MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yaw ben hiç bu kadar sevinmedim yaaa http://www.youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU bu normali http://www.youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&mode=related&search= bu da extra bu kadar sevindiniz mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 çocukları görünce koptum, sevindim bir o kadar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yaw ben hayatımda hiç bişeye bu kadar sevinemedim yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sevinirsin yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 anam delirdi çocuklar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Süper yaa :D Çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 alkol yasağım bitsin, şişeleri dizip daha çok sevineceğimi düşünüyorum )=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ahahaha abi süper n64de bu kadar sevinilicek bişey hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ps3 çıksa düşünemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 n64 > ps3 n64 > all Zamanına göre çıkmış en ownaj konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 soutparkda nintendo wii konulu bi bölüm vardı onu anımsadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eski konsolların şimdikinden iyi olmasının sebebi hiçbişeyden sonra gelmeleri bence. yani ne bileyim ps ps2den ps3ten daha iyidir gözümde çünkü öncesinde o kadar geniş kitleye yayılmış bi oyun aracı yoktu. mesela tetrisim oldu benim hepsinden önce şimdikler gibi beşyüz oyunlu değil bildiğin sade tetristi ondan sonra arap atarim(arap atarisi derdik biz adı nedir bilmem), normal atarim(sene 90ların başı) dandik bi bilgisyarım, ortaqlama bi bilgisyarım oldu. ama en çok tetrisi severim. tetristen önce öyle bişi yoktu bende çünkü 9katlı plastik top vardı. o değil de plastik top rüzgarla birlikte sağa sola haraket edince ne gaza gelirdik aha falso verdim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Remix çok çılgın olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 cocuk cıldırıyo de yumruklamaya baslıyo ya orda koptum zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi hatan var drum solo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 harbiden oyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yes, Yes, Yeees! AAAMAAAYGAAAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 zuhahahaahahahaha sanırım ben yaşamamıştım böle bişi ya cocuk harbi cosmus sixtyyy fourrr amagadd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sixtyfour un yavaşlatılmış gösteriminde bi ara çocuğun suratındaki ifade THIS IS SPARTAAA!! gibiydi cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bu çocuklarla çok dalga geçildi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sevinmek 100kere sevişmeye bedeldir bu duyguyu yaşayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Çocuk olasım da böyle sevinesim gelsi. (melankoli on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi nintendo 64 o zamanda OMG YES YES yani harbiden de bu abarti olmus bide orda bi darbuka calismasi gordum ben:P ve asil comment bitirdi beni: said: Tip for parents of those kids: Never get them a puppy. dfgsdfgshfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 maddiyatcı dunya... peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Çocuk süper seviniyor kardeşi ise abisi ne yapıyorsa onu yapıyor süper yaa süper. Resmen bizim evdeki hali gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar