Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahahahahahah Bakuman var bu hafta, çok güzel. Bu hafta Bakuman hala sublanmadı diye geriliyordum ki çok güzel dalga geçmişler, gerçeğine gerek kalmadı:P

Haftaya da Shinsengumili ciddi arc başlıyor sanırım. Bayağı sağlam olucak gibi...
Mesaj tarihi:
of bakuman üstüne desu noto, aralarda bleach filan. yazar, editörler filan dalga geçmedik, rezil etmedik kimseyi bırakmadılar gene lol.

shoulderpad de tam bir wow sendromu ahah, bizimkilere outsourceluyorlar kesin set tasarımlarını.
Mesaj tarihi:
Sikintidan Telefondan anime stream etmek için crunchyroll app yükledim gintamaninda bütün bölümleri beles diye biraz bakindim. Zaten daha onceden biraz izlemiştim lol penis xD basur bok lolol espirilerinden başka birsey yok diye bırakmıştım

Fillerlar direk leş. Bir nakatanin oldugu mini arc vardı biraz bişeye benzeyen. Onuda tamamen nakata kurtardı. Herif sean gibi dizinin ilk ölen karakterini seslendiriyor lol

Mangadan metaplota bağlı ilk arca kadar gintama başlamıyorlar dediler zorla benizakura arci izledim. Shinpachi çıktı ORE GA GİN SAN NO MAMORU dedi bastım shift+deletei

Su animeyi sevenler lolpenisxD espirilerine gülen shounenci tiplerdir. Biraz rafine centilmenlerin gintamayi ciddi ciddi izliyecegine inanmıyorum ben.

Tsukuyoyu ayrı tutuyorum tabi
Mesaj tarihi:
b.. baka viktor! it's not like he liked it or anything, don't get the wrong idea! it's just that he had some s.. spare bandwidth, that's all! you got that?!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
246 mükemmel. Gerçi Gintama nın bütün ciddi arcları mükemmel ama yine de aradan sıyrılıp en iyi bölümler arasına girebilecek kadar güzel olmuş. Önümüzdeki bölüm daha da güzel olucak gibi.

Zaten lazersiz aduketsiz dövüş sahnesi diye, dövüş koreografisi diye aranıp duran biriyim, Gintama da Samurai Champloo dan sonra aradığımı verebilen tek anime sanırım. Okita nın, Hijikata nın dövüş sahneleri filan süperdi.
Mesaj tarihi:
evet dövüşler şahaneydi, dramı da verdi mi damardan veriyor. yalnız bariz okita serideki en kuvvetli karakterlerden biri heh.

246

o kadar dram dönerken "GERÇEKTEN ÖLDÜRDÜN!" kısmı kopardı lol, ancak gintama başarabilir böyle en olmadık yerden komedi çıkarmayı.

yalnız kız da tam şinigami çıktı cidden lol

ha bir de şunu koymam lazımdı:
http://sonohara.donmai.us/data/e88926709e7c6d25285c03ab11cbf50f.png
bir de bu arc'ın tema müziği de şahane olmuş, hep yazacağım unutuyorum.
Mesaj tarihi:
Evet o kadar build up'ın hakkını verdi bu bölüm üstelik 2 hafta sonra kin-chan arch başlıyor (evet böyle bir arch var ilk chapterini dayanamayıp okumuştum baya iyiydi. Hemen üstüne başlaması lazım).
Mesaj tarihi:
Ben ciddi arclarını da çok seviyorum. Dövüş sahneleri, hikayeleri, karakterleri filan o kadar iyi ki 3-4 bölümlük bile olsa ciddi gintama arcları diğer shounenleri gölgede bırakıyor bence.
Ayrıca ciddi arclarda bile araya çok güzel geyikler sokuşturabiliyorlar, ciddi arcları bile bayağı güldürüyor yani.
  • Yeni Oluştur...