Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediler balkondan camdan atlarmı?

Buzx

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim uzun süredir kedi istiyordu,en sonunda bizimkiler veterinerden bir tane 4 aylık erkek siyam almışlar. Dün getirdiler eve. Şimdilik iyiyiz süfer anlaşıyoruz fakat tedirgin olduğum iki şey var;

-Kediler balkondan atlarmı? Balkon kapısını açıp çıkmasına izin vermiyoruz şu an için korkuyoruz (4.kat) rahat olabilirmiyiz? İzin verelimmi balkona çıkmasına?

-Kediler camdan atlarmı?
Balkon kapısını kapadığım için nefes alma ihtiyacı doğuyor tabi, dün gece camı açtım, şöyle bi zıplar gibi yaptı korktum kapadım. Evet camdan atlarmı,düşermi?

Teşekkürler şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

atlar.

ama 4. kat yüksek gibi biraz.

benim 2 önceki kedim 2. kattan atlıodu aşa gezip dolaşıodu kendi :p

düşer mi kısmı ise kedinin yeteneğine kalmış, sonuçta genişliği 2cm olan metal parmaklık şeylerinde koşabilio hayvanlar.

zaten yemez o yükseklikten atlayamaz :) arada bi dolap kitaplık vb gibi şeylerin tepesine çıkarın yüksek yerde olmayı sever kediler, o isteğini tatmin etsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da napıyım şimdi:) açık tutayımmı balkon kapısını?

Fazla mıncıklamam zaten gerge, canı sıkılmasın diye oynuyorum arasıra,takılsın kendi halinde işime gelir :)

yada öğretemezmiyim ben buna yüksekten atlamanın kötü bişey olduğunu? ip bağlayıp bungee jumping yaptırsam,yere 1 metre kala dursa falan :)

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:57 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bizimki de hep balkonun dışındaki klimanın motoru üzerine çıkardı hatta komşular telefon açıp uyarmaya çalışıyodu kedniz aşağı düşecek diye. bi gece düşüvermiş (3. kat) bilekte biraz incinme vardı geçti 5gün içinde. artık oraya çıkmıyo akıllandı hayvan heralde.
bence sen de serbest bırak eğer çok ufak değilse. ya hiç atlamaz ya da atlar bişey olmaz akıllanır. o da olmadı... töbee

edit: anlatım bozukluğu ehue

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 21:12 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de Ankara kedisi var 9 aylık.10. katta oturoyuz Balkon pencere filan açık ancakk aşşa bir kafa uzatıp bakmaya cesaret edebiliyor.Şöyle kucağına alıp balkona doğru yaklaştın mı hemen tırsıyor.

İlginç bir kedi, kesinlikle ele gelmiyor.Pastırma, Somon, Hamsi, Alabalık, Sucuk, Sosis bilimum herşeyi yedirmeyi denedik yemiyor.Sadece maması var o.Şu ana kadar 2 tane daha kedim olmuştu böylesini ilk defa görüyom.Ya bu ankara kedilerinin çoğu böyle mi yoksa benimkindemi bir sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 farketmiyor, atlıyor efendim.

Özellikle ufakken çok meraklı oluyorlar, biraz da içgüdünün yardımıyla, kuşları yakalamaya çalışıyorlar.

İyiden iyiye büyüyünce balkonda ön patilerini dışarı sarkıtıp sefa yapacak kadar geliştirebiliyorlar kendilerini ama yine de dikkatli olmak lazım, keza uçmaya cidden meyilli hayvanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Teyzemlerin kediside 6. kattan atlamıştı zavallı betona düşüp 4 bacağınıda kırdı teyzemler 3 4 ay baktı hayvana yemini verdi tuvaletine yardım etti sevgi gösterdi ama nankör hayvan iyileşince teyzemin koluna saldırıp yere düşünce yüzüne saldırmaya çalışmış annem sağolsun kurtarmış teyzemi , sevdikleri için atmamışlar kediyi beslemeye devam etmişler 1 2 hafta sonrada kedi kaçmış nankör hayvan sevmiyorum abi kedileri nabiim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...