Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeter artık..

bosphorus

Öne çıkan mesajlar

Paticik'te artık eski tadı bulamıyorum.. Saygı resmen bitmiş..

İnsanların değerlerini mizah konusu yapmak nasıl bir mantıktır ? Onca konu var.. Hepsinde ayrı bir dalga unsuru.. Kendini komik zanneden bu kişilere sinirleniyorum ve sadece yazık diyorum..

Dalga konusunu geçtim.. Değerlerimizi yanlış bulabilirsin.. Hangi millettenseniz artık bilmiyorum ama biz Türk'üz.. Biz müslümanız.. Ne görmüşsek atalarımızdan dedelerimizden bunlarla yaşadık.. yaşarız..

Son zamanlarda açılan konular iyice midemi bulandırmaya başladı..Paticik tanımı olarak ergenliğe yeni girmiş veletlerin buluşma mekanı gibi bişi oluşuyor kafamda artık..

Uzun lafın kısası bnm değerlerime saygı gösterilmeyen bir yerde ne bulunmak isterim nede yanından geçmek..

Tek sevdiğim forumdan da artık nefret ediyorum..

Benim gibi düşünen bi ben mi varım bilmiyorum ama bundan sonra ben olmayacam.. Belli zaman sonra belki moderasyon daha sıkı çalışırda konuları temizler kuralları katılaştırır.. O zmn bende forumu takip etmeye devam ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

forumda herkes komik, herkes birbirinden üstün artık. kimse kimseden aşagı kalmıyor. işin kötüsü bu sorun moderasyonla çözülecek bir sorun da değil ki yeni sistem geldiğinde herşey hallolur diyelim.

ben de en az senin kadar nefret ediyorum buradan ama bi yandan da seviyorum. dışa vurmak ise hiç aklıma gelmedi, sessizce kaybolup giderim zamanı gelince zaten kimse anlamaz diye düşündüm :)

insanlar değişir, forum kültürü değişir. ayak uyduramayız bazen. o zaman ayrılma vaktidir işte, bize uyan başka mekanlar bulmalıyız burası uymuyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse kusura bakmasın ama;

Saygı, saygı, saygı.... diye başımızın etini durmadan yedikten sonra, o saygıyı kendilerinin de göstermesi gerektiğini unutan insanlardan tiksiniyorum.

İnanmayabilirsin, inanabilirsin, ibadet edebilirsin, etmeyebilirsin, ama dalga geçmemelisin.

Ondan sonra vay efendim yobazsınız, bilmemnesiniz.

Öbür taraf çemkirir; kafirler, gavurlar.

E ayıp.

İnanıyorum gayet mutluyum. Bir zahmet dalga geçmeyin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Benim inancıma göre dalga geçtiğin şey, kutsal. E ben gaza gelmesem de biri gelecek. Ondan sonra sinirler bozulacak boş yere bilmem ne.

Bu tepkini meşru kılmaz ama.

Ben buna inanıyorum, o yüzden laf edemezsin diye bir durum olmamalı.

Mizahı kaldıramıyorsanız kapatın gidin arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni sistem gelince kıyamet kopacakmış. böyle banli acc'lerin bani kalkacak, silinmiş acc'ler yeniden açılacak. sonra bikaç divine moderatorler database defterini açıp bize şimdiye kadar attığımız tüm postların, açtığımız tüm topiclerin hesabını soracaklar. tabi yeni sistemin geleceğine dair bi kanıt yok mesela. inanırsın ya da inanmazsın =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bu tepkini meşru kılmaz ama.

Ben buna inanıyorum, o yüzden laf edemezsin diye bir durum olmamalı.

Mizahı kaldıramıyorsanız kapatın gidin arkadaşım.

Saygının tanımını bir yap bana o zaman. Şu anda tepki göstermiyorum. Sadece düşüncelerimi söylüyorum. He mizah diyorsun ama bilmiyorum bir şeyler yanlış. İnsanların değerleriyle alay etmek, onları aşağılamak mizah adını aldıysa, ben almayayım o mizahı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bosphorus
üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:44 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Dalga konusunu geçtim.. Değerlerimizi yanlış bulabilirsin.. Hangi millettenseniz artık bilmiyorum ama biz Türk'üz.. Biz müslümanız.. Ne görmüşsek atalarımızdan dedelerimizden bunlarla yaşadık.. yaşarız..

Şimdi olay nedir, tam olarak bilmiyorum da, yine de bir iki şey yazayım.

SEN Müslüman olabilirsin ama, etrafındaki herkesi bu genellemenin içine alarak "Biz Müslümanız" dersen, böyle karışıklıklar çıkıyor sonra.

Hakaret ediyorsa, elbette yaptığı yanlıştır, şikayet edersin cezasını çeker. Ama kalkıp da, sırf senin ruhsal dünyanda yücelttiğin bir olgu benim gözümde eğlence unsuru diye de kalkıp "Saygı yok saygı" diyemezsin.

Senin için önemli olabilir ama, hakaret etmediğim sürece ben o konu hakkında istediğimi söylemekte özgürüm.

Bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...