bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yahu ML hiç oynamamıştım.Hatta bu kadar teferruatlı bi serverda hiç oynamadım. İtemler hakkında çok bilgim yok. Neyse archery 110 yaptım chivalry 65 te anatomy healing tactics focus falan var bunlarla pvm de çok zayıfım.Daha doğrusu hiçbirşeyim itemlardanmıdır skillerdenmidir bilmiyorum pvm için archer nasıl olmalı? yürekliyimde ama beceremedim archeryı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 pvmde archer sole oluyo oncelikle bi juka bow bliyosun yane belirli unitlere karsi bowlar war mesela ogre slayer dragon slayer dwyrm slayer gibi hangisini bulduysan onun oldugu bi instance a gidiyosun once chivalryden enemy of one atip okun dusmani irki seviyosun sonra ates etmeye basliyosun bu sirada consecrate weapin spamliyosun 120 archeryle felan iyi bi bowla 3 okla bir ogre lor doluyo ki buda 700 gold demek ozellikle wrym slayer elemantal slayer bulursan cok kar edersin wrymlr icin gider dragon kesersin elemental olarkata blood elemental kasarsin ha aklinda olsun eger bulamassan juka bow normal + dmg ncli herhangi bir bwda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 işte bowları bulmak sorun oluyo straticsden bakıyorum gidiyorum ama kesemiyorum. Bow aradım vendorlarda bulamadım. bi yerde okumuştum archery nin yanında musicanship+peacemaking almanın iyi olduğunu ama ne kadar etkili oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 wrong'a gidip juka lord öldürebilirsin, düşen bowları bi bowcrafta götür, slayer hale getirsin. onun dışında mage karakterin fln varsa gidip twisted wealdda swoop farmla, güzel slayerlar ve normal bowlar düşürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 fletcher karakterin varsa heartwooddan slayerbow recipe ı birde runic kit düşür çifte slayer silah yapmayı dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o kadar item falan varki insna şaşırıo napıcagını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Fletcher kastik kasmasinda recipe nerde bulamiyorum bi turlu :) cikmio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 100 Archery 100 Tactics 100 Anatomy 100 Peacemaking 100 Musicianship 100 Focus 100 Chivilary Ps'ler varsa chivden düşürebilirsin, skill bonus veren bir iki güzel ring bulursan ve 720 skill cap hakkına ulaşırsan zaten pek bi sıkıntın kalmaz. Yalnız yukardaki template'le kesinlikle pvp yapamazsın ve özellikle healing almayacağın için tek şansın chivilary ve potlar o yüzden karman çok önemli olacak. Bir repond slayer müzik aleti ve bir repond slayer bow ile iyi bir karmaya sahipsen pıtır pıtır dragon indirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 alis, receipeler için heartwoodda fletcher questlerini yapman lazım. quest sonunda random olarak verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Şu an bende, 110 Archery 110 Tactics 110 Anatomy 110 Focus 95 Heal 75 Chiv. (kilitledim sikilli artmasın die. çok gerek yok. eğer illa birinci denemede Noble Sacrifice yapacağım diyorsan ayrı) Çeşitli yaratıklar sayesinde kazandığım biraz da resistim var.(iyi artmış =) ) Monsterları çok rahat kesiyor. Aynı zamanda da factiondayım.(ama pvp de pvm kadar iyi değil.) // edik : cümle düşüklüğü [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 12:58 tarihinde, Thestral tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 13:09 tarihinde, Thestral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 neden focus ? illa mana lazımsa medit alın. divine fury var stam gerekirse. ki bence güzel bi mana leech silah bulup focus/medit silip bushido almak en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bushido aldım yanına 70 şu an ama nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum chivalry ile birlikte nasıl gider deneyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 honorluyosun karşıdakini, kullanacağın abilityler confidence ve lightning strike. hp azalırsa confidence kullanarak doldur, her vuruşta da lightning strike yapmaya çalış, 50% hit chance ekler ve belli bi crit şansı verir o atağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eauhea abicim 100 chivalry salaklik 60 chiv yeterli 120 archery 120 tactics 120 anat 120 peace 120 music 60 chiv 60 magery(mark icin) 60 healing (heal icin iste) 60 hiding 60 heal (en gereksizi bu) alttakilerden birinide seccen benim onerim hiding instance icinde pklardan kacmak icin ama yane disarda zaten kosarken chivalrynin redali calistigindan magery alip mark isinide kolaylayabilirsin ama 60 ustu chiv sakin alma cok gereksiz 3 buyu kullancan cunku enemy of one consecrate weapon bide iste recallin adi neyse yapcagin sey yukarda anattim bi daha anatiyim peacelicen sonra enemy of one ates etmeye baslican consecratelicen dragon dedigin max max 6 7 okta yatar [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:53 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:55 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 healing ile heal arasındaki farkıda bu kadar ayrıntılı anlatır mısın bana bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar