ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Yassak gardaşım yassak.Dikkat edün çekin inmesün kafanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 www.kanalturk.com www.bizkackisiyiz.com www.tuncayozkan.com sitelerinden herhangi birisine girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Bizkaçkişiyize girebiliyorum ama çok bekliyor. kanalturke girmeiyorum. Yakında türk telekom heralde bizkackisiyiz ve tuncayozkan.com'u engeller :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahah abi alemsiniz, kanaltürke ceza gelince "kapatılmaya çalışılıyo" öbürüne gelince "şov". argümanınız kurusun be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi seni budaklı odunla dövmek istiyorum.izin varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kapatılma sebeplerini irdelemeni oneriyorum ben sir benim bir fikrim yok, senin icin [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 inceledim valla ikisini de..seçim yasaklarıyla ilgili rtük'ün verdiği ceza. tuncay özkanın kanalına verilince "kanal kapatılmaya çalışılıyo" diye yorumlandığı halde kanal 24'e ceza verilince "oo şov yaptılar" oluyo. kasmayın kendinizi, herşeyin altında bi komplo aramayın. zaten yakında uçucaz sanırım yörüngeye, siyasete girdik girecez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Kanalturk'un yayın politikasını ve tahrik edici tavırlarını tasvip etmemekle birlikte kampanyaya destek olmak amacıyla siteye 40837. üye oldum. Hükümet yanlılarına serbest muhalefete yasak gömlek değiştirir gibi ''gömlek'' değiştirenler ne kadar demokratlaşmış gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şov vs. diyenler cidden saçmaladınız bu topicte kabul edin [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 00:22 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu kitliyorum, forumda siyaset politika ve dini konularda baslık acmak ve mesaj atmak yasaktır. Bu sekilde yazan herkes hesabına verilecek cezayı kabul etmiş demektir. Bunları belirttik, önemsemiyor iseniz siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar