekan yok. Gidilecek yerleri bilmiyorum. Kıbrısa kafam girsin. Lefkoşeye daha çok girsin. Akşam yatıyorum hüzünleniyorum uyuyamıyorum. Torrent e bağlanamıyorum üninin internetinden. 2 gündür boynum ağrıyor. Kayıt işlemleriyle uğraşıyorum. Ayakta durmaktan sağlam yerim kalmadı. Heh hallettik bütün işleri dedim bugün. Ders programını aldım. bi baktım ders yok. Yarın da kimseyle tanışmadan geçicek. Hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben de çok huzursuzum.. sabah kalkıyorum bilgisayarın başına geçiyorum, iftara kadar. iftardan sonr tekrar, yatana kadar.. yapacak hiç bişe de yok illet yerde... aralık gelse de askere gitsem diyorum bi an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 huzursuzum bilmem nedenini söylemem lazım yatağım bana uzak uykusuzum kaç gecedir aklımda utanıyorum ama yatağım sana uzak saçmalıyorum belki de çok kere yanıldım ben düşünürken hep seni bugünkü gibi sokulunca koynuna sevilmek için çabaladım ben o çocuk gibi o zaman bırak beni hadi çok istiyorsan bırak beni bırakma beni bırakma beni bırakma beni özür dilerim istemeden kırdıysam seni çok özür dilerim istemeden kırdıysam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Sonunda yurdumda katıma biri gelmiş lan!! Çakmak istedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 çaktımı peki?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 verdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ateşini yolladın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 ahahahah sabah sabah bittim ''Çakmak'' olayına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 şöyle bi diyalog geldi aklıma: -saatin var mı? -yok -çakmağın var mı? -yok -o zaman sana bi saat çakmak lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 oruc tutup iftarin mutlulugunu yasayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Noluyo lan!!?? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Çok geyik olmuş topic. Eh Erkut sana ne diyelim sen de git bi duş al sonra su iç klavyenle oyna falan geçer ...Olmadı tatile git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar