demise666 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 [spo] SON YOKLAMA ÇAĞRI TEBLİGATI SOYADI ADI : BABA ADI : KÖYÜ/MAHALLESİ : DOĞUM VE KÜTÜK NO : ADRES : 1. Son yoklamanız ....................... tarihinde Askerlik Şubesinde yapılacaktır. 2. Nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve ilçe dışında ikamet etmekte iseniz bu pusula ile birlikte bölgesinde bulunduğunuz askerlik şubesine başvurunuz. 3. Son yoklama gününden önce; verem savaş dispanserine giderek, verem taraması yaptırıp sonuç belgesini alınız. 4. Son yoklamaya gelirken; NÜFUS HÜVİYET CÜZDANINIZI, 2 ADET FOTOĞRAFINIZI, ÖĞRENİM DURUMUNUZU GÖSTERİR BELGENİN ASLI VE FOTOKOPİSİNİ, VEREM SAVAŞ TARAMASI SONUÇ BELGESİ ile var ise meslek veya sanatınıza ait belgeleri, sporcu lisansınızı, sürücü belgenizin aslı ve fotokopisini de mutlaka yanınızda bulundurunuz. 5. Son yoklama sırasında sağlık durumunuzun tam olarak tespit edilebilmesi için varsa önceki yıllarda geçirmiş olduğunuz hastalıklara ait tedavi belgeleri ile raporlarınızı yanınızda bulundurunuz ve muayene sırasında durumunuzu tabiplere mutlaka bildiriniz. 6. Öğrenci, hapis, yurtdışında işçi veya işveren olarak ya da hastanede bulunuyor iseniz, ilgili kuruluşlardan alacağınız bu durumunuzu belirten belgeleri 31 Ekim tarihinden önce askerlik şubesine gönderiniz. 7. Mazeretsiz olarak yoklamanızı yaptırmaz veya mazeretinizi belirten belgenizi zamanında göndermez iseniz hakkınızda, 1111 Sayılı Askerlik Kanununun 84 ve 86 ncı, 1632 Sayılı Askerî Ceza Kanununun 63 ncü maddeleri gereğince cezaî işlem yapılacaktır. 8. Son yoklama ile ilgili işlemler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, askerlik şubenizi ........................................................telefondan aramanızı rica ederim. TEBLİĞ EDEN TEBLİĞ TARİHİ TEBELLÜĞ EDEN (Açık Kimliği, İmzası) ......... /....... /.......... (Açık Kimliği, imza akrabalık derecesi)[/spo] Sunun aynisi ulasti elime.24 eylulde acikogretime kayit yaptiricam.88 subat dogumluyum ve, 2006 yilinda liseden mezun oldum.Bir kere daha ossye girip, cift diploma sahibi olmak istiyorum (hem acikogretim hem de normal diploma). Simdi, yukaridaki 6. maddede yazan sey kafami karistirdi.Son yoklamaya gitmeyip de, acikogretime kayit olduktan sonra ogrenci belgemi belirten tarihte askerlik subesine gotursem sorun cikar mi? yoksa belgeyi verecegim halde son yoklamaya gitmek zorunda miyim? Neidr bi anlativerseniz cok sevinirim canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 canim ben daha hiç bi yoklamaya bilmemneye gitmedim, ogrenci dosyasi felan da actirmadim, senden de yaşca buyugum, hiç bişi olmadi, 35 yasinda adamlara bişi olmuyor. Bu kadar kafaniza takmayin, belgeniz oldugu surece işiniz hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Tirris tirris tirsmaktayim.Son yoklama gunum 18 eylul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya o 31 ekim onemli bir tarih aslinda. Yurt disindakinde 30 Nisan yaziyordu, valla sonrasinda almamişlardi : ) ama kimse askerligimi ertelemedim die beni tutup da askere atmadi yani : 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 evet tbiki oluyor,işte bnada aynı kağıttan gelmişti,geçen sene ben 87 doğumluyum,gittim tecil ettirdim,ama bnmki öğrenci olrk dgldi,şöyle söyliyim askerliğe alınma tarihinden 3 sene tecil hakkn var hani mazeret bildirmeden.Onu kullanmştm,belgeleri götürdm tecil ettrdm hee artk öğrenci oldk ömür boyu askerlik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 git askerlik şubesine, liseden tecil ettir. sonrada üniversiteden yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 git tecil ettir, zaten üniversiteden tecil hakkın gelecke, böylece sen keyfi tecil haklarından birini kullanmamış olacaksın. bunun için tutorial yazdım ekşi sözlük te kadıköy aaskerlik şubesi başlığında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ulen ne zahmetli ismis.Gitmesem de yoklamaya 31 ekimden once ogrenci belgesi postalasam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 88 doğumluysan öyle bi kağıdın gelmemesi lazım sana ya, alla alla... askerlik şubesine git sor, en doğru bilgiyi alırsın ordan.. beni de kuzen 88 li. bu sene kazandı. kayıtta belge istiyolarmış ama gittik askerlik şubesine dedik, 88 lilere belge vermeye gerek yok direk gidip kayıt yaptıracak dedi... edit: ha şöyle yaparsın, yoklama tarihlerinde gidiyosun bi hastaneye falan, rapor alıyosun..sonra gidip veriyosun adamlara. kayıttan sonra da öğrenci belgeni gönderirsin artık... [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:38 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şu açık öğretime nası kayıt yaptırıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi gitmende fayda var, sonra sorun çıkmasın. her türlü tecil ettirirsin şu an . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 http://www.aof.anadolu.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben 86 lıyım. sadece geçen sene yoklamaya gittim. ne kağıt ne başka bişey geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 88lilere geliyor kağıt..şubatta gidecekler var=) [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 11:18 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Subeden geliyorum, daha ogrenci oldugum icin son yoklamaya gitmek zorunda degilmisim, okula kaydini yaptir belgeni getir dedi ordaki hanim abla. Rahatladim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yoklamaya git de muayene olmamak lazım hiçbir şekilde yani ne yap ne etme olma herkez böyle diyor yani 30'undan sonra askerlik yapanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar