Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bu anime çok ayrı bişi ya nasıl bu kadar başarılı yapıyor adamlar gintamayı tez konusu olur valla
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ShadowFury said: Cidden en sevdiğim anime şu sanırım. Bi animede ne arasan Gintamada var:P -Komedi desen bunun kadar güldürebilen çok az anime var. -Komedi izliycem diye oturuyosun bi ciddi arc giriyo direkt manlytears.jpg Komedi arclarında bile arada 3-5 saniyede ciddiyeti boostlayarak gaza getirmişliği var bayağı, sağı solu belli olmuyo. -Aksiyon sahneleri konusunda zaten tartışmasız en sağlam animelerden biri, dövüş koreografisi filan mükemmel, kapışma sahneleri aşırı gaza getiriyo. Bittiği zaman hayatımda eksikliğini hissediyorum resmen. Hiç bitmesin bu. 2. maddeye en güzel örneklerden biri, kintama arcı olabilir haha. o kadar saçma ama bir o kadar da ciddiydi ki... hala kintama'nın manuelinde, gundam göndermesini hatırladıkça yarılıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 kintama arc da güzel sonlandı, school comedy iyiydi lol.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bugün tekrar vermişler 136'yı, madao'nun ev aradığı bölüm ehueh gelecek hafta da tekrar bölümü verecekler galiba 2 tane. açılış kısmı yeniydi ama, indirmeyecekseniz bile açılıştaki geyiği kırançirol'dan izleyin. :p
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yok açılış kısmını da daha önce gördük diye hatırlıyorum re-run'ın re-run'ı yani :)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ghost ryokan arc'i bitirdim simdi. o da efsaneydi. de aklimin almadigi bir sey var bunda. 10 bolumde bir falan rating'lerin ne kadar boktan olduguyla ilgili bolum var. bu japonlar gerizekali mi? nasi' dusuk olabilir boyle bi' seyin rating'i fsdjkfjdsf. tamam o bolumlerde bi' suru patrona, buyukbasa laf sokuyolar da, hakikaten dusuk mu(veya muydu) acaba rating'leri?
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 TV rating'i bilmiyorum ama DVD'de ne zaman merak edip baksam hep en azından TOP 20'deydi. Manga'da sıralaması ortalarda, Volume satışlarında Japonya'da ilk 10'da. Yurt dışı satışları ise çok iyi diye biliyorum 3 büyüklerden sonra yurtdışında nerdeyse en ünlü anime Gintama. Ek bilgi: Japonya'da /ve yanlış hatırlamıyorsam dünyada) en çok satan manga One Piece. Kendisi dışındaki ilk 10'un (hatta 15'in) satışlarının toplamından daha çok satıyor One Piece. Bu rakam yaklaşık 36 milyon kopya falandı galiba volume satışlarında, şimdi çok daha fazladır muhtemelen. Gintama başlarken TV ratingleri düşük olduğu için perşembeyi kaybedip pazartesi yayınlanmıştı ama daha sonra geri aldı orayı 2. sezonla :). Birinci sezon bitince re-runları oldu şimdi bile oluyor, üstelik bu sezonda da perşembe yayınlanıyor. Sanmıyorum ratinglerinin düşük olduğunu, zaten dediğim gibi DVD satışları ve volume satışları hem Japonya'da hem dünya genelinde çok iyi olduğundan hem mangada hem de animede yeri sağlam.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 o zaman sirf patronlara falan laf sokmak icin oyle bolum yapiyorlar fdjklfsdjlfj. baska aciklamasi olamaz.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Fortuna said: TV rating'i bilmiyorum ama DVD'de ne zaman merak edip baksam hep en azından TOP 20'deydi. Manga'da sıralaması ortalarda, Volume satışlarında Japonya'da ilk 10'da. Yurt dışı satışları ise çok iyi diye biliyorum 3 büyüklerden sonra yurtdışında nerdeyse en ünlü anime Gintama. Ek bilgi: Japonya'da /ve yanlış hatırlamıyorsam dünyada) en çok satan manga One Piece. Kendisi dışındaki ilk 10'un (hatta 15'in) satışlarının toplamından daha çok satıyor One Piece. Bu rakam yaklaşık 36 milyon kopya falandı galiba volume satışlarında, şimdi çok daha fazladır muhtemelen. Gintama başlarken TV ratingleri düşük olduğu için perşembeyi kaybedip pazartesi yayınlanmıştı ama daha sonra geri aldı orayı 2. sezonla :). Birinci sezon bitince re-runları oldu şimdi bile oluyor, üstelik bu sezonda da perşembe yayınlanıyor. Sanmıyorum ratinglerinin düşük olduğunu, zaten dediğim gibi DVD satışları ve volume satışları hem Japonya'da hem dünya genelinde çok iyi olduğundan hem mangada hem de animede yeri sağlam. fujoshiler olduğu sürece gintama satışları asla düşmez e 3 fanının 2 si kız olan bir dizide de fujoshi bitmez ehue
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Rating iyi ama Gintama patronların başını çok derde sokuyor ratingden alakasız olarak. Çok fazla şikayet ediliyorlar. Mesela sırf brief three'den dolayı ne kadar başı ağrımıştır yapımcıların tahmin etmek bile istemiyorum. Aynı şeyin burda İsmet İnönü-Celal Bayar-Adnan Menderes gibi bir üçlüyle yapıldığını düşün (ki bu tam olmaz bile çünkü Nobunaga kabaca Japonya'daki beylik döneminin Yavuz Sultan Selim'i gibi bir adam, aç bak merak ediyorsan), yapımcının başına gelecekleri tahmin et. Şimdi bunu 100'le falan çarp çünkü mangadaki herkes (Katsura, Hijikata vs...) Japon tarihinin çok önemli kişileri. @Kaede: Fujoshiler'i hor görmemeliyiz. Gintama'nın devam etmesini sağlayacaksa fanbase shit olsun fark etmez benim için, farklı şekillerde de olsa şüphesiz Gintama'nın devam etmesini istiyoruz çünkü. PS: Tekrar düşündüm de, fujoshiler... ölsün.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yanlız harbi sizin gibi gintafaglerin işi çok zor 10 doujinden 1i ancak straight lan çekilir mi o çile
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 evet boklu donla tarihi liderin tasagini gecmek acayip tabii de, zaten olayi bu degil mi dizinin. hani bu yuzden tutuluyor diye tahmin ediyordum ben :D Kaede said: 10 doujinden 1i ancak straight lan çekilir mi o çile bu ne demek anlamadim ama fjsdkfjsd.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gintama'yla alakali mi? fsdjkfj
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 gintoki ve hijikata turlu pozisyonlarda oluyorlar iste genel olarak
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6axausNh51r64yq4o1_1280.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Off aklima gintokinin sarhos olup otose ile madao ilede yattigi bolum geldi, openingde gintokiyi dusunen kizlarin sahnesine madaoyu eklemislerdi filan rofl Doujini istedigi kadar gay olsun, fapfap icin anime izlesem gintama listenin sonunda olurdu heralde
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 haaa dvd cover'larini diyosunuz. simdi caktim olayi fdsjkfjsd.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yok dvd coverla alakası yok http://i.imgur.com/3h0iJ.png gintama fanlarının her üç tanesinin ikisi kız. bütün kadrosu erkek olan bir dizi için normal zaten doujin dediğimiz de self-published manga. genelde hentai oluyor. dizilerin fanları hakkında genel fikir sahibi oluyorsun mesela gidip gintoki x tsukuyo vanilla doujini arasan zor bulursun. hijikata x gintoki ise sürüyle
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 o derece var mi ya icerik ahahahahah. neyse farketmez, anime'nin imba oldugu gercegini degistirmiyor.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Kaede said: bütün kadrosu erkek olan bir dizi http://images5.fanpop.com/image/photos/30700000/Gintama-Cast-gintama-30751220-2560-284.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 pandemonium san!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=AxpIrJGi49g
Öne çıkan mesajlar