Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Sonunda anladığın için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ramazan böyle geçecek anlaşılan. Millet niyetli sigara içemiyo, tabi stres oluyo agresifleşiyor sonra paticike girip stresini atıyo. 1 ay kapansa paticik, sonra çat diye yeni sistem süpriiiiz olsa ne güzel olur bayram hediyesi hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: @mumu kusura bakma ama allah size akıl versin lafına çok alındım. birde allah bize bişey vermesin mümkünse. insanlar kendilerini yüzde yüz haklı bulup allahın adını ağızlarına boşu boşuna sanki allah ondan yanaymış gibi alıyor. allaha arkanızı verip evrensel doğrularla insanlara öğütler vermeye çalışıp herzaman haklı kişi olmaya çalışmayın pls. belki bende hatalıyımdır diye düşünün abi! herkes allahın elçisi olmuş. bi biz şeytan... din kitlesel bir akıl hastalığıdır demiş adamın teki. ne güzelde sölemiş. cenx çüş dicem ama üzerine alınma. benim akıl fikir verilmesi ile ilgili dileklerim birincisi sana değil, ikincisi de allah akıl fikir versin cümlesi türkçemize yerleşmiş olduğundan ben özellikle ALLAH size akıl fikir versin de inanın demek gibi bir niyetim olmadığından neden konuyu böyle bir hale getirdin merak ediyorum. harbiden ne alaka okurken şok oldum. Allah hiç bir şey vermesin abi size tamam, tek olayınız hırs, hiddet ve paranoya sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Werewolf üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:43 Sonunda anladığın için teşekkür ediyorum. aa bu kadar pişkin öğrenci de hiç görmemiştim açıkcası. ben mi anladım? ehe tamam teşekkür ederim anlatabildiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 allah iyiliğini vermesin necati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Hakaret etmiyoruz aşşağılamıyoruz biz. Geyiğini yapıyoruz mumu, anlaşamadığımız konu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Mumu, 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:44 tarihinde demis ki: Allah hiç bir şey vermesin abi size tamam, tek olayınız hırs, hiddet ve paranoya sanırım? bak gene yaptın. abi üstün görme kendini şöyle. git iftarını yap yemeğini ye sonra gel. bide ramazandan neden nefret ettiğimin bir nedenide bu. saçma sapan sinirli adamlarla uğraşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 KAldı 10-15 dakika sonra Türkiye kan şekeri ortalaması yükselecek herkes rahatlıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 cenx son yılların en sacma insanı sectim izninle seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 noxite seninle ortak bir noktaya varabileceğimi tahmin ediyordum teşekkür ederim sana. bence, bazı insanların kullandığı sözler ve kurduğu cümleler artık herşeyle alay eder hale geldi. annem öldü diye yazsa birisi emin ol ki bir densiz çıkıp da bir şey bulacak orada alay edecek. forumlarda hakaret var diye anlamsız bir şikayette niye bulunayım ki ben yazımda? hakaret varsa şikayet ederiz. hakaret ediyolar kimse bişey yapmıyor diye ağlayan yok ki? insanların değerleriyle alay etmek, mizah değildir diyorum. mizah olabilir de gerçekten komik bir insanın kaleminde ya da klavyesinde komik olabilir ama arkadaş arası muhabbetler hariç kimse eğlenmiyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: "AMAUAHAUHAUHAUAHA SALAĞA BAK RAMAZANMIŞ ORUÇMUŞ" şimdi buradan hemen salağa bak kısmını çıkarıyorum, çünkü konum hiç bir zaman insanların birbirlerine hakaret ettiği değil. Örneğindeki falsoyu anlayıp düzeltmişsin işte, öğrenci-öğretmen ayağı çekeceksen ayık kafayla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Olivies, 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:48 tarihinde demis ki: cenx son yılların en sacma insanı sectim izninle seni iftardan sonra gel cidden uğraşamicam seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: nileppezdel üye [şikayet et] § 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:44 [ özel msj ] Ramazan böyle geçecek anlaşılan. Millet niyetli sigara içemiyo, tabi stres oluyo agresifleşiyor sonra paticike girip stresini atıyo. 1 ay kapansa paticik, sonra çat diye yeni sistem süpriiiiz olsa ne güzel olur bayram hediyesi hesabı.. onun yerine pati adulttaki giris onay sistemi uygulansa. oruclu degilim isaretlemeyen giremese sahurla iftar arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 cenx, oruçlu olup olmadığımı bile bilmiyorsun bu bir, ikincisi de ne üstün görmesi ya? sen mi oruçlusun ben mi? söylediklerimi inadına yanlış anlamaya neden uğraşıyorsunuz ki? olivies +1 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 @werewolf, zaten seninle en baştan problemim, yazdığım şeyleri anlayamıyor ya da anlamak istemiyor olmandı. ama bir önceki mesajından anladığımız kadarıyla anlatmak istediğim şeyi anlayıp da, bana saldırabileceğin tek noktadan saldırıyormuşsun amaçsızca. boşu boşuna uğraşmışım sana ders vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Zekeriya ile dalga geçiyoruz islam veya oruç ile değil. Zekeriyaya tapıyorsan o ayrı konu tabi. Zekeriya'dan da güzel tanrı olur ha :D I shall let thee do lots of oral sex! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Mumu, 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:49 tarihinde demis ki: cenx, oruçlu olup olmadığımı bile bilmiyorsun bu bir, ikincisi de ne üstün görmesi ya? sen mi oruçlusun ben mi? söylediklerimi inadına yanlış anlamaya neden uğraşıyorsunuz ki? olivies +1 teşekkürler. söylediklerini dikkat edersen herkes yanlış anlıyor mumu. demekki sözlerinde bi sorun var. yada su topicte saçma sapan konuşan bütün adamların faturası sana kesildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: @werewolf, zaten seninle en baştan problemim, yazdığım şeyleri anlayamıyor ya da anlamak istemiyor olmandı. ama bir önceki mesajından anladığımız kadarıyla anlatmak istediğim şeyi anlayıp da, bana saldırabileceğin tek noktadan saldırıyormuşsun amaçsızca. boşu boşuna uğraşmışım sana ders vermek için. Ders? said: daha açık nasıl anlatabilirim sana nalatmak istediğim şeyin mizah değil de alaycılık olduğunu? Şunu söyleyen birinin ders veriyor olması Türk eğitimi sisteminin boktanlığından olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kelimelerimi çarpıtırsan ben de senin kelimelerini çarpıtırım o zaman şuraya tek kelime yazı yazacak yüzün kalmaz. daha önce de vermiştin o örneğimsiyi. sallamadım. hala sallamıyorum ama alaycılıktan kastımın insanlarla aleni dalga geçilmesi olduğunu "okuyan"lar anladı. hadi gidip başka şeylerle uğraşsana biraz. hava al televizyon izle ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 20 posttur çarpıtan birinden bunu duymak da göz yaşartıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kimin neden ne kadar rahatsız olacağı, ne kadar tepki verceği değişiklik gösterir insanlar değer verdikleri şeylere karşı daha hassatırlar, önemsemedikleri şeylere karşı ise daha duyarsız kimsenin gerçek niyetini bilinmeden somut yorum yapılamaz ama bu rahatsızlık&eğlence konusunda karşındakini anlamadan benim yaptığım mizahtır, senin yaptığın hakarettir şeklinde kesinlik sağlanması zor. herkese göre değişiklik gösterir. şikayet butonu da burada ayırt edici deil, herkesin farklı değerlendirmesi olur. oral sex oruç ilişkisini inceleyen bir topic hem eğlence amaçlı hem de yıpratma amaçlıdır, her iki amaç içinde kullanılabilir oruç tutan açıkır, yemek resmi koyarsak mizah olur anlayışı için bir art niyet aramam ama fazla zekice de bulmam oruç tutanın acıkmaya, acıktıracak şeylerden rahatsızlık duymaya hakkı yoktur felsefesi işleniyorsa, bunun tersine bilerek yapılanlar da aynı şeydir. ne birisinden sen oruçlusun x e tepki veremessin şeklinde şeyler duymaya ne de başkalarının benim istediğim şeklinde davranması gereklidir şeklinde dayatmaları anlamsız buluyorum. 2 dakka anlayış sahibi olmaya çalışıp, legal olan ama artniyet taşıyan düşüncelere takılmadan, düz mantığa kaçılmadan, insanların bir arada huzur içinde yaşayabileceği inancına yönelik hareket edilse daha iyi olur. şu anki durum hala çok eğlenceli geliyorsa zaten yapcak bişey yok. tartışarak ta eğleniliyor bir yerde. reel hayata bu bastırılmış duyguların fazla sırçamadığı, sanal da kaldığı için aslında çok da umrumda deil. sanal ortamın bir kolaylığıda hoşuma gitmeyen birşeyin engellenmesi kolaylığı gerçeğe taşması ayrı koşullar oluşturur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 @werewolf tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 zuahaha adam topic açmış gitmiş siz hala bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Eyws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bence anladınız biribirinizi siz :) Ben inanca hakaret ya da aşağılama düzeyinde bi espiri görmedim (belki vardır da ben görmemişimdir) zaten konunun çapını da "forumda inanca saygı yok"a indirgeyip değerlendrmeyelim. Ramazan bitince problemler bitmeyecek. Genel bir ayar verirken el ayarı kaçırma mavzusu var. Diğer topiclerde de hakarete varılıyor. "Yaşasın ayar veriyorum" heycanıyla ne dediğini blimiyor bazen üyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar