Buzx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kardeşim uzun süredir kedi istiyordu,en sonunda bizimkiler veterinerden bir tane 4 aylık erkek siyam almışlar. Dün getirdiler eve. Şimdilik iyiyiz süfer anlaşıyoruz fakat tedirgin olduğum iki şey var; -Kediler balkondan atlarmı? Balkon kapısını açıp çıkmasına izin vermiyoruz şu an için korkuyoruz (4.kat) rahat olabilirmiyiz? İzin verelimmi balkona çıkmasına? -Kediler camdan atlarmı? Balkon kapısını kapadığım için nefes alma ihtiyacı doğuyor tabi, dün gece camı açtım, şöyle bi zıplar gibi yaptı korktum kapadım. Evet camdan atlarmı,düşermi? Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 $imdiye kadar 9 tane kedim oldu , hepsi en az bir kere denemi$tir camdan atlamayi.. 1 i atladi da, altta restaurant un tentesine dustu bi$ey olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 atlar. ama 4. kat yüksek gibi biraz. benim 2 önceki kedim 2. kattan atlıodu aşa gezip dolaşıodu kendi :p düşer mi kısmı ise kedinin yeteneğine kalmış, sonuçta genişliği 2cm olan metal parmaklık şeylerinde koşabilio hayvanlar. zaten yemez o yükseklikten atlayamaz :) arada bi dolap kitaplık vb gibi şeylerin tepesine çıkarın yüksek yerde olmayı sever kediler, o isteğini tatmin etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Evde mutsuz, fazla mıncıklarsanız kat mat dinlemez atlar sonra da kaçar. Bulamazsınız bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Valla arkadasımız var 6. kattadara kus falan konugunda mermere camın onun üstüne falan atlıyomus o yüzden tüm camlara sineklik koymuslar hatta sineklige carpıp düstügü oluyo falan dedi ilk zamanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Tamam da napıyım şimdi:) açık tutayımmı balkon kapısını? Fazla mıncıklamam zaten gerge, canı sıkılmasın diye oynuyorum arasıra,takılsın kendi halinde işime gelir :) yada öğretemezmiyim ben buna yüksekten atlamanın kötü bişey olduğunu? ip bağlayıp bungee jumping yaptırsam,yere 1 metre kala dursa falan :) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:57 tarihinde, Buzx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Erkek kediler dişi kedi görür veya kokusunu alırsa çok güzel atlarlar. Dişilerde de kuş, börtü böcek, nayloncu, eskici, davulcu gibi faktörler etkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kapalı tut kapısını acacagın zamanda gözün kapıda olsun zaten kıs geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Balkondan atlayıp bacağını kırmıştı bir kedimiz de. Sonra yüksekten korkar oldu, dolaplara bile çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 atlar ama bence izin verin. kendi daha iyi bilir naapcaanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 valla arkadaşımın kedisi atlıyordu aşağı her hafta 2. kattan... hiç bişi olmuyodu.. ancak bir gün atladı ve duvar ile araba arasına düştü.. normalde arabaların üstüne atlıyordu.. sonuç olarak arka 2 ayağı felç oldu 3 sene öyle yaşamak zorunda kaldı =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yavruyken çok kaza geçiyorlar, yaza kadar sağ salim gelirseniz bir daha büyük olasılıkla sorun çıkmaz. Ama siyam kedileri çok hareketlidir, aşırı dikkat gerekli siyam yavruları için. Uyarayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bende birinin kedisinin atladığını biliorm, yani atlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 benim kedi evde çok sıkılıyodu, dışarı çıkmak istiyodu tabii. zamanında 4. kattaydık, sıkılınca hayvan balkonun demirlerinin dış tarafında tur atıyodu, mecburen salıyoduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Köpek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bacaklarini kirarsan atlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 arkadaşımın kedisi (dişi) kısırlaştırılmadan önce atlamıştı. aquila kınıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aquila doğru bi noktaya parmak basmış ama verimli değil pek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 seni de kındım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bizimki de hep balkonun dışındaki klimanın motoru üzerine çıkardı hatta komşular telefon açıp uyarmaya çalışıyodu kedniz aşağı düşecek diye. bi gece düşüvermiş (3. kat) bilekte biraz incinme vardı geçti 5gün içinde. artık oraya çıkmıyo akıllandı hayvan heralde. bence sen de serbest bırak eğer çok ufak değilse. ya hiç atlamaz ya da atlar bişey olmaz akıllanır. o da olmadı... töbee edit: anlatım bozukluğu ehue [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 21:12 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Benim de Ankara kedisi var 9 aylık.10. katta oturoyuz Balkon pencere filan açık ancakk aşşa bir kafa uzatıp bakmaya cesaret edebiliyor.Şöyle kucağına alıp balkona doğru yaklaştın mı hemen tırsıyor. İlginç bir kedi, kesinlikle ele gelmiyor.Pastırma, Somon, Hamsi, Alabalık, Sucuk, Sosis bilimum herşeyi yedirmeyi denedik yemiyor.Sadece maması var o.Şu ana kadar 2 tane daha kedim olmuştu böylesini ilk defa görüyom.Ya bu ankara kedilerinin çoğu böyle mi yoksa benimkindemi bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 6-7 farketmiyor, atlıyor efendim. Özellikle ufakken çok meraklı oluyorlar, biraz da içgüdünün yardımıyla, kuşları yakalamaya çalışıyorlar. İyiden iyiye büyüyünce balkonda ön patilerini dışarı sarkıtıp sefa yapacak kadar geliştirebiliyorlar kendilerini ama yine de dikkatli olmak lazım, keza uçmaya cidden meyilli hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Teyzemlerin kediside 6. kattan atlamıştı zavallı betona düşüp 4 bacağınıda kırdı teyzemler 3 4 ay baktı hayvana yemini verdi tuvaletine yardım etti sevgi gösterdi ama nankör hayvan iyileşince teyzemin koluna saldırıp yere düşünce yüzüne saldırmaya çalışmış annem sağolsun kurtarmış teyzemi , sevdikleri için atmamışlar kediyi beslemeye devam etmişler 1 2 hafta sonrada kedi kaçmış nankör hayvan sevmiyorum abi kedileri nabiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 belki balkondan düştükten sonra ona bakarlarken acı çekmiştir hayvan. Teyzen çektiriyo sanmıştır :) . Kedi bu sonuçta pek akıllı bir hayvan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 @ aykan O kedi şizofren falan heralde :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 11:31 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar