Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Direkt sezon topiğine gittim de bunun ayrı topiği var buraya geçiyim.
ShadowFury said:

Lan bu sezon Gintama varmış niye söylemiyosunuz?
Listede görünce kalbime iniyordu az daha. Bu yaşta kalpten gidicektim lan sizin yüzünüzden.

Güzel sürpriz oldu ama ^^

Çok güzel başladı, direkt serious arcla yaptılar açılışı.
Mesaj tarihi:
op & ed süper, kadro süper, arc'a giriş süper, yalnız bu kadar sırrın daha ilk bölümde döküleceğini beklemiyordum.

317

kagura'nın annesini de gördük, galiba nihayet ailenin geçmiş hikayesini anlatacaklar çok şükür.

shoyo'nun sırrını zart diye söylemelerine şaşırdım, üstüne 300 bölümlük harusame'nin de biletini kestiler. vay canına. shoyo'nun kimliği enteresan, nereden ne çıktı arkadaş.

güzel sürpriz oldu, ben de yatmadan önce senin mesajınla farkettim, sağol. :)
Mesaj tarihi:

318

Ha? Ne oluyo lan? 1. bölümde bütün plot expositionı çaktılar, 2. bölümde shogunu indirdiler. 3. bölümde de Hokage+Pirate King olup animeyi bitirecekler herhalde, bu acelenin başka bir açıklaması olamaz :p
Şimdiden bunları aradan çıkaralım bari dedilerse ileride olaylar bayağı bi karışacak gibi gözüküyor. Bütün kadroyu da topladılar zaten. Bi Shinsengumi eksik, onlar da olaya bir şekilde karışırlar kesin.

Mesaj tarihi:

318

cidden nobunobu'yu çok hızlı geçiyorlar, gerçi 300 bölümlük harusume'yi tek bölümde harcadıktan sonra buna o kadar şaşamadım.

kadro süper toplandı ama keşke nobume'yi geride bırakmasalardı. :( neyse kaç yıllık umibouzu dileklerim gerçek oldu ya.
http://pa1.narvii.com/6032/cab373f560f9d068ef6738750fb88cadd3570c2b_hq.gif
anneleri saçlıyken mi tanışıyor acaba lol.

Mesaj tarihi:
Nobunobu direk DJT ya o yasta o aptal sac ne yorumuna kadar :D twitterdan yollasak bole bir firca kaysa

@realdonaldtrump said:

#anime is bad but #gintama is the worst of them all which I hear is highly overrated and not funny at all. Japon should focus on other things than making fun of their best allies! Sad!
Mesaj tarihi:
ben bu seriye ilk sezonundan başladım ama 20-25 bölüm falan izleyip sonrasında devam etmedim şidmi ben buna 2017 bölümlerinden başlarsam eksikliğini hisssedeceğim bir şy olur mu?

ha bir de sket-dance izlerken iki yapımın birbirine karıltığı bölümleri izledim
Mesaj tarihi:
hayatimin yegane nesesi su anda ya <3

keske fillerlari kesmeseydi ama, filleri en iyi yapan anime idi ve adamin elinde korkunc malzeme var su an :(

https://myanimelist.cdn-dena.com/images/clubs/12/155799.jpg

gerci nobunobu da giderdi ama meh
Mesaj tarihi:
aslında komedi bölümleri ŞOOOGUN KA YOOOO arcından önce oldu ama araya yıllarca boşluk girdiği için öyle hissediliyor olabilir.

şoogun.

nowimademyselfsad.gif
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Bu arc bayağı epik olucak belli.

319

Umibouzu reyis!!!

319

şu anda umibouzu'nın ısınma turlarını görüyoruz. asıl yemek sona saklandı.

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...