Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Inter Milan

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Yalnış annamayın Beşiktaşın çıkması zor geliyor gruptan ama işallah Fenerbahçe çıkar Beşiktaş UEFA ya gider Galatasaray UEFa da gruplardan çıkar keşke Erciyeste iyi bi kurra çekseydi ama neyse.. Şu ülke puanının bu sene artacağını düşünüyorum hiç kötü gitmiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz
üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 15:54 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

adrianoyu avrupa kadrosuna almadı artist mancini

Adriano olsaydı maçta , bu kadar kolay olmazdı bence..Souza çok basit bir forvet..
Adriano bence gruplardan çıkarsak devre arasında gelebilir Fenerbahçeye..
Devre arasındada gelsin avrupada büyük işler yapar , türkiyedede gol kralı olur..
Sosyal ağlarda paylaş

alexin turkiyeye geldiginden beri oynadigi en iyi avrupa macidir herhalde.cokta aliskin degildik bole calimlara falan..isteyince yapiyomus demekki.cok calim attigini hatirlamiyorum.brezilyali nede olsa, kaninda var adamin
ozellikle direkten donen topa yaptigi arapasi muhtesemdi, goldeki asistide.nasi goruyo anlamiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo
üye
§ 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:21 [ özel msj ]

la_bombonera
üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:18 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Helal sana be Fenerbahçem.... Yürü be Bonjo....

Fenerbahçenin Şampiyonlar Ligi resmi topic açıcısı ilan edildin , mümkünse "kaç yeriz?" diye ..
devamını bekliyoruz :D

yeter ki böyle oynasınlar ben her forumda açarım bu topicleri... sen de zafer resimlerini eksik etme sakın maç sonrası. :)

(bu arada Fistan hala özür mesajıma bir cevap bekliyorum, olumlu olumsuz farketmez yeter ki kalpler kırılmasın...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...