bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paticik'te artık eski tadı bulamıyorum.. Saygı resmen bitmiş.. İnsanların değerlerini mizah konusu yapmak nasıl bir mantıktır ? Onca konu var.. Hepsinde ayrı bir dalga unsuru.. Kendini komik zanneden bu kişilere sinirleniyorum ve sadece yazık diyorum.. Dalga konusunu geçtim.. Değerlerimizi yanlış bulabilirsin.. Hangi millettenseniz artık bilmiyorum ama biz Türk'üz.. Biz müslümanız.. Ne görmüşsek atalarımızdan dedelerimizden bunlarla yaşadık.. yaşarız.. Son zamanlarda açılan konular iyice midemi bulandırmaya başladı..Paticik tanımı olarak ergenliğe yeni girmiş veletlerin buluşma mekanı gibi bişi oluşuyor kafamda artık.. Uzun lafın kısası bnm değerlerime saygı gösterilmeyen bir yerde ne bulunmak isterim nede yanından geçmek.. Tek sevdiğim forumdan da artık nefret ediyorum.. Benim gibi düşünen bi ben mi varım bilmiyorum ama bundan sonra ben olmayacam.. Belli zaman sonra belki moderasyon daha sıkı çalışırda konuları temizler kuralları katılaştırır.. O zmn bende forumu takip etmeye devam ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bir insan Ramazan la nasıl dalga geçer yaa.. yazmıcam diyorum kendimi zor tutuyorum. :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi isteyen istediğini yapar. neden bahsediyosun bilmiyorum ama boku çıkmışsa şikayete basabilirsin pekala. başka da olay yok yani. hem niye geriyosun ki ortamı bak ramazan geleneği midir nedir foruma nur yağıyo herkes sessiz sakin oturuyo niye böyle olay yaratıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 forumda herkes komik, herkes birbirinden üstün artık. kimse kimseden aşagı kalmıyor. işin kötüsü bu sorun moderasyonla çözülecek bir sorun da değil ki yeni sistem geldiğinde herşey hallolur diyelim. ben de en az senin kadar nefret ediyorum buradan ama bi yandan da seviyorum. dışa vurmak ise hiç aklıma gelmedi, sessizce kaybolup giderim zamanı gelince zaten kimse anlamaz diye düşündüm :) insanlar değişir, forum kültürü değişir. ayak uyduramayız bazen. o zaman ayrılma vaktidir işte, bize uyan başka mekanlar bulmalıyız burası uymuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kimse kusura bakmasın ama; Saygı, saygı, saygı.... diye başımızın etini durmadan yedikten sonra, o saygıyı kendilerinin de göstermesi gerektiğini unutan insanlardan tiksiniyorum. İnanmayabilirsin, inanabilirsin, ibadet edebilirsin, etmeyebilirsin, ama dalga geçmemelisin. Ondan sonra vay efendim yobazsınız, bilmemnesiniz. Öbür taraf çemkirir; kafirler, gavurlar. E ayıp. İnanıyorum gayet mutluyum. Bir zahmet dalga geçmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ramazan'la niye dalga geçilmesin anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nerde o eski ramazanlar patide ramazan oldumuydu frak giyer post atardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ramazanla gayette dalga geçilebilir, yeri burasımıdır değilmidir tartışılır. insanların inançlarına karşı saygılı olma konusunu biraz empati yaparak düşünürseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bak söylenmek istenen şey o. Benim inancıma göre dalga geçtiğin şey, kutsal. E ben gaza gelmesem de biri gelecek. Ondan sonra sinirler bozulacak boş yere bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 insanların inandığı şeyle dalga geçiyorsunuz, onlar da çok haklı biçimde istemiyorlar bunu, bir de hâlâ haklıymış gibi salağa yatıyorsunuz ilginçsiniz bazılarınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 respect lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Benim inancıma göre dalga geçtiğin şey, kutsal. E ben gaza gelmesem de biri gelecek. Ondan sonra sinirler bozulacak boş yere bilmem ne. Bu tepkini meşru kılmaz ama. Ben buna inanıyorum, o yüzden laf edemezsin diye bir durum olmamalı. Mizahı kaldıramıyorsanız kapatın gidin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu yeni sistem ben siteye üye olduğumdan beri gelecek varın siz düşünün ne zaman gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ya bende oruç tutan namaz kılan bi insanımda bana niye sıkıntı vermiyor ? ben kolpa müslümanmıyım neyim? Adam sanki ramazana oruca küfür etmiş.Abuk subuk espriler yapmaya çalışmışlar işte ne diye kasılıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ramazan hakkında kendilerince espri yapıyor bazıları ancak bunların hakaret boyutunu bulduğunu görmedim hiçbir topicte.Ramazanda gayet espri konusu olabilir bence He beğenmiyorum esprilerini filan ama buna neden alındığınızı anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bu başka yeni sistem, senin dediğin yeni sistem geldi zaten su anda kullandıgımız onun betası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 örtmenim ramazana küfrettiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şimdi bu günahmıdır ? [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yeni sistem gelince kıyamet kopacakmış. böyle banli acc'lerin bani kalkacak, silinmiş acc'ler yeniden açılacak. sonra bikaç divine moderatorler database defterini açıp bize şimdiye kadar attığımız tüm postların, açtığımız tüm topiclerin hesabını soracaklar. tabi yeni sistemin geleceğine dair bi kanıt yok mesela. inanırsın ya da inanmazsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: bu tepkini meşru kılmaz ama. Ben buna inanıyorum, o yüzden laf edemezsin diye bir durum olmamalı. Mizahı kaldıramıyorsanız kapatın gidin arkadaşım. Saygının tanımını bir yap bana o zaman. Şu anda tepki göstermiyorum. Sadece düşüncelerimi söylüyorum. He mizah diyorsun ama bilmiyorum bir şeyler yanlış. İnsanların değerleriyle alay etmek, onları aşağılamak mizah adını aldıysa, ben almayayım o mizahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 [spo]şimdi bu günahmıdır ?[/spo] cemaat ici siddetin disa yansitilmasi gunahtir tabii ki, tekkede olan tekkede kalir. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:58 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Sana bu mizaha katıl diyen yok zaten ama adamlar hakaret boyutuna getirmedikleri sürece problem olmamalı.Olsada şikayet butonu olmalı çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: bosphorus üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:44 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Dalga konusunu geçtim.. Değerlerimizi yanlış bulabilirsin.. Hangi millettenseniz artık bilmiyorum ama biz Türk'üz.. Biz müslümanız.. Ne görmüşsek atalarımızdan dedelerimizden bunlarla yaşadık.. yaşarız.. Şimdi olay nedir, tam olarak bilmiyorum da, yine de bir iki şey yazayım. SEN Müslüman olabilirsin ama, etrafındaki herkesi bu genellemenin içine alarak "Biz Müslümanız" dersen, böyle karışıklıklar çıkıyor sonra. Hakaret ediyorsa, elbette yaptığı yanlıştır, şikayet edersin cezasını çeker. Ama kalkıp da, sırf senin ruhsal dünyanda yücelttiğin bir olgu benim gözümde eğlence unsuru diye de kalkıp "Saygı yok saygı" diyemezsin. Senin için önemli olabilir ama, hakaret etmediğim sürece ben o konu hakkında istediğimi söylemekte özgürüm. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Ben buna inanıyorum, o yüzden laf edemezsin diye bir durum olmamalı. olmalı. insanın rahatsız olduğu herhangi bir şeyden aman bana ne ya diye takılarak mizah yapmak ,en insanlık dışı davranışlardan bir tanesi bana göre mesela . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 arkadasin dedigi gibi sikayet butonuna basin. tum cemaati toplamaya da gerek yok, onemli olan niyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar