arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 spikerin söylediği futbolun perisini içeren cümle tam olarak neydi ya unuttum ehueh süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 "futbolun şans perisi bizi unutma - bizden yana ol" gibi bişe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Şahane maçtı, bize bu keyfi yaşattığı için Fener'e teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 simdi artik soraki maclarda alex e direk adam adama markaji verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bence haftanin en iyi maci olmustur.. Bjk maclarinda bu kadar oturup kalkmamisimdir heralde.. Son 15 dakika boyunca izleyemedik nerdeyse ulan bir atak gol olur ondan sonra kacirdiklarina uzul diye Bence macin hakki 4-0 flndi.. Ama birazda objektif bakarsak bu takim derhal kezman dan kurtulmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bjk izlesinde utansın kendinden utansın.Bir bjk li olarak fenerbahçeyi tebrik ve taktir ediyorum hepimizin desteği arkanızda çocuklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Abi inter de biraz ezikçe oynadı ya Adamlar tırsmış üstüne gitmeye korktular fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bırah be tırsak mırsak topu yedirdik topuuu sahasından cıksın once sora gelsin fenerin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tebrik ettim feneri güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Şaka maka iyi ütüledik inter'i ama diğer amçlarda kesin Dynamick'in dediğin gibi Alex'e adam adama oynarlar...bence hala bu grup için erken konuşmaya gerek yok..sonuçta 5 maç var ve psv ve cska'da şampiyon takımlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu arada adriano sakatmı nedir, pek takip etmiyorumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 adrianoyu avrupa kadrosuna almadı artist mancini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bir Galatasaraylı olarak gurur duydum Fener'le. Gerçi maçın sadece son kısmını izledim ama, resmen pas bile yaptırmadı Fenerbahçe, harika oynadılar. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yalnış annamayın Beşiktaşın çıkması zor geliyor gruptan ama işallah Fenerbahçe çıkar Beşiktaş UEFA ya gider Galatasaray UEFa da gruplardan çıkar keşke Erciyeste iyi bi kurra çekseydi ama neyse.. Şu ülke puanının bu sene artacağını düşünüyorum hiç kötü gitmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: eagle_dnz üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 15:54 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- adrianoyu avrupa kadrosuna almadı artist mancini Adriano olsaydı maçta , bu kadar kolay olmazdı bence..Souza çok basit bir forvet.. Adriano bence gruplardan çıkarsak devre arasında gelebilir Fenerbahçeye.. Devre arasındada gelsin avrupada büyük işler yapar , türkiyedede gol kralı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 alexin turkiyeye geldiginden beri oynadigi en iyi avrupa macidir herhalde.cokta aliskin degildik bole calimlara falan..isteyince yapiyomus demekki.cok calim attigini hatirlamiyorum.brezilyali nede olsa, kaninda var adamin ozellikle direkten donen topa yaptigi arapasi muhtesemdi, goldeki asistide.nasi goruyo anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Feneri tebrik ederim. İzledim maçı gurur duydum. GS'lıyım. Fakat interin oyuncu eksikleri olmasa bu kadar kolay olmazdı sanırım Fenerbahçe için. Ama haketti inter. Özellikle Figo. Sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 interin yedekleri bile dünya karması gibiydi yinede ezerdik eksikler olmasaydı =P.eksik bahane gol şahane dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu arada eksik meksik diosunuz interede bi bakın su kadroya adamların yine cok ii takımı war http://www.youtube.com/watch?v=HxrQUiasfU0 bu arada aynı calım aynı orta sadece atan farklı cok benzio alexin hareket ya hatta aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Bonjo üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:21 [ özel msj ] la_bombonera üye § 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:18 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Helal sana be Fenerbahçem.... Yürü be Bonjo.... Fenerbahçenin Şampiyonlar Ligi resmi topic açıcısı ilan edildin , mümkünse "kaç yeriz?" diye .. devamını bekliyoruz :D yeter ki böyle oynasınlar ben her forumda açarım bu topicleri... sen de zafer resimlerini eksik etme sakın maç sonrası. :) (bu arada Fistan hala özür mesajıma bir cevap bekliyorum, olumlu olumsuz farketmez yeter ki kalpler kırılmasın...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar