Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 VDSL2 teknolojisi hakkinda bilgi sahibiniz yoksa buyrun burdan bakin.. Bizim ttnet nerde oldugunu siz karar verin.. (200 Mbit/s) http://en.wikipedia.org/wiki/Very_High_Speed_Digital_Subscriber_Line_2 Suanda yurt disinda bulunan abimin evinde test amacli kullaniyor... 170 peak'e ulastim up'da Reziliz rezil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 In Finland, Päijät-Hämeen Puhelin started providing 100 Mbit/s/24 Mbit/s VDSL2 subscriptions in 2007 Q1 for 79 a euro month. yok artık ben daha pahalı olur diye düşünüyordum [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 05:31 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 evet daha pahali olmasi gerekir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yuha.. Niye o kadar ucuz yaa :S Bizim kampüste 40mbit telekom 2 mbit uydu bağlantısı varmış. Onlarda tekil kişilere 100mbit :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 said: kertenkel 14 Eylül 2007, Cuma - 05:30 tarihinde demis ki: In Finland, Päijät-Hämeen Puhelin started providing 100 Mbit/s/24 Mbit/s VDSL2 subscriptions in 2007 Q1 for 79 a euro month. yok artık ben daha pahalı olur diye düşünüyordum İsveçte 100mbit 30 Euro aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Evet ole arkadaşım var isveçte orada halk protesto etmiş ucuz olmasi ve kaliteli olmasi için hükümetde ole yapmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bide yaklaşık 30dan fazla servis sağlayıcı :)) e doğal bukadar ucuz olması.Tekel diye bi olay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 İsveçte bütün kızlar sarışın, bağlantı x mbit olmasa da olur. Ne aç gözlü bu avrupalı yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 yahu olurmu oleş ince belliş siyah saclı ela gözlü beyaz tenli kız yoksa bı memlekette yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Olmaz olurmu yav :) hertürlü insan var ordada,sadece sarışın yok :) rengarenk var hepsinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: Very High Speed Digital Subscriber Line İsme bak be... "VERY HIGH SPEED" very very hem de... yakında ÜBER SPEED DIGITAL SUBSCRIBER LINE çıkartırlar. Koreliler yapar onu da. 1gbit felan. 125000 kb/s yani 125 mb/s hızla dosya indiririz artık. Birkaç saniyede bir film, birkaç dakikada bir hd film.... Bi de wikide şu iki cümleye rastladım. 1) Starting from 1.6 km (1 mile) its performance is equal to ADSL2+. 2) In Turkey, Turkish state-regulated monopoly Turk Telekom is said to begin VDSL2 trials in September 2007 with service planned for 2008 (per article in Turkish daily Hurriyet dated 19 March 2007, p. 10). Sevinsem mi üzülsem mi ne yapsam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 onu yazsa yazsa türk yazmıştır ki, kim yazacak.. :p devlet elinde değil yalnız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 monopoly sadece devlet elinde olan şeylere denmiyor, bunu biliyorsundur herhalde sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 state-regulated monopoly demis zaten bone l2read kkthxbai :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 en sonunda, OWNING HIGH SPEED DIGITAL SUBSCRIBER LINE çıkaracaklar o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 vay be :) harbi sevindirik oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 vay area51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 en son PWNED FUCKIN FLYING GIGANTIC NETWORK sistemine geçecekler ve tüm bilgisayarlar birbirine lan dan bağlıymışçasına hızlı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Band genislikleri sizin olsun arkadaslar ben hizli erisim suresi istiyorum ya, 3ms 5ms istiyorum varsin hattim 1mbit olsun ama yok iste yok, oyun oynamak istiyosan eziyet, ama abazansan istedigin gibi film indir diye hizlar artiyor. 3 kisilik kapidan 12 abaza gecmeye calisiyor sonuc bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 türk telekomun işi yalan olacakmış gibi geliyor bana ama bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar